Tak co, kdo ještě píše? Dreamer a Lady_Seans už přispěly...kdo další se hlásí? Doufám, že flanker a heavy ani tentokrát nezůstanou pozadu, Everett povzbuzen Krisí to taky zvládne :-) To už je počinek :-) Kdo jetšě nám udělá radost ?
@Černá_Alison , @alek no ja bych mal tieš nejaké nápady, ale musí sa dej povídky odohrávať VZDY v dobe ASoIaF ? (prtže na ten nápad by som potreboval sa trochu pružnejšie pohybovať po časovej osi (+ asi aj prostorovej tiež :twisted::idea::other: )
@Krisa no to ti nezavidim(v dnešnej dobe..) :spike:
Hm, teďka mě to nějak chytlo, takže mám rozepsanou druhou povídku a s trochou štěstí ji i dokončím. Ach, kde jsou ty časy kdy nám Jarla zakazovala jenom ceknout, jestli jsme poslali nebo ne :-)
"Co ty máš Tome Reddle společného s Voldemortem?" "Lord Voldemort je moje minulost, přítomnost i budoucnost."
:-) Žádné tajemství - evrybady nous, ale kvůlivá vynášení fultextu nechci žádnou spojitost těchto dvou nicků.
Všechno, co jsem kdy chtěla bylo, abych dopředu nevěděla, kdo co napsal a to z jednoduchého důvodu, abych si nedávala do spojitosti, že toto psal člověk, kterého mám ráda, píšu sis ním a je mi moc sympatický a tohohle člověka neznám - čímž bych mohla obelstít sama sebe a nechat se ovlivňovat osobními sympatiemi či porozuměním. Raději to na sebe nechám působit :-) chválila jsme takhle moc jednu povídku v osobní korespondenci před její vlastní autorkou a vůbec jsem netušila, že to psala ona - myslím, že ji to muselo o to více hřát, když si byla jista, že to je čirá upřímnost :-) (komplikuje mi to flanker, který se nechává poznat okamžitě :-D)
@Černá_Alison Bylo by to možné ještě jednou a pro nás blbečky trošku detailněji.
Já to chápu asi takhle: Ty si píšeš (?) s Jarlou a chválíš jí její povídky anebo ty máš rozdvojenou osobnost, anebo jsi Jarla a předstíráš, že jsi někdo jiný a prostě nevím, nechápu, nerozumím :-)
Vůbec nevím jak začít :( Nic mě nenapadá, ani když ležím u rybníka v tráve, popíjím Budvar a čumím na nebe. A to je zlé. Tenhle smradlavé, šedé svět kolem mě vysává.
Našla jsme tam jen, že to je oficielní soundtrack, ale netuším k čemu :-)) (vzhledem k tomu, že se mi vedle v pokoji právě sestavuje a nyní už instaluje nový komp a mé spešl "cesta do pravěku" požadavky, aby tam byly XP a word 03 a fotošopa v češtině :-p prostě nemám teď zrovna kisně, abych si pustila zvuk no )
Komentáře
Dreamer a Lady_Seans už přispěly...kdo další se hlásí? Doufám, že flanker a heavy ani tentokrát nezůstanou pozadu, Everett povzbuzen Krisí to taky zvládne :-)
To už je počinek :-)
Kdo jetšě nám udělá radost ?
@Krisa no to ti nezavidim(v dnešnej dobe..) :spike:
Jak to myslíš? Co vím, tak téma crossoverů už tu taky bylo :-)
Mistr přes utajení byl vždycky Heavy :-p
A joo, mě to teda jednou zakázala, a tak jsem asi pět minut trucovala a pak jsem si přiznala, že je to moudrá žena :-)
"Co ty máš Tome Reddle společného s Voldemortem?"
"Lord Voldemort je moje minulost, přítomnost i budoucnost."
:-) Žádné tajemství - evrybady nous, ale kvůlivá vynášení fultextu nechci žádnou spojitost těchto dvou nicků.
Všechno, co jsem kdy chtěla bylo, abych dopředu nevěděla, kdo co napsal a to z jednoduchého důvodu, abych si nedávala do spojitosti, že toto psal člověk, kterého mám ráda, píšu sis ním a je mi moc sympatický a tohohle člověka neznám - čímž bych mohla obelstít sama sebe a nechat se ovlivňovat osobními sympatiemi či porozuměním. Raději to na sebe nechám působit :-)
chválila jsme takhle moc jednu povídku v osobní korespondenci před její vlastní autorkou a vůbec jsem netušila, že to psala ona - myslím, že ji to muselo o to více hřát, když si byla jista, že to je čirá upřímnost :-)
(komplikuje mi to flanker, který se nechává poznat okamžitě :-D)
Já to chápu asi takhle: Ty si píšeš (?) s Jarlou a chválíš jí její povídky anebo ty máš rozdvojenou osobnost, anebo jsi Jarla a předstíráš, že jsi někdo jiný a prostě nevím, nechápu, nerozumím :-)
Každopádně ta snad napsala něco jen z hecu v prvním kole, ne :-))
Už tak moc chci číst :-D
(vzhledem k tomu, že se mi vedle v pokoji právě sestavuje a nyní už instaluje nový komp a mé spešl "cesta do pravěku" požadavky, aby tam byly XP a word 03 a fotošopa v češtině :-p prostě nemám teď zrovna kisně, abych si pustila zvuk no )