@Phoebea: usuzuji dle tohoto (volný přepis) Sam: "jak těžké je rozdělat oheň" Fialka: "můžeme se zahřát pod kožešinami" Sam: "blablabla" Fialka: "to takhle mluvíš, abys na mě udělal dojem" Sam: "ne, takhle mluvím normálně" Fialka: "rozdělám oheň" :anxious: @Nevada: pravda pravdoucí, kdyby dali Daariovi styling jako v knize, tak je naprosto nekoukatelný :twisted:
Jinak to Sansino pokleknutí měli udělat trošku jinak. Sansa se měla zlehka otočit směrem k Joffreymu, podívat se na něj, a teprve pak pokleknout. Pak by to vyznělo jako "truc" podnik. Takhle to šlo trochu do ztracena.
Cersei strašne nesympa. čím dál tím víc :roll::-x dúfam, že všelijaké tie "škrtenia, stríelenia z kuše, gan-rape, mučenie, a dalšie rozne ukrutnosti a sposoby smrti si D & D nechávajú do zásoby výlučne len pre nu :spike:
Diel sa mi páčil. Pekné dialógy a hlavne svadba. Zarazilo ma Cerseino otvorené nepriateľské chovanie a hlavne ma sklamalo to, že sa z Daaria snažia robiť tak trocha "sympaťáka" V knihe som ho neznášal úplne od prvej strany. Tuto ho neznášam tiež, ale neporovnateľne menej. Tiež scéna S Gendrym bola totálne zbytočná a zle spravená. Zbytok ma však potešil a tak povediac vybalancoval tento diel. Je to trocha pokles po minulom super GRRM diele, ale stále rozhodne lepšie než hocičo s druhej série.
NO... tak snad si to Mel užila a už tam nebude nic podobného! Se Stannisem si dělej co chceš ale na Gendryho už nešahej!!! Svatba byla super a ta příští bude ještě lepší. brácha vůbec nic netuší jen to že 9.díl bude nejlepší a on pořád dumá nad tím co tam tak může být no co další svatba přeci. jinak Sam zabiják se povedl. a z White Walkers šel opravdu strach. Super díl. už aby bylo 3.června!
To, že Gendry kričal ? :D Som zvedavý ako by ste sa zachovali vy, ak by vám namiesto sexu s hot ženskou dali na postaveného ... františka veľkú pyjavicu :) Ja osobne by som asi kričal tiež.
@Tenebris Tak príjemné by mi to nebolo, ale on zjapal akoby ho išli rezať, pričom o tom s nejakého dôvodu kecajú celé epku a napokon len pijavice. Ešte aj Edrick to určite bral statočnejšie. Preboha, keby si klepol kladivom počas kutia po prstoch, kričí menej :roll: Ja som z mesta, ja mám právo byť zesratý aj z hmyzu, ale ktosi kto žije v podmienkach ako on by mohol pár pijavíc predýchať.
Komentáře
Sam: "jak těžké je rozdělat oheň"
Fialka: "můžeme se zahřát pod kožešinami"
Sam: "blablabla"
Fialka: "to takhle mluvíš, abys na mě udělal dojem"
Sam: "ne, takhle mluvím normálně"
Fialka: "rozdělám oheň"
:anxious:
@Nevada: pravda pravdoucí, kdyby dali Daariovi styling jako v knize, tak je naprosto nekoukatelný :twisted:
Jinak to Sansino pokleknutí měli udělat trošku jinak. Sansa se měla zlehka otočit směrem k Joffreymu, podívat se na něj, a teprve pak pokleknout. Pak by to vyznělo jako "truc" podnik. Takhle to šlo trochu do ztracena.
to asi nemyslela, že by se tam spolu modlili :)
Tak príjemné by mi to nebolo, ale on zjapal akoby ho išli rezať, pričom o tom s nejakého dôvodu kecajú celé epku a napokon len pijavice. Ešte aj Edrick to určite bral statočnejšie. Preboha, keby si klepol kladivom počas kutia po prstoch, kričí menej :roll: Ja som z mesta, ja mám právo byť zesratý aj z hmyzu, ale ktosi kto žije v podmienkach ako on by mohol pár pijavíc predýchať.