Yops, ja so zvedavý človek, jašprtnem do vetkého, čo vyzerá divne - divné mi bolo, že medveď v dvojke pri naháňaní vnechá nezničené tri dosky = hops, skrytá časž levelu; bol som zvedavý, tkže som neodolal preskočiť na konci tú jamu a hops skrytý level; bolo mi divné, že v Air Crash nechali tú voľnú dosku ahops Snow Go skrtá časť :D Aj na modrý diamant som prišiel už na .začiatku, len tak som skúsil to znova prejsť bez zničenia krabíc a voalá diamant :D
@Branislav_Gepeto Mě nejde v emulatoru ukládat a to jsem už byl na druhým ostrově :onfire::spike: Co znamenají v 1 ty diamanty ke kterým se přiblížím a oni zmizí?
@M1on Akože ti nejde ukladať? Aký máš emulátor? Ak már ePSXe stihanutý z ehmehm nepriameho zdroja, malo by to mať všetky patche a podobné blbinky. Neviem prečo to nejde. Dá sa to ešte priebežne ukladať do statov pomocou F1 (daj si pozor, pretože tu stačí zlý klik sa môžeš prísť o progres ak naríklad na začiatku hry namiesto otvorenia statu dáš uložiť, okamžite ti to zmaže starý stat a vytvorí tento nový) a otvárať pomocou F3, aspoň na ePSXe.
V určitých leveloch môžeš získať všetky bdesne pre biely diamant až po objavení skrytých částí levelu, ktoré ti otvrí farebný diamant. Malé sú, pretože ich nemáš. Akonáhle ich získaš, nahradia ih skutočné, na ktoré môžeš skočiť a niekam ťadopravia. Farebné sa získavajú ako biele, iba sú v konkrétnych leveloch.
O2L2 - Zrúcaniny = Zelený - jungle level - mašinárium pred Dr. Nitriusom Briom O3L3 - Obrazovky = Oranžový - Upstream na prvom ostrove O3L4 - Toxikárium = Modrý - druhý jungle level - druhý level na O3 (tuším) - myslím, že vjednej kobke tiež O3L6 - Sliperry = Červený - Natural Fortress - prvý mostový O3L7 - Temný hrad = Fialový - Guľa na druhom ostrove O3L10 - Lab = Žltý - Temný hrad - The Great Gate
@Gardien Závidím, mne sa pokáral komp a akurát nedávno vidali Tropiký ostrov - tá tématika ma neláka, ale hcel som si skúsiť vytvoriť hotel. :D
Tak a letní slevové tornádo na STEAMu je tady, rád bych ale viděl i něco víc než jen Sorry! The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later. =D
Tak Steamové slevy jsou výborné :-) Už mám Mumbo Jumbo kolekci (24 hříček), Alice madnes returnes, Skyrim s datadiskem, The Night of thr Rabbit, The Dark Eye...no a dál uvidím, co se mi ještě zalíbí :-)
@M1on jo tak to už teď nevim, vim že tam bylo BG:EE a ještě něco. Včera jsem si koupil Fallout:NV ultimate edition a dneska snad vyhraje hlasování Deus EX Human Revolution :-)
Komentáře
Simsa trojku?
Akože ti nejde ukladať? Aký máš emulátor? Ak már ePSXe stihanutý z ehmehm nepriameho zdroja, malo by to mať všetky patche a podobné blbinky. Neviem prečo to nejde. Dá sa to ešte priebežne ukladať do statov pomocou F1 (daj si pozor, pretože tu stačí zlý klik sa môžeš prísť o progres ak naríklad na začiatku hry namiesto otvorenia statu dáš uložiť, okamžite ti to zmaže starý stat a vytvorí tento nový) a otvárať pomocou F3, aspoň na ePSXe.
V určitých leveloch môžeš získať všetky bdesne pre biely diamant až po objavení skrytých částí levelu, ktoré ti otvrí farebný diamant. Malé sú, pretože ich nemáš. Akonáhle ich získaš, nahradia ih skutočné, na ktoré môžeš skočiť a niekam ťadopravia. Farebné sa získavajú ako biele, iba sú v konkrétnych leveloch.
O2L2 - Zrúcaniny = Zelený
- jungle level
- mašinárium pred Dr. Nitriusom Briom
O3L3 - Obrazovky = Oranžový
- Upstream na prvom ostrove
O3L4 - Toxikárium = Modrý
- druhý jungle level
- druhý level na O3 (tuším)
- myslím, že vjednej kobke tiež
O3L6 - Sliperry = Červený
- Natural Fortress
- prvý mostový
O3L7 - Temný hrad = Fialový
- Guľa na druhom ostrove
O3L10 - Lab = Žltý
- Temný hrad
- The Great Gate
@Gardien
Závidím, mne sa pokáral komp a akurát nedávno vidali Tropiký ostrov - tá tématika ma neláka, ale hcel som si skúsiť vytvoriť hotel. :D
Jakej máš vůbec nick aha stejnej
A to říkali že kdo T-50-2 stihne vyexpit tomu zůstane
Už mám Mumbo Jumbo kolekci (24 hříček), Alice madnes returnes, Skyrim s datadiskem, The Night of thr Rabbit, The Dark Eye...no a dál uvidím, co se mi ještě zalíbí :-)
@Montezuma3 Jo nápor kupujích fakt nezvládaj :-)