@Rolandzee-Zafira-Winterfell SPORE je hra od tvorcov Sims ( takže trocha detskejšieho rázu, aj keď nie až tak :anxious: ). Je to simulátor evolúcie.
Najskôr si bunka, ktorá je riasy alebo mäso alebo to strieda - a končí ako Bylinožravec, Mäsožravec alebo Všežravec. Potom živočích, ktorý sa dokáže spriateliť s inými hniezdami, alebo ich loviť alebo to striedať - a končí ako Priateľský, Predátor alebo Prispôsobivý. Potom kmeň, ktorý dokáže nájsť ultimátnu cestu s iným kmeňom, alebo ich plieni, okráda a ničí, alebo to strieda - a končí ako Spoločenský, Agresívny alebo Pracovitý. Potom civilizácia, ktorá sa snaží presadiť svoju vieru do iných štátov, alebo ich dobýva násilím, alebo s nimi uzatvára obchodné zmluvy a potom ich odkúpi - a končí ako Náboženský, Vojenský alebo Obchodný. A potom beháš po Vesmíre, kolonizuješ planéty, hľadáš iné versmírne druhy a podobné kraviny, ktoré ma nebavily - vždy ma viac bavilo to predtým.
Sú tam nástroje na tvorbu živočíšnych druhov, ošatenia, budov, dopravných prostriedkov a vesmírnych lodí - a v neskoršom dodatku aj tvorba planét = tvorba misií a minihier. Tá tvorba rakety mi pripomenula ten nástroj na tvorbu vesmírnej lodi. Je to odlišné, ale nie zas tak. Síce treba povedať, že veci tohto rázu za odlišne nedajú spraviť.
Warhorse se jmenuje studio, hra sama jméno ještě nemá. Mají vpodstatě vychytaný systém jako takový, jen jim ještě trochu ten příběh no. A to je jedna z věcí, co by tam kamarád měl dělat.
vypadá to užasně, takove MaB mam rad protože je to sveho druhu temeř jediná hra, ale stale malo propracovaná snad ve všech ohledech, do tohodle se očividně, už podle traileru, narve o něco více penez
@Černá_Alison Z cizího krev neteče :) Ovšem kdyby se to učinilo u všech co to potřebují (aby se tam nenudili) a zabavené majetky se užily na něco užitečného včetně tohoto nepojmenovaného projektu tak som za.
Ahojte. Hrajete někdo Game of Thrones: Ascent? Šiklo by se mi pár přátel na týmové úkoly, takže pokud by měl někdo zájem, napište mi jméno vašeho lordstva a jeho přibližné pořadí, ať si vás tam můžu najít. Nehraju to přes FB, takže to vyhledávání přátel je trochu složitější... Díky, Lady Elys Greenfield ;)
No já jsem před pár dny napočla Botaniculu, druhý den jsem ji dohrála podruhé se všemi ačívmenty a ještě teď jsem unešena, jak je to krásná, atmosférická a veskrze příjemná advenčúra :-) Nakousla jsem Roller Coaster Tycoon 3
Komentáře
http://forum.kerbalspaceprogram.com/showthread.php/19455-KSP-VS-Spore!
btw., a kdo sleduje vývoj Might & Magic X ? :P
ano, už bude aj 10. diel, (štýl predchozích dílov +- zachován)
SPORE je hra od tvorcov Sims ( takže trocha detskejšieho rázu, aj keď nie až tak :anxious: ). Je to simulátor evolúcie.
Najskôr si bunka, ktorá je riasy alebo mäso alebo to strieda - a končí ako Bylinožravec, Mäsožravec alebo Všežravec.
Potom živočích, ktorý sa dokáže spriateliť s inými hniezdami, alebo ich loviť alebo to striedať - a končí ako Priateľský, Predátor alebo Prispôsobivý.
Potom kmeň, ktorý dokáže nájsť ultimátnu cestu s iným kmeňom, alebo ich plieni, okráda a ničí, alebo to strieda - a končí ako Spoločenský, Agresívny alebo Pracovitý.
Potom civilizácia, ktorá sa snaží presadiť svoju vieru do iných štátov, alebo ich dobýva násilím, alebo s nimi uzatvára obchodné zmluvy a potom ich odkúpi - a končí ako Náboženský, Vojenský alebo Obchodný.
A potom beháš po Vesmíre, kolonizuješ planéty, hľadáš iné versmírne druhy a podobné kraviny, ktoré ma nebavily - vždy ma viac bavilo to predtým.
Sú tam nástroje na tvorbu živočíšnych druhov, ošatenia, budov, dopravných prostriedkov a vesmírnych lodí - a v neskoršom dodatku aj tvorba planét = tvorba misií a minihier. Tá tvorba rakety mi pripomenula ten nástroj na tvorbu vesmírnej lodi. Je to odlišné, ale nie zas tak. Síce treba povedať, že veci tohto rázu za odlišne nedajú spraviť.
dávám sem video ukázky her, které jsou ve vývoji a používají cryEngine 3.Warhorse je poslední.
Tady je nápověda:
Nakousla jsem Roller Coaster Tycoon 3