Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
17172747677172

Komentáře

• Mám ráda hezkou grafiku a ráda se podívám, co všechno je možné a jak ej to hezké. Ale bytostně nesnáším, když grafika absurdně zvyšuje nároky na stroj a lokace se nekonečně načátají, obraz se seká - to otráví a celý dojem ze hry je pryč.
    Navíc spousta 3D her je velmi nepřehledných (obzvláště ty z vlastního pohledu). Settleři převedení do 3D, Simon sorcerer nebo nový Ufo X-COM - to všechno jsou propadáky právě kvůli nepřehledné 3D. Líp by udělali, kdyby jen trochu vyhladili grafiku, přizpůsobili to dnešním kompům a poskytli znova hráčům.
    2D stačí a slabost mám i pro takovou tu 2,5D :-)
  • Tak to jsme na tom podobně :) Ne, kecám, úplně stejně :-D.
  • @Thorar Zkus ten Flipping good time :D To je přesně ta hra, jak chceš vzteky rozmlátit notebook a pak ti to za půl hoďky stejnak nedá a hraješ dál a pořád dokola :D Možná to pro tebe nebude tak náročené, ale mně daly některé levely zabrat pěkně :D
  • Sem si dnes dala Season of Mystery : The Cherry Blossom Murders, dohrála se všemi ačívmenty a hezky jsme si to užila:-)
  • já clic and point hry nechápu co je na nich tak úžasného?
  • Já zase miluji hiddent objecty :-))
  • @Černá_Alison +100. Tieto prázdniny fungujem tak, že ak aspoň 1-2 týždenne nedám, som nespokojný. :-D Momentálne mám nachystanú novú Mystery Trackers. :-)
  • @Arutha Právě jsem doinstalila 1. díl Midnight Mysteries (dostala jsem kolekci všech 4 dílů) a přemýšlím jestli si ji rozehrát teď nebo až třeba zítra :-))
    Na hidden objectech mne hlavně berou ta mnohoznačná slova, kdy hledáš diamond, bow, brownies, club nebo whisk a kolikrát mne překvapí nějaký nový význam nebo znázornění. Trochu jako u obrázkových osmisměrek :-))
  • @Černá_Alison pořád nechápu :D asi si nějakou zahraju
  • M1one, když mi napíšeš, a já cirka do 10 minut neodepíšu pravděpodobně jsem v tahu a nemá cenu psát dál, zkusit to leda za hodinu, nebo za dvě :D
  • upraveno 19. července 2013
  • Já se zase přiznám, že nevidím absolutně jakoukoli zábavu ve hrát half-life, counter strike, unreal tournament, team fortres, farcry, portal, borderlands, black ops a tisíce dalších stříleček, které jsou si podobné jak vejce vejci a jde v nich jen o to, aby hráč vystřelil mozek z hlavy svému spoluhráči dřív než sám chcípne...a když je to MMO, tak to je už dokonale nesmyslné. Ale náctiletí kluci to žádají a baví je to. Já vím, že ne všichni, ale valná část ano. Stejně tak sportovní simulátory fotbalu nebo košíkové. A co teprve Truck, train nebo farming simulátory. V současnosti nás dojímá k slzám (myslím mne a manžela) "prison architekt" a dumáme, kdo a proč by něco takového chtěl hrát, v těsném závěsu se drží surgeon simulator a třetí místo jistí football manager :-)
    Ale lidi to chcou a kupujou, takže to musí cílovou skupinu mít. A o to jde - aby si každý vybral :-)

@Arutha - mne dneska dostalo hledání hub. U jedné jsme skisla skoro přes limit...nakonec taková sprostá prašivá vychrtlá bílá lysohlávka! Ale taky díky hidden objectům znám slova jako wrench, muffler, barbell nebo handcufs :-)
  • @Černá_Alison A který jsou dobrý ? že bych si zahrál myslím tím hidden objeckty
  • Hm mi se třeba hodně líbil Mortimer Becket a Spooky manor. Nebo Magician handbook: Cursed Valley.
  • @Černá_Alison Náhodou, takový Skyrim (a celá edice od bethesdy) má úplně úžasný editor ve kterém můžeš vytvářet módy s celými kusy světa, lidmi, úkoly, městy a podobně. Navíc můžeš tyhle módy sdílet s ostatními hráči. Tak můžeš kompletně změnit celou hru.
  • @Everett_Young a udělat ty úkoly zajímavější, než jen:" bež do dungeonu, získej to a dosnes to zpátky".
  • Skyrim mne zklamal svou nehoráznou ukecaností o ničem. Respektive vůbec nevím, jestli ty rozhovory mohu přeskakovat a nebo je musím poslouchat a navrch si je pamatovat. Jaké jsou vaše zkušenosti?

@Arutha Před chvilkou jsem zrovna mohla využít svou "znalost" z hidden objectů :-D Manžel rozehrál Organ trail a musel tam jako opravit auto a vůbec nevěděl, co je muffler :-)
  • @Černá_Alison @M1on @Everett_Young
    Milujem Bethsedu takZe nie som objektývny ale tieto chD tam a tam, dones to a to bolo asi o nieCˇom inom a boli to nekonečné úlohy. Texty si odporúčam pamätať ale nie zas aŽ tak ako v dishonored napríklad
  • Tak Letní steam výprodej skončil, ale dnešní denní sleva je 80 % na Giana Sisters...asi si o to řeknu - vypadá to v ukázkách moc fajn :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jojo, slevové léto je u konce. Ale poslední den byl ve velkém stylu. V podstatě byly k dispozici slevy na všechny větší kousky které jste mohly v průběhu těch pár týdnu prošvihnout.
  • To tedy jo :-) Půl hodiny před koncem jsem ukořistila ještě kolekci 34 her od Pop Cupu :-)
    Přiznám se, že mi tyhle celé firemní balíky výborně sedí :-)
    Taky se mi líbí, že Steam informuje, když je ve slevě kterákoliv hra ze seznamu přání.

Tak velká akce je ukončena, ale pořád tu jsou denní a týdenní a půltýdenní slevy :-)
  • Konečne som poznal pocit ženy pri nákupoch topánok
  • @Gardien Cože? To musíš blíže vysvětlit? Mi se vybavuje pocit znechuceného zoufalství a bezmoci, že si topánky neušiju sama a tudíž musím brát, co je a to je v souladu s mým vkusem tak 2x za život :-p - tento pocit jsi myslel?
  • @Gardien nakúpil si si veľa hier, aj keď vieš že ich nevyužiješ a kupoval si ich len preto lebo boli v zľave?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Montezuma3 a ted dame dotu vitězny tým bere dishonored ve slevě
  • Někdy je to náročné, zvlášť když ještě vidíte, že Rusové to mají o třetinu i polovinu laciněji i v té slevě :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Černá_Alison tak pořídit druhý účet, VPN, nakoupit za levno a poslat si to jako dárek na svůj opravdový ;-)
  • Jednodušší je nakupovat to od Rusů za TF2 klíče :-D

(Ten účet by ti nefungoval, pokud bys ho nespouštěl v Rusku :-) Je to vázáno na síť provozovatele a ne na to, jakou že zemi si navolíš)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.