5. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
1356720

Komentáře

• @Černá_Alison zatím mám stránku. Vůbec nestíhám.
  • @Everett_Young Potřeboval bys roztleskávačku, co by tě povzbuzovala ? :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Tak co, kdo ještě píše?
    Dreamer a Lady_Seans už přispěly...kdo další se hlásí? Doufám, že flanker a heavy ani tentokrát nezůstanou pozadu, Everett povzbuzen Krisí to taky zvládne :-)
    To už je počinek :-)
    Kdo jetšě nám udělá radost ?
    @Černá_Alison Krisa to nezvládne, protože nezvládá ani normálně existovat (natož ještě něco sepisovat).
  • @Krisa Jen do pátku - pak máš času habakuk :-))
    @Černá_Alison To nevím, pak asi budu muset...ani mi to nejde vyslovit...hledat práci :'-(
  • To ti tolik času nezabere, protože sepíšeš jen životopis :-)
  • upraveno 12. června 2013
    @Černá_Alison , @alek no ja bych mal tieš nejaké nápady, ale musí sa dej povídky odohrávať VZDY v dobe ASoIaF ? (prtže na ten nápad by som potreboval sa trochu pružnejšie pohybovať po časovej osi (+ asi aj prostorovej tiež :twisted: :idea: :other: )

@Krisa no to ti nezavidim(v dnešnej dobe..) :spike:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Flanker toho napsal tolik, že by to vystačilo na tři povídky, jen mu ještě chybí konec.
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell
    Jak to myslíš? Co vím, tak téma crossoverů už tu taky bylo :-)
  • Něco bude... snad... :-)
  • Hleďmež - další dobrovolnice s kožkou na trh :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Termín je už za rohom.. Akosi som to podcenil :D
  • @Branislav_Gepeto Nejsi ve škole, tak si nech výhovorky pro učitelský sbor :-p Řekni rovnou, že ses na to vybod :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Kdeže, mám to rozpísané, ale pár dní som sa k tomu nedostal, pretože neviem vymyslieť verš do rýmu, aby to neznelo divne...
  • Tak ho přeskoč a pokračuj dál a pak se k němu vrátíš :-)
  • Hm, teďka mě to nějak chytlo, takže mám rozepsanou druhou povídku a s trochou štěstí ji i dokončím. Ach, kde jsou ty časy kdy nám Jarla zakazovala jenom ceknout, jestli jsme poslali nebo ne :-)
  • Když už to přiznáváš, tak taky hlásím, že možná budou dva kousky, kdo se hlásí jako další? :D
  • Nic takového nezakazovala :-D
    Mistr přes utajení byl vždycky Heavy :-p
  • @Černá_Alison Moje šílené teorie, že jsi druhá Jarla nebyly nikdy pravděpodobnější. :-D

A joo, mě to teda jednou zakázala, a tak jsem asi pět minut trucovala a pak jsem si přiznala, že je to moudrá žena :-)
  • @Lady_Seans chce se mi parafrázovat HP :-)

"Co ty máš Tome Reddle společného s Voldemortem?"
    "Lord Voldemort je moje minulost, přítomnost i budoucnost."

:-) Žádné tajemství - evrybady nous, ale kvůlivá vynášení fultextu nechci žádnou spojitost těchto dvou nicků.

Všechno, co jsem kdy chtěla bylo, abych dopředu nevěděla, kdo co napsal a to z jednoduchého důvodu, abych si nedávala do spojitosti, že toto psal člověk, kterého mám ráda, píšu sis ním a je mi moc sympatický a tohohle člověka neznám - čímž bych mohla obelstít sama sebe a nechat se ovlivňovat osobními sympatiemi či porozuměním. Raději to na sebe nechám působit :-)
    chválila jsme takhle moc jednu povídku v osobní korespondenci před její vlastní autorkou a vůbec jsem netušila, že to psala ona - myslím, že ji to muselo o to více hřát, když si byla jista, že to je čirá upřímnost :-)
    (komplikuje mi to flanker, který se nechává poznat okamžitě :-D)
  • @Černá_Alison Bylo by to možné ještě jednou a pro nás blbečky trošku detailněji.

Já to chápu asi takhle: Ty si píšeš (?) s Jarlou a chválíš jí její povídky anebo ty máš rozdvojenou osobnost, anebo jsi Jarla a předstíráš, že jsi někdo jiný a prostě nevím, nechápu, nerozumím :-)
  • Ach jo :-))
    Každopádně ta snad napsala něco jen z hecu v prvním kole, ne :-))
  • Vůbec nevím jak začít :( Nic mě nenapadá, ani když ležím u rybníka v tráve, popíjím Budvar a čumím na nebe. A to je zlé. Tenhle smradlavé, šedé svět kolem mě vysává.
  • Ale no tak, vzmuž se :-) Holky jsou šikovné a píšou a píšou, což je fantastické :-)
    Už tak moc chci číst :-D
  • Našla jsme tam jen, že to je oficielní soundtrack, ale netuším k čemu :-))
    (vzhledem k tomu, že se mi vedle v pokoji právě sestavuje a nyní už instaluje nový komp a mé spešl "cesta do pravěku" požadavky, aby tam byly XP a word 03 a fotošopa v češtině :-p prostě nemám teď zrovna kisně, abych si pustila zvuk no )
  • :-D aha :-) to jsme viděla kdysi v dětství jednou a letos jsem se dozvěděla, že existují snad nějaké další díly. Ale mjúzik už si fakt nevybavím :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.