@Dreamer Jestli máš ráda romantiku, tak si asi užiješ :-) . Co se týče solárka, to máš samozřejmě pravdu :-) , ale třeba v Tudorovcích mi přišla přitažlivá či svůdná drtivá většina ženského osazenstva (a že tam těch královen a dvorních dam bylo!), kdežto ve White Queen si soudě dle prvního dílu na své moc nepřijdu - nějak mi s castingem (HLAVNĚ na HLAVNÍ roli) nepadli do noty :roll: .
@Crocuta Obávám se, že od toho seriálu očekáváš něco jiného než to bude. Tohle není o Válce růží, ale o třech ženách, které svým jednáním, intrikami a vztahy Válku růží ovlivnily ze "zákulisí".
Tak The White Queen je podle stejnojmenné knihy Phillipy Gregory. Zrovna tuto knihu jsem sice nečetla, ale některé další knihy jo. A dobrá autorka to teda není :(
@Nevada Intriky, zejména v ženském provedení, si v historických seriálech s chutí užívám, už od "Já, Claudius", blahé paměti, až po, dejme tomu, "Pilíře Země". Jenže v "Bílé královně" se ty intriky možná utopí v přeslazené omáčce :-k . Já momentálně doháním "Spartaka", toho jsem jen uložil na HDD a koukám na to teprv teď, ještě mi chybí 1,5 sezóny.
@Branislav_Gepeto Tak jeden divak to vystihol takto: While watching the first episode, I noticed some pretty major changes from the book. A lot of them will lead into some big changes in character development which was my favorite part of the book. most importantly, the relationship between Junior and Barbie, as well Junior and Angie.
Sleduje/val ktosi Beign Human? Narazil som na to náhodou a koncept sa zdá zaujímavý. Len sa bojím, že to bude nejaká tuctová americká sračka. Oplatí sa s tým vôbec začať?
Komentáře
Obávám se, že od toho seriálu očekáváš něco jiného než to bude. Tohle není o Válce růží, ale o třech ženách, které svým jednáním, intrikami a vztahy Válku růží ovlivnily ze "zákulisí".
Jen vůbec netuším jak je na tom předloha s věrností realitě. Nečekám sice učebnici historie, ale doufám, že zase úplná fikce to nebude.
While watching the first episode, I noticed some pretty major changes from the book. A lot of them will lead into some big changes in character development which was my favorite part of the book. most importantly, the relationship between Junior and Barbie, as well Junior and Angie.
Co mi to len pripomina... :)