@Černá_Alison "Skvělou švagrovou" jsem měla před rokem. Od té doby, co se rozešli a brácha má Lidušku, je to bída. A to, že mi vyčítá, že si dovoluju doma nosit tepláky, když přijde návštěva (tj.ona), to je už trošku moc. Ne, přijímat přátelsky a pozitivně ji budu, až začne ona přijímat přátelsky a pozitivně celý zbytek naší rodiny. Asi tak.
Mí rodiče razí zásadu být vždy na straně partnera svého dítěte :-) Někdy mám dojem, že mají raději manžela než mne :-D Mamka říkala, že její tchýně byla taky vždycky na její straně :-)
@Lady_Seans Zbytečně si to komplikuješ:-) Budeš s ní žít ty nebo bratr? Odpověď znáš. Takže je důležité co? Aby s ní vyšel on a aby vyhovovala jemu. Kdyby mu vyhovovala ta předchozí, tak by s ní zůstal. Ať už jsou jeho důvody jakékoliv - jsou to jeho důvody a odrážejí jeho povahu. Přej mu, aby byl šťastný.
@Černá_Alison Já jenom vidím, že Sněža miluje jeho, ona zcela jasně a očividně miluje Sněžu, jenom je prostě "trapný být se starší holkou" (ještě k tomu o jeden měsíc). To je důvod, proč musí celá naše rodina snášet Lidušku. Já mu samozřejmě přeju aby byl šťastný, to znamená aby byl se Sněžou.
@Lady_Seans Nesnaž se něco řešit za něj - nebude z toho šťastnější. Pokud by si skutečně myslel, že být se starší holkou je trapné, tak je hloupý a omezený. Pokud to jenom říká, tak je za tím něco jiného a je to jen záminka.
Osobně mi vždycky mladší chlapi vyhovovali víc. Jsou aktivnější, mají více elánu, jsou lepší milenci a především si nemyslí, že ví líp, co se ženské líbí :-) (není větší tragédie než mít v posteli chlapa, který je přesvědčen, že ví líp, jak uspokojit ženu:-) )
Ve dvaceti jsme chodila se šestnáctiletým klukem a bylo nám spolu skvěle. Ve čtyřiadvaceti s dvacetiletým a totéž :-) A manžel je taky mladší i když ne o tolik :-)
@Everett_Young Myslet si o tom můžeš své, ale nikdy to navenek nedej zdát :-) Každý totiž máme svůj vkus a každému vyhovuje jiný typ partnera - aby odpovídal našim vnitřním potřebám. Kdyby si bratr přitáhl Sansu, tak se k ní budu chovat co nejpříjemněji :-) (Vím, že to nehrozí, protože takový typ bytostně nesnáší, ale co kdyby:-) )
@flanker.27 Problém není v tom, že by se máma nějak styděla mluvit o menstruaci, proboha to ani náhodou. Jenom je to strašná odpůrkyně tampónů, takže já s Klárou si svoje zásobičky před ní schováváme a teď se Verča chce přidat do klubu. :-)
@Černá_Alison Taky mám podobnou negativní zkušenost. Hned v patnácti když jsem chodil s jednou holkou z trošku bohatší společenské vrstvy, její rodina mě nemohla vystát a dávali mi to tam všichni dost najevo. Pak to její bratříček jednou trošku přehnal, já s ním vymetl podlahu a ona mě poslala do háje. Takže souhlasím - s rodinou se musí vždycky nějak vycházet.
@Everett_Young ani nevím proč, ale pri tvojej historke som si hned vzpomenul na tie úvodné scény z Titaniku -asi tak do štvrtiny, al. polky filmu ;D) :twisted::-D;)
Komentáře
Mamka říkala, že její tchýně byla taky vždycky na její straně :-)
(není větší tragédie než mít v posteli chlapa, který je přesvědčen, že ví líp, jak uspokojit ženu:-) )
:oops:
Každý totiž máme svůj vkus a každému vyhovuje jiný typ partnera - aby odpovídal našim vnitřním potřebám.
Kdyby si bratr přitáhl Sansu, tak se k ní budu chovat co nejpříjemněji :-) (Vím, že to nehrozí, protože takový typ bytostně nesnáší, ale co kdyby:-) )