Keď to dokončím, výnimočne budem potrebovať testujúcich čitateľov na opravenie gramatiky - ak sú tam chyby, ktoré sa dajú zmeniť, aby to ešte aj sedelo do rytmu. Nejakí dobrovoľníci?
@Rolandzee-Zafira-Winterfell Tohle RPG jsem nikdy nehrála. Vždycky jsem už od jedničky šáhla po Herousech, ale Might & Magic ne. (Taky jsem četla naprosto tragické první tři díly Magic the Gathering v románové versi). Ledové peklo je docela profláklá věc a psal o něm již Dante Aligieri :-)
Crossovery mají jen jednu nevýhodu - předpokládají, že čitatelé znají předlohu. V opačném případě nepochopí, čeho se dovolávají a k čemu odkazují či parafrázují. To už je holt riziko. (Zatím jich tu bylo víc, leč neznala jsem ani jedno :( tuším Iron man, Beverly Hills a nějaké další seriály)
Tím tě nechci odradit, jen a pouze varovat, abys tím pak nebyl zklamán, když lidi nebudou reagovat, jak očekáváš a spíše se budou vyptávat co, jak a proč :-)
Komentáře
!!!"abi my Flanker zase nevitíkal gramatyckí chibi."!!!
Stejné hlášení čekám od Brana a Vlčačky :-)
Sepsáno a posláno? :-))
Tohle RPG jsem nikdy nehrála. Vždycky jsem už od jedničky šáhla po Herousech, ale Might & Magic ne. (Taky jsem četla naprosto tragické první tři díly Magic the Gathering v románové versi).
Ledové peklo je docela profláklá věc a psal o něm již Dante Aligieri :-)
Crossovery mají jen jednu nevýhodu - předpokládají, že čitatelé znají předlohu. V opačném případě nepochopí, čeho se dovolávají a k čemu odkazují či parafrázují. To už je holt riziko.
(Zatím jich tu bylo víc, leč neznala jsem ani jedno :( tuším Iron man, Beverly Hills a nějaké další seriály)
Tím tě nechci odradit, jen a pouze varovat, abys tím pak nebyl zklamán, když lidi nebudou reagovat, jak očekáváš a spíše se budou vyptávat co, jak a proč :-)