Hra o trůny 3x08 - Druzí synové - Ice & Fire

upraveno 20. května 2013 v 3. řada
1246789

Komentáře

• @Phoebea: usuzuji dle tohoto (volný přepis)
    Sam: "jak těžké je rozdělat oheň"
    Fialka: "můžeme se zahřát pod kožešinami"
    Sam: "blablabla"
    Fialka: "to takhle mluvíš, abys na mě udělal dojem"
    Sam: "ne, takhle mluvím normálně"
    Fialka: "rozdělám oheň"
    :anxious:
    @Nevada: pravda pravdoucí, kdyby dali Daariovi styling jako v knize, tak je naprosto nekoukatelný :twisted:

Jinak to Sansino pokleknutí měli udělat trošku jinak. Sansa se měla zlehka otočit směrem k Joffreymu, podívat se na něj, a teprve pak pokleknout. Pak by to vyznělo jako "truc" podnik. Takhle to šlo trochu do ztracena.
  • @skelet Fialka: "můžeme se zahřát pod kožešinami"
    to asi nemyslela, že by se tam spolu modlili :)
  • Cersei strašne nesympa. čím dál tím víc :roll: :-x dúfam, že všelijaké tie "škrtenia, stríelenia z kuše, gan-rape, mučenie, a dalšie rozne ukrutnosti a sposoby smrti si D & D nechávajú do zásoby výlučne len pre nu :spike:
  • @LetztesBiest jaká pausa?
  • příští týden se nevysílá...
  • a proč?
  • upraveno 21. května 2013
  • Diel sa mi páčil. Pekné dialógy a hlavne svadba. Zarazilo ma Cerseino otvorené nepriateľské chovanie a hlavne ma sklamalo to, že sa z Daaria snažia robiť tak trocha "sympaťáka" V knihe som ho neznášal úplne od prvej strany. Tuto ho neznášam tiež, ale neporovnateľne menej. Tiež scéna S Gendrym bola totálne zbytočná a zle spravená. Zbytok ma však potešil a tak povediac vybalancoval tento diel. Je to trocha pokles po minulom super GRRM diele, ale stále rozhodne lepšie než hocičo s druhej série.
  • @Konva Nenacpou, rozdělí do více serií.
    NO... tak snad si to Mel užila a už tam nebude nic podobného! Se Stannisem si dělej co chceš ale na Gendryho už nešahej!!! Svatba byla super a ta příští bude ještě lepší. brácha vůbec nic netuší jen to že 9.díl bude nejlepší a on pořád dumá nad tím co tam tak může být no co další svatba přeci. jinak Sam zabiják se povedl. a z White Walkers šel opravdu strach. Super díl. už aby bylo 3.června!
  • Já jen nechápu, proč se tam už druhej díl všichni ojížděj přes kožený kalhoty ... :spike:
    to je fakt a když nahota tak jen ženský! :roll:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. května 2013
  • To, že Gendry kričal ? :D Som zvedavý ako by ste sa zachovali vy, ak by vám namiesto sexu s hot ženskou dali na postaveného ... františka veľkú pyjavicu :) Ja osobne by som asi kričal tiež.
    @Tenebris
    Tak príjemné by mi to nebolo, ale on zjapal akoby ho išli rezať, pričom o tom s nejakého dôvodu kecajú celé epku a napokon len pijavice. Ešte aj Edrick to určite bral statočnejšie. Preboha, keby si klepol kladivom počas kutia po prstoch, kričí menej :roll: Ja som z mesta, ja mám právo byť zesratý aj z hmyzu, ale ktosi kto žije v podmienkach ako on by mohol pár pijavíc predýchať.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Díl jsem sice ještě neviděla, ale blížit se ke mně někdo s pojavicí, tak vřískám, až se stěny otřásají! (Nenávidím pijavice, fuj!)
  • možno pijavice nikdy nevidel a nevedel, čo je to za živočíchy a čo mu spravia :D
  • a hlavne kde mu to spravia
  • Ja som len nepochopila, preco Mel povedala Gendrymu, ze za to vsetko sa moze podakovat Davosovi. Keby nebolo Davosa nie su pijavice? 8-O
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.