@Everett_Young:-) Po tobě by si měla každá chytrá olíznout všech deset :-) Být mi o 15 míň, tak neznáš dne ani hodiny, kdy mne najdeš pod svou peřinou :-D
@Tom Na mne klidně zlý buď, ale na Everetta raději ne :-))
Copak můžu za to, že Everett je můj typ? :-)) Před patnácti lety byly mé názory stejně radikální a já obdivuji, že své vlastní názory má a že si je tvoří sám :-) Kromě toho je samosebou inteligentní a vzdělaný - co bych chtěla víc :-) Je mi jedno jestli je o hlavu větší nebo menší a obličej může mít jako lívanečník. Kdyby byl podvyživený, tak ho dokrmím. A jeho majetkové poměry jsou mi naprosto lhostejné :-D Navíc se mi líbí jeho prchlivost a sklon k choleričnosti :-)) Není nad to, když člověk má někoho s kým si může zakritizovat a zanadávat na nepravosti světa :-))
Samosebou je to čistě hypotetické, protože já jsem šťastně zadaná již leta, ale znám se a vím, jak bych si vybrala:-)
@Černá_Alison Pff :D Já bych na něj zlý nebyl. Dostal by svůj pelíšek, mističku na smetánku, na kapsičky, drbal bych ho, mazlil ho...měl by se jako v bavlnce!
@Černá_Alison Můj proces vzdělávání ještě není zdaleka u konce, takže s tím bych tolik nepřeháněl. Nejsem si jistý, jak vypadá lívanečníkový obličej. O hlavu větší určitě nejsem při 183cm. Podvýživa nehrozí. Majetkové poměry? Svůj majetek nosím po kapsách (každý zloděj sáhne pro peněženku, ale nikoho už nenapadne probírat kapsy). Můžeš prosím upřesnit tu prchlivost?
o kočkách mi nemluv, právě jsem přišla zvenku, kde jsem zahrabávala sýkorku s urvanou hlavou. Hnízdijou na naší jabloni pod oknem, starám se o ně od zimy a před chvílí slyším řev samečka, juknu a poletuje tam půl metru nad zemí nad samičkou s urvanou hlavou. Zabít a odběhnout! Kdyby se mi ta kočka dostala do rány, tak ju nakopnu tak, že buzera chytne od nejbližšího asteroidu! Tak jsme ho byli s brečícím děckem pohřbít :(
Komentáře
@Lady_Seans Z toho jí ani nepodezřívám.
Copak můžu za to, že Everett je můj typ? :-)) Před patnácti lety byly mé názory stejně radikální a já obdivuji, že své vlastní názory má a že si je tvoří sám :-) Kromě toho je samosebou inteligentní a vzdělaný - co bych chtěla víc :-) Je mi jedno jestli je o hlavu větší nebo menší a obličej může mít jako lívanečník. Kdyby byl podvyživený, tak ho dokrmím. A jeho majetkové poměry jsou mi naprosto lhostejné :-D
Navíc se mi líbí jeho prchlivost a sklon k choleričnosti :-)) Není nad to, když člověk má někoho s kým si může zakritizovat a zanadávat na nepravosti světa :-))
Samosebou je to čistě hypotetické, protože já jsem šťastně zadaná již leta, ale znám se a vím, jak bych si vybrala:-)
Měli bychom brzdit :-)
ale inak :-P =D