@Arutha2321 Jé, na vodě jsem se nabloudila... a nejpekelnější bylo projít ty levely pozpátku. :-D Milovala jsem Medieval, Future a Egypt s kobrama a padacíma kostkama byl taky boží. A štíři v Arábii... :-)
já neměl rád ve 2. koule/medvěd, to bylo vždycky o nervy.Ve 3. potápění, letadla, skůtr, a cokoli ve tmě, to bylo ještě horší.Nechápu, jak si někdo může stěžovat na konzolový ovládání, to se hraje úplně přirozeně než na klávesnici.
@Arutha2321 Ja prechovávam neskonalú nenávisť k lietajúcim levelom. Ten, čo pripomína Studenú vojnu, čo tam zostreluješ vrtule som ani neprešiel na relikviu. Ale desne sa mi páčili Arabské a tá hudba.
Beztak ale bola najvýraznejšia hudba v dvojke. Tie kanálové a snežné ju mali dobrú :D
@Arutha2321 Nu, tie ma moc nelákali, lebo sa mi nechcelo držať to dolné tlačidlo. Ale v trojke to vylepšili pridaním tej normálnej adventúrnej časti v tom ropnom pralese.
Inak som si púšťal soundtracky z Wrath of Cortex a veľmi sa mi páči ten hradný a snežný a ešte taký akosi vesmírne znejúci :)
@M1on Ktoré myslíš? Hrať som v podstate mohol len prvé tri cez ePSXe (ten je na jednotku). Tam je to tuším Config a kdesi tam je niečo ako Controls a Pad 1 a tak. Ak myslíš dvojku, tak to si nepamätám presný názov. Asi PSX2?
@Branislav_Gepeto@Arutha2321 Ted jsem si vzpomel, že ve dvojce je v někjakém patře(lobby) pes/medvěd (na kterém se jede) a pokud jste po něm skákali tak z něj vypadali životy
@M1on Viem, sledoval som ju. Iritovalo ma ale, že ovládanie na telefóne muselo byť značne blbé, pretože im to šlo pomaly a zle. Ja mám rád sledovanie, ako niekto Crasha hrá.... Ak to hrá dobre. Mňa na tom viac ako hra samotná baví ako tie levely vyzerajú hudba, tá kreativita, akú do nej vložili tvorcovia :)
No, keď získaš kľúč, diamant alebo prejdeš bonus, ponúkne ti to buď trojuhloníkom si kuknúť heslo (čo sa využíva ak nemáš memorycard, čo na emulátore nehrozí) alebo asi ixkom prepísať starý save, pričom prvýkrát môžeš vybrať, na ktorý slot to uložíš.
@M1on Žaba žužla je odtiaľ? :D My našu sestru Gabiku voláme Žužla - po tých rokoch to akosi uschlo a už som normálne zabudol odkiaľ to je. A ona už má takú sošku žaby, plyšáka žaby - sama si to obľúbila. :D
Maxihra mala veľa takých fráz. "Prekabátiť čarodeja" "Humbakarna"
@M1on Neviem presne ako - v mojej hre ho to vždy rovno zabilo -, ale keď zraníš toho čarodeja, tak mu zmiznú šaty. To sa nazývalo "prekabátenie". Teda oklamanie ako jeden výraz a zároveň tá spojitosť s ošatením.
Tak kula world je tá lopta. To vyzeralo náhodou tak zvláštne zaujímavo. Skôr tie lyžiarske ma nudili.
Komentáře
Ono je to ten istý Crash ako na konzoli, len cez emuláto sa to dá hrať na PC a prispôsobiť ovládanie :)
Jé, na vodě jsem se nabloudila... a nejpekelnější bylo projít ty levely pozpátku. :-D Milovala jsem Medieval, Future a Egypt s kobrama a padacíma kostkama byl taky boží. A štíři v Arábii... :-)
Ja prechovávam neskonalú nenávisť k lietajúcim levelom. Ten, čo pripomína Studenú vojnu, čo tam zostreluješ vrtule som ani neprešiel na relikviu. Ale desne sa mi páčili Arabské a tá hudba.
Beztak ale bola najvýraznejšia hudba v dvojke. Tie kanálové a snežné ju mali dobrú :D
To áno, lietadielkové sú otrasné. Super levely sú ešte tie, kde utekáš pred medveďom alebo valiacou sa guľou. :)
Nu, tie ma moc nelákali, lebo sa mi nechcelo držať to dolné tlačidlo. Ale v trojke to vylepšili pridaním tej normálnej adventúrnej časti v tom ropnom pralese.
Inak som si púšťal soundtracky z Wrath of Cortex a veľmi sa mi páči ten hradný a snežný a ešte taký akosi vesmírne znejúci :)
@M1on
Ktoré myslíš? Hrať som v podstate mohol len prvé tri cez ePSXe (ten je na jednotku). Tam je to tuším Config a kdesi tam je niečo ako Controls a Pad 1 a tak. Ak myslíš dvojku, tak to si nepamätám presný názov. Asi PSX2?
Beztak som to z neho vytrepal :twisted:
Viem, sledoval som ju. Iritovalo ma ale, že ovládanie na telefóne muselo byť značne blbé, pretože im to šlo pomaly a zle. Ja mám rád sledovanie, ako niekto Crasha hrá.... Ak to hrá dobre. Mňa na tom viac ako hra samotná baví ako tie levely vyzerajú hudba, tá kreativita, akú do nej vložili tvorcovia :)
Myslíš Crasha jednotku?
No, keď získaš kľúč, diamant alebo prejdeš bonus, ponúkne ti to buď trojuhloníkom si kuknúť heslo (čo sa využíva ak nemáš memorycard, čo na emulátore nehrozí) alebo asi ixkom prepísať starý save, pričom prvýkrát môžeš vybrať, na ktorý slot to uložíš.
Žaba žužla je odtiaľ? :D My našu sestru Gabiku voláme Žužla - po tých rokoch to akosi uschlo a už som normálne zabudol odkiaľ to je. A ona už má takú sošku žaby, plyšáka žaby - sama si to obľúbila. :D
Maxihra mala veľa takých fráz. "Prekabátiť čarodeja" "Humbakarna"
hmmmmmmm
Neviem presne ako - v mojej hre ho to vždy rovno zabilo -, ale keď zraníš toho čarodeja, tak mu zmiznú šaty. To sa nazývalo "prekabátenie". Teda oklamanie ako jeden výraz a zároveň tá spojitosť s ošatením.
Tak kula world je tá lopta. To vyzeralo náhodou tak zvláštne zaujímavo. Skôr tie lyžiarske ma nudili.