Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
17475777980172

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Hildegarda To mi pripomenulo Jamesalordnortonovské
    ,,Slovensko? A to je čo? Nejaký nový klub?"
    ,,Nie, to je taký nový štát, pane. Pri Viedni doľava."
    Aj keď by sa mi tam viac hodilo doprava :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Černá_Alison Japonsko je pěkný příklad toho, jak může vypadat země která tak dlouho odolávala a odolává multi-kulti blbostem, který ničej Evropu a zbytek světa.
  • upraveno 24. července 2013
    Branislav_Gepeto napsal(a):

@Hildegarda
    @Černá_Alison @flanker.27
    Nu, ja mám aj tak príliš silnú paranoju, aby sa mi s jadrovými elektrárňami žilo dobre. :( Ale nevylučujem ich užitočnosť.

heheh, neviem, čo ti tak vadí, na žití blízko "J.E.", ;D :o :p

mne naopak - ja by som si klidne mohl ustlať i vo velíne (pokud by se dalo), alebo aj blízko primárneho okruhu \ reaktorovej sály.. :twisted: image :other: :onfire:
    ...--==> "Jihočeskím matkám", a rakúskym aktivistom v žoldu nemeckích-/francuzskich uhlobaronov z Porýnia-Porúria a majitelov tamojších JE-čiek - navzdory, a natruc :twisted: :dance: 8-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Antichamer, něco na mozek
  • @Černá_Alison MJilujem ťa.. nie vážne.. to čo si napísala o tých jadrových.. presne.. si z oboru alebo si si len niečo aj prečítala.. presne toto.. fukušima sa nemôže rovnať s europskymi elektrarňami kvalitou zabezpečenia
  • Nejsem z oboru, jen jsem žila s někým z oboru v době, kdy byly tyhle věci kolem Temelína hodně aktuální :-) A ptala jsem se a on odpovídal :-)
  • Vyšel Shadowrun Returns!!! Yeeeehaaaa! Teď mě tak měsíc v práci nikdo neuvidí :D
  • @Tom Mame to pofdobné
  • Jádro je obnovitelná energie. Pokud vedle AVčku postavíme fúzní reaktor, bude to skvěle obnovitelné :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Co se týče fůzní reakce, problém je, že už asi třicet let trvá předpověď, že "do padesáti let řízenou fůzi zvládneme" :)
  • Já se v těch hycech vrátila k Towns - nemusím u toho tolik myslet a zatím buduji základnu a zázemí pro hrdiny, zásobování, výzbroj a výstroj...na boj a objevování času dost :-)
    upraveno 30. července 2013
    Tom napsal(a):

Vyšel Shadowrun Returns!!! Yeeeehaaaa! Teď mě tak měsíc v práci nikdo neuvidí :D

Dohráno během jednoho dne (bez přeskakování textu, prolezeno všechno a uděláno pár vedlejších questů)....dokud nevyjde dlc nebo nevyjdou kampaně od hráčů díky editoru, tak tě to asi hrát 30x dokola nebude bavit.

Bylo to krátké a přímočaré.
    I tak jsem si to užil, bohužel jsem na Shadowrun (PnP RPG) nikdy nenašel skupinku hráčů, tak aspoň v pc hře jsem si to vynahradil :-)

Víc čekám od Shadowrun online

Beru to jako zajímavej editor pro spojení PnP RPG a CRPG hraní.
    Já zas neodolal se podívat na zoubek jedné z nejlepších tahovek, které kdy vznikly. Prastará hra, primitivně jednoduchej základ a přitom je to často tak k*revsky na bednu... (ignorujte, že dotyčnej ve videu to hraje jako debil :) )

• proč ve war thunder na co šáhnu to poseru?
  • @M1on Protože máš zatím nízký level a na nízkých levelech občas potkáš lidi jako já a Soused, kteří si vezmou dvojplošníky s úrovní posádky 400 a milionem vylepšení a jdou šikanovat nováčky =D
  • @Everett_Young Soused s velky S hmmm
  • @flanker.27 hele, to není pravda, už ji zvládneme, jen na její průběh spotřebujeme o 1/3 víc energie, než co nám vytvoří, v dnešních dnech, což by při 2 000 MW přebytku z nového reaktoru neměl být problém ne? :D
  • @M1on Co má asi ještě velkýho? :D
  • @Montezuma3 oh oh... ano... bože... Rapture.. oh.. chcem....
  • A len tak mimochodom najlepšia ťahovka na svete je Signus
  • upraveno 31. července 2013
    No a pro mne je nejlepší tahovka moje nej hra vůbec - UFO - enemy unknown :-))
    image
    @Tom "zvládneme" neznamená udržíme jí v nějakých zlomcích sekund, v žádném případě jí nedokážeme zvládnout jako stálý udržovaný proces.
  • Hrali ste niekto The Last of us? Ja som si dnes urobil voľno a po 3 hodinách to konečne dohral. Bohužiaľ som urobil tu chybu že som si najprv prečítal par recenzií o hre, ktoré ju podľa mňa až príliš vyniesli do oblakov, na hre mi vadilo hlavne AI, ja sa zakrádam - moj parťák narazí do Zombie/Vojaka a ten zombie/vojak ho nevidí, rovnako sa v recenziách spomínalo ako málo munície máte k dispozícií, ja som všetko hral stealth takže som skoro neustále mal full ammo na brokovnici/plameňomete/pištoliach, neustále 3x molotov/granáty/nože/lekáčničky (lekárničku som za celú hru využil 2x). V poslednej misii som z tej novej zbrani nevystrelil ani raz. Hra mala pekný príbeh aj keď niektoré veci boli predvídateľné (napr. vzťah Joela a Ellie, poprípade Sam a jeho brat). Koniec bol ... čudný.
    @JoeGyry Za tři hodiny? To má tak krátkou herní dobu?

Málo munice mi nevadí. V Tomb Raider mě štvalo, že mám toulec na 30 šípů a na každém rohu se válely další. Takže jsem ani neměl šanci jej pořádně vyprázdnit. A to jsem netušil, že si brzy v kapsách potáhnu ještě cepín, pistoli, upilovanou brokovnici, lano, samopal, hydraulický naviják, granáty, kotvu a kopec střeliva.
  • upraveno 31. července 2013
    @Montezuma3 nie 3 hodiny som to hral dnes (celkovo mi to trvalo asi 15 hodín - s tým že som sa nesnažil prejsť to na 100%), ja som to mal už dlho rozohrané len ma to nejak nelákalo vrátiť sa k tomu, ale tie posledné 3 hodiny boli asi najlepšie z celej hry.

K tej munícií - videl som ako to hrá kamoš, nabehne do izby a začne hala bala strieľať, takže on tej munície mal fakt málo. Zatiaľ čo ja som takmer všetko riešil stealth hrou - to bola ďalšia vec ktorá ma otravovala keďže animácia na zloženie oponenta zo stealthu bola vždy tá istá.

Ale grafika a voice acting boli vážne úžasné, jedna postava sa dokonca podobala na Bronna, možno ju aj nájdem.

image
  • @JoeGyry Ellie vypadá jako Ellen Page :D
  • Môj problem zni: malwarovy crack na knife of dunwall
    upraveno 31. července 2013
    Můj problém je, že 30.7. vyšel 1:1 remake slavné rpg Realms of Arkania: Blade of destiny a
    ještě není na torrentech :evil: Když Shadowrun délkou tak zklamal, není co hrát.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.