Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
16364666869172

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Veď to stavebné prostredie vyzerá skoro ako SPORE :D Tam si spravím krajšiu vesmírnu loď
  • @Montezuma3 taky jsem se chechtal
    Ááá :D Tu to dokonca aj spomínajú v kontexte

http://forum.kerbalspaceprogram.com/showthread.php/19455-KSP-VS-Spore!
  • Kdo sleduje vývoj Husitskýho RPG od Vávry?
  • upraveno 25. června 2013
    @Branislav_Gepeto SPORA (?) ? tak aj to je neco jako stavitelská strategia, / -simul.vesmírneho programu ?

btw., a kdo sleduje vývoj Might & Magic X ? :P
    ano, už bude aj 10. diel, (štýl predchozích dílov +- zachován)
    upraveno 25. června 2013
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell
    SPORE je hra od tvorcov Sims ( takže trocha detskejšieho rázu, aj keď nie až tak :anxious: ). Je to simulátor evolúcie.

Najskôr si bunka, ktorá je riasy alebo mäso alebo to strieda - a končí ako Bylinožravec, Mäsožravec alebo Všežravec.
    Potom živočích, ktorý sa dokáže spriateliť s inými hniezdami, alebo ich loviť alebo to striedať - a končí ako Priateľský, Predátor alebo Prispôsobivý.
    Potom kmeň, ktorý dokáže nájsť ultimátnu cestu s iným kmeňom, alebo ich plieni, okráda a ničí, alebo to strieda - a končí ako Spoločenský, Agresívny alebo Pracovitý.
    Potom civilizácia, ktorá sa snaží presadiť svoju vieru do iných štátov, alebo ich dobýva násilím, alebo s nimi uzatvára obchodné zmluvy a potom ich odkúpi - a končí ako Náboženský, Vojenský alebo Obchodný.
    A potom beháš po Vesmíre, kolonizuješ planéty, hľadáš iné versmírne druhy a podobné kraviny, ktoré ma nebavily - vždy ma viac bavilo to predtým.

Sú tam nástroje na tvorbu živočíšnych druhov, ošatenia, budov, dopravných prostriedkov a vesmírnych lodí - a v neskoršom dodatku aj tvorba planét = tvorba misií a minihier. Tá tvorba rakety mi pripomenula ten nástroj na tvorbu vesmírnej lodi. Je to odlišné, ale nie zas tak. Síce treba povedať, že veci tohto rázu za odlišne nedajú spraviť.
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Na MMX sa s istými obavami teším. Deviatka stála za prd, tak dúfam v návrat k mechanikám 6-8, aj keď to som asi naivný.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @M1on No, zdá se, že můj kamarád na tom bude pracovat coby game designer :)
    @flanker.27 no vidiš to
    dávám sem video ukázky her, které jsou ve vývoji a používají cryEngine 3.Warhorse je poslední.
  • @M1on Na Warhorse se moc těším
    @Everett_Young jejich nejmenovanou hru myslíš. :-)
    Warhorse se jmenuje studio, hra sama jméno ještě nemá. Mají vpodstatě vychytaný systém jako takový, jen jim ještě trochu ten příběh no. A to je jedna z věcí, co by tam kamarád měl dělat.
  • vypadá to užasně, takove MaB mam rad protože je to sveho druhu temeř jediná hra, ale stale malo propracovaná snad ve všech ohledech, do tohodle se očividně, už podle traileru, narve o něco více penez
    Takže všichni hodní na pana Bakalu :D
  • @flanker.27 Jako, že bychom mu dali všeci "kupu" ? Tak to leda a doporučuju kanady:-p
    upraveno 25. června 2013
    To né, kamarád přijde o práci a hráči o velice slibný projekt :)
  • @flanker.27 To vše jsme ochotna risknout, pokud skončí přesně tam, kam patří a k tomu vhodné spolubydlo...
    @Černá_Alison Z cizího krev neteče :) Ovšem kdyby se to učinilo u všech co to potřebují (aby se tam nenudili) a zabavené majetky se užily na něco užitečného včetně tohoto nepojmenovaného projektu tak som za.
  • @flanker.27 Mohl by zaplatit předem a pak ....
    @Černá_Alison Jak jsem vyrozuměl, platby probíhají postupně dle odvedených a plánovaných etap.
  • Ahojte. Hrajete někdo Game of Thrones: Ascent? Šiklo by se mi pár přátel na týmové úkoly, takže pokud by měl někdo zájem, napište mi jméno vašeho lordstva a jeho přibližné pořadí, ať si vás tam můžu najít. Nehraju to přes FB, takže to vyhledávání přátel je trochu složitější... Díky, Lady Elys Greenfield ;)
  • Lord Vizimir Redan. Ale nějakou dobu jsem nehrál.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. června 2013
    Já jsem se včera večer pustil do hraní... a schválně jestli uhodnete.
    Tady je nápověda:
  • Beasts & Bumpkins ? :-))
  • upraveno 26. června 2013
    @Montezuma3 Welcome to Columbia =D, ikdyž jsem si to vygooglil a vůbec jsem netušil, že to tam je
    @M1on Mno, minimálně v traileru ano :-)
  • No já jsem před pár dny napočla Botaniculu, druhý den jsem ji dohrála podruhé se všemi ačívmenty a ještě teď jsem unešena, jak je to krásná, atmosférická a veskrze příjemná advenčúra :-)
    Nakousla jsem Roller Coaster Tycoon 3
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.