Mě to nějak nefunguje už několik dní. Spíš se mi to nějak porouchalo u mne. Dneska jsem prošvihl Portál 2 za pouhou stovku. Ale možná je to dobře. Když tak čučím na všechny ty slevy. Asi bych se u pár kousků neudržel a zakoupil. A pak bych spálil spoustu času hraním a nakonec litoval, že jsem místo toho raději nedělal něco užitečnějšího. :D
Ale Age of Empires HD by mohl mít nějakou pěknou slevičku :D
No a pak to jde ještě koupit od Rusů, kteří mají poloviční cenu z těch 75 procentních slev :-D (třeba u Skyrimu to nejde, ale u drtivě většiny her ano).
Ach né. Já to rozchodil. :dance: A už nakupuji! Jsem ztracen. Ať mě vemou Jiní :other:
Mirror's Edge za 70 Kč a Reus za stovku. Ou jé.
@Everett_Young Jasně. Tam je to hodně levné. Bioshock Infinite se stala mojí velkou srdcovkou a přesto bych si jí teď nekoupil, i když je v 50% slevě. 25 euro za hru prostě nedám. Ale stovku za dobrý prověřený kousek? Co to je. Stovku mě denně stojí oběd. A tady to mám navíc v cloudu. Můžu tu hru smazat a znovu si jí nainstalovat kdykoli a kdekoli. Legálně a k tomu achievementy, jupííí =D
@Montezuma3 Další důvod proč nenakupuju přes steam - mé finance nejsou neomezené a já bych se neudržel. Stačí že jsem dal českým vývojářům 1200 za Mafii 2 i se všemi datadisky. Měl jsem jí hned jak vyšla.
Jo cloud je bezva věc a hlavní věc, co se mi na steamu líbí je, že se všechny patche instalují automaticky, když vyjdou a nemusím hledat, lovit,...navíc jsou tak nějak prověřené a mám jistotu, že budou kompatibilní a čisté - to je hodně příjemné. Teď zrovna roztáčím Universe sandbox - velmi interesantní :-)
Samosebou - přece nebudu kupovat hry za 1500, když je můžu mít za 100 a to naprosto legálně a se vším komfortem a hlavně! bez cedla, které se opotřebuje, škrábne a je třeba věčně vytahovat - to nenávidím. Hry s cedlem v drajvu prostě nehraju. Buď to jde řešit přes demon tools nebo to nechcu. A Steam je pro mne ještě lepší varianta :-p
@Černá_Alison Nejčastěji hraju Mahjong Titans a Spider Solitaire (zkouškové a psaní prací by mohlo vyprávět) =D Já moc často hry nehraju - jen takové ty nejprofláklejší kousky a ne mockrát dokola. Ale hry, které mě nejvíc kdy bavily jsou: Age of Empires 1+2 (3 mi nějak nesedla), Warcraft 3 (+ Frozen Throne), Mafie 1+2, Zaklínač 1+2, Oblivion, Skyrim a Lemming + Lemris :D Jo a taky Bulánci :D
Až na Mafii, kterou hrát nebudu znám :-) Jo Age of Empires taky první dva. Jen mne vytáčelo, že počítač klidně hrál tři bitvy najednou na různých místech, zatímco já stěží stíhala jednu s tím pitomým označováním. Takže se má taktika scvrkla do masivní obrany + postavit div světa :(
@Černá_Alison AoE jsme hráli s bráchou po síti a vždycky mě děsně rozdrtil, syčák jeden. Mě totiž vždycky bavilo stavění a vylepšování, takže on se přihnal s bandou s klacky a rozmlátil moje vyvinutý budovičky a byl konec =D
@Krisa Přesně tak! To apgrejdování a plánování města a co nejlepší rozestavení budov s nejefektivnějšími výsledky - to bylo bezva, ale to, že mi to někdo zlikviduje jsem z duše nenáviděla:-D
@Černá_Alison Ale zas tam byly super kampaně, které byly přímo o vylepšování...kruci, asi si to budu muset zase zahrát (brácha si nějaké AoE nainstaloval do mého notebooku, když jsem byla týden pryč a zatím jsem odolávala).
:-D jen se do toho dej:-)) Přivede tě to na jiné myšlenky :-) Já bych si dala Settlery - 1,2,3 - ty byly vynikající - kéž by je lupli na steam. Ohromnou radost mi udělali z Ufem (enemy unknown).
Komentáře
Ale možná je to dobře. Když tak čučím na všechny ty slevy. Asi bych se u pár kousků neudržel a zakoupil. A pak bych spálil spoustu času hraním a nakonec litoval, že jsem místo toho raději nedělal něco užitečnějšího. :D
Ale Age of Empires HD by mohl mít nějakou pěknou slevičku :D
A už nakupuji! Jsem ztracen. Ať mě vemou Jiní :other:
Mirror's Edge za 70 Kč a Reus za stovku. Ou jé.
@Everett_Young Jasně. Tam je to hodně levné. Bioshock Infinite se stala mojí velkou srdcovkou a přesto bych si jí teď nekoupil, i když je v 50% slevě. 25 euro za hru prostě nedám. Ale stovku za dobrý prověřený kousek? Co to je. Stovku mě denně stojí oběd. A tady to mám navíc v cloudu. Můžu tu hru smazat a znovu si jí nainstalovat kdykoli a kdekoli. Legálně a k tomu achievementy, jupííí =D
Jo cloud je bezva věc a hlavní věc, co se mi na steamu líbí je, že se všechny patche instalují automaticky, když vyjdou a nemusím hledat, lovit,...navíc jsou tak nějak prověřené a mám jistotu, že budou kompatibilní a čisté - to je hodně příjemné.
Teď zrovna roztáčím Universe sandbox - velmi interesantní :-)
A plnění ačívmentů je taky moje slabůstka :-D
Právě jsem splnila Answer!!! :-D
Já ten steam neměl zapínat. Právě jsem totiž zjistil, že Civ 5 má nové rozšíření.
Já mám jednu. Bioshock Infinite s Elizabeth :-*
Já moc často hry nehraju - jen takové ty nejprofláklejší kousky a ne mockrát dokola. Ale hry, které mě nejvíc kdy bavily jsou: Age of Empires 1+2 (3 mi nějak nesedla), Warcraft 3 (+ Frozen Throne), Mafie 1+2, Zaklínač 1+2, Oblivion, Skyrim a Lemming + Lemris :D
Jo a taky Bulánci :D
Já bych si dala Settlery - 1,2,3 - ty byly vynikající - kéž by je lupli na steam. Ohromnou radost mi udělali z Ufem (enemy unknown).
Hlavne druhý diel ma bavil.