@DanielSvatoš Tak tě může uklidnit, že u Gettysburgu se bojovalo prakticky podle stejných taktik jako za Napoleona. Ono to vydrželo prakticky až do první světové války.
@DanielSvatoš Jo, ta chyba je zatím ve všech jazykových mutacích, které jsem zaznamenal. I v české. To je vidět, s jakou "odbornou péčí" vznikal jak seriál, tak jeho překlady...
Ta scéna je hrozná, kyrysníci prostě jezdí okolo a nechají do sebe střílet. Že by do toho karé najeli a rozbili ho to je ani nenapadne. Proč dělají takové věci patlalové jako Simoneau...
jn vypadá to, že je to v poctatě to samé, jen jinak rozdělená mapa kampaně. Na puvodnim Medievalu II mne štvala přílišná jednoduchost, i na VH, VH to bylo moc lehké. V tomhle Westeros modu ani nejsou jine jednotky jak jsem tak koukal na video. On je Medieval II dosti obtížnej na modovaní oproti třebas Rome a pokud je temeř jediná změna přejmenované národy a mapa kampaně přetvořena do Zapadozemí, nema to pro mne cenu ani instalovat.
@M1on: Heh, tak přeci jen mi pár detailů uniklo. Lutecovi nejsou sourozenci 8-O A to hození mincí jsem bral jen jako takový fór, a on je to vlastně docela zásadní detail :D
@Blackfish můžu dostáhnout patch 8.6 ale od už tak měsíc jsem to nehrál. S každou verzí je to o něco horší. Kdybys tam potkal někoho z BIA tak že pozdravuju.
@Arutha2321 Nu, veď ja som skúsil nejeden z nich :) Problém je v stroji. Nemôžem očakávať, že by mal drobný netbook bohvieako silný procesor. Šľape to, ale je to desne pomalé. Ani nie žeby to sekalo, len sa pohybuje desne pomaly. Musím si počkať na nový komp a spustiť na ňom. Ale vďaka za pomoc.
@Arutha2321 a co na tom hrát? @Branislav_Gepeto jak se hraje bandicoot na klavesnici? U crashe jsem nikdy nepoznal konec hry vím ze jednou seberu fialovej krystal pak za všechny zničeny bedny je další a pak že uděláš kolo za určitej čas
Crash bandicot na PC ? Vždycky se mi líbil, ale nesnášela jsme ovládání přes konzoli...tohle by mohla být varianta pro mne :-) Už i Final Fantasy VII. je na PC, tak proč ne Crash :-) Ještě Spyro a Casper a jsme spokojená :-D
@Arutha2321 To viem, že nie, ale nič iného nemám, preto som to chcel skúsiť :)
@M1on V prvom diely si šiel v poradí, ak si prešiel, mohol si pokračovať. Potom tam boli biele diamanty za krabice a farebné ojedinelé za to isté. V dvojke spravili, že biele diamanty zo špeciálnych ciest a farebné diamanty sa získavali ako bonus a prejdutý level reprezentoval fialový kryštál. V trojke pridali ešte možnosť zberu špeciálnych schopností z bosov a relikvie za čas.
Komentáře
tady je to vysvětlený http://konzolista.tiscali.cz/konbook/blog?id_blog=5080&id_person=1044
18.April looooooooool
Ta scéna je hrozná, kyrysníci prostě jezdí okolo a nechají do sebe střílet. Že by do toho karé najeli a rozbili ho to je ani nenapadne. Proč dělají takové věci patlalové jako Simoneau...
mate s tim někdo zkušenosti?
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?461060-Mini-Previews-and-Preview-Index
tady se koukni na různé rody a uvidíš že už se to rýsuje
http://sandbox.yoyogames.com/games/212293-crash-bandicoot-unleashed-darkness
Nu, veď ja som skúsil nejeden z nich :) Problém je v stroji. Nemôžem očakávať, že by mal drobný netbook bohvieako silný procesor. Šľape to, ale je to desne pomalé. Ani nie žeby to sekalo, len sa pohybuje desne pomaly. Musím si počkať na nový komp a spustiť na ňom. Ale vďaka za pomoc.
@Branislav_Gepeto jak se hraje bandicoot na klavesnici?
U crashe jsem nikdy nepoznal konec hry vím ze jednou seberu fialovej krystal pak za všechny zničeny bedny je další a pak že uděláš kolo za určitej čas
Už i Final Fantasy VII. je na PC, tak proč ne Crash :-) Ještě Spyro a Casper a jsme spokojená :-D
To viem, že nie, ale nič iného nemám, preto som to chcel skúsiť :)
@M1on
V prvom diely si šiel v poradí, ak si prešiel, mohol si pokračovať. Potom tam boli biele diamanty za krabice a farebné ojedinelé za to isté. V dvojke spravili, že biele diamanty zo špeciálnych ciest a farebné diamanty sa získavali ako bonus a prejdutý level reprezentoval fialový kryštál. V trojke pridali ešte možnosť zberu špeciálnych schopností z bosov a relikvie za čas.