Monte Zuma je nejaký obor alebo čosi také... Asi Veľký ako hora alebo čosi také :D Dobre... Podľa Wiki je to nejaký vládca Aztécky.. Učili sme sa o ňom tuším pri objavovaní Ameriky na DDejáku..
Angličtinu do mě vtloukali ve škole. Marně. Ale můj starší bratr umí dobře anglicky. A v té době už jsme na PC měly anglicko český slovník do kterého se dali psát celé věty. Když jsem to hrál poprvé, tak jsem příběh vytušil jen podle obrázku a hudby na začátku a konci jednotlivých misí. Nerozuměl jsem tomu moc, ale to přidávalo na tajemnosti a zvědavosti. Takže jsem o tom začal hledat na internetu. Přepisoval jsem to slovo po slovu do slovníku. A nakonec jsem si tu hru sehnal komplet v češtině.
Tak jsem dostala ještě Mount & Blade Collection, když říkáte, že to má hezký mod Západozemí. Teď mám tedy zásadní dotaz - kde ho seženu? Prosím prosím, smutně koukám :-|
Mám rád pěknou grafiku ve hrách, ale u tohoto tipu her je to k ničemu. Kdyby bylo po mém, tak je Heroes 6 ve 2D a všechny nové díly Total War mají stejné zpracování mapy jako Medieval Total War jednička.
@Černá_Alison Grafika je jedna věc, ale mě na tom štvala tuna dalších věcí. Hlavně diplomacie. V základní hře postrádá smysl. Zaútočím na jednoho soupeře, vyhlásí mi válku všichni ostatní. Neútočí nikdo. Z mé strany uzavřít mír nejde. Když se o to pokusí ti druzí, darují mi všechna svá města až na jedno. V tom nejnovějším datadisku zas naopak nikdo agresivní není (to mám z TotalBiscuitova let's playe, tak nevím).
Ale hraji Fearûn mód a tam je to o moc lepší. Pro fanoušky Forgotten Realms úžasné :).
Komentáře
Asi Veľký ako hora alebo čosi také :D
Dobre... Podľa Wiki je to nejaký vládca Aztécky.. Učili sme sa o ňom tuším pri objavovaní Ameriky na DDejáku..
Mám rád pěknou grafiku ve hrách, ale u tohoto tipu her je to k ničemu. Kdyby bylo po mém, tak je Heroes 6 ve 2D a všechny nové díly Total War mají stejné zpracování mapy jako Medieval Total War jednička.
Ale hraji Fearûn mód a tam je to o moc lepší. Pro fanoušky Forgotten Realms úžasné :).