Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
13435373940106

Komentáře

• Adaptací je minimálně sedm, seriál z roku 2006 se mi vyloženě nelíbil a jiné jsem neviděla. Mě se prostě to nové líbí (Fassbender na tom má dost zásadní zásluhu), žádným przněním bych to nenazývala (Dreamer - jo, vím, všimla jsem si uvozovek, ale od ostatních to tak vyznívá), ale já jsem nezukšená naivní holčička, takže můj názor nemá nějakou velkou cenu.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Řekl bych, že Jana Eyrová není něco, co by měl člověk vyhledávat krzevá Michaela budu-hrát-ve-všem Fassbendera, ale kvuli obsahu.
  • Jo, to by asi neměl, ale my náctileté slípky si prostě nepomůžeme. Jen tak mimochodem, co vůbec udělal špatně, já jsem mu tu roli žrala od začátku od konce... :-)
  • upraveno 17. května 2013
  • @Lady_Seans Jakápak slípka? Tímhle titulem se nemůžeš pyšnit dokud na tvé zdi nebude alespoň jeden plakát Edwarda a jeden Jacoba. Oba samozřejmě musí mít příšerný make-up a postrádat tričko nebo další části oděvu =D
  • @Everett_Young Já už jsem v té pokročilejší fázi (za pár dní už mi bude dvacet, takže se mi konečně brácha s Vaškem nebudou posmívat, že jsem týnejdžr) a tvajlajt šílenství mě naštěstí minulo, my jsme harrypotterovský věk. A místo Jacoba a Edwarda mám jeden plakát s ovečkou Shaun a jeden (spíš bratrův) s Nirvanou, což uznávám, je trošku slabota :-D

A nezměnil jsi na mě trošku názor? Z minulé války mezi zastánci Sansy a Aryii se teď stává přinejmenším příměří a občas už máme dokonce i stejné názory. Ať žije mír! (Dneska jsem viděla Bílou nemoc od Čapka) :-)
  • @Lady_Seans Nirvanu beru ale Ovečka Shun? Vážně? Co je na tom tak dobrého že to má na CSFD červené hodnocení? Z války se stává příměří protože už jsem dlouho nečetl žádnou kapitolu Sansy u které bych se zase nadmíru vytočil =D
    @Everett_Young Díl jak tančí na pračce a hledají jehlu v kupce sena? Jak si velká tlustá ovce tahá dorty, zelí a bůhvíco ještě z vlny? Jak sestavují bagr? Ne, nic, neobměkčím tvoje srdíčko očividně zavřené pro ovečku Shaun? :-D

Jo, uznávám, Timmy je nudnej a Timmyho samostatnej seriál je peklo :-)
  • @Lady_Seans Z krátkých animovaných komediálních seriálů u mě jasně vede Tom a Jerry ( :hand: novým dílům)
  • @Everett_Young Jen počkej zajíci je asi nejlepší pro mě. To jsme si pouštěli v dějinách umění a od té doby to mám hrozně ráda :-)
  • @Lady_Seans Jo to je taky boží. To mám někde doma na VHS :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • @Thorar Měli jsme na výběr semináře:biochemii, cvičení z matiky a fyziky, řečtina a dějiny umění, tak jsem šla do DU, jako ostatní, komu se nechtělo nic moc dělat (jenom nějakých pár snaživých holek z céčka to bralo fakt vážně) Dostali jsme takovou postarší zmatenou učitelku, která se vždycky prvních pět minut tam snažila něco přednášet o antickém divadle a trubadúrech, ale všichni kecali, a tak se Rézi naštvala, řekla, že to s námi nemá smysl, pustila nám Jen počkej zajíci a odkráčela do kabinetu. K tomu zajímavýmu (pro mě aspoň) jako je 19. a 20. století jsme se samozřejmě nikdy nedostali a příští rok už se ten seminář nečekaně neotevřel :-)

Takže Jen počkej zajíci, to nepatřilo do samostatné výuky, ale jako záložní plán :-D

• @Lady_Seans Vy jste si nevybírali v sextě dva dvouleté (jedny konverzace a jedno něco dalšího)? 8-O
  • My jsme si vybírali dva. Ten dvouletý: konverzace z aj, nj, fj a nějaká šílená přírodovědná cvičení myslím a ten druhý: viz na nahoře. Skoro všichni nakonec v tom druhým zůstali, jen se rozdělilo cvičení z fyziky a matiky a my, ztracenci z DU, jsme si museli vybrat mezi takovýma parádičkama. Tak jsem si hodila korunou a šla jsem do té fyziky :-)
  • Tak to mi jsme si vybírali: V sextě konverzace + jeden další dvouletý (matika nebo biologie nebo SVS, nic jiného se neotevřelo, tak jsem vzal SVS že se tam nebude nic dělat a teď se tam příšerně nudím) a do oktávy si vybíráme dva jednoleté (v mém případě dějepis a IVT)
  • @Everett_Young Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nemůžu za nic přijít na co, co je to SVS... :wall: :-)
  • @Lady_Seans zeby spolocensko-v(a)edny seminar ;)
    @Černá_Alison Já jí viděl, ale už je to hodně dávno.
    upraveno 18. května 2013
    @jenProTenDnesniDen Zajímavé, že z webu JPM tu linkují hlavně ženy :D
  • @flanker.27 :-) ja se nedivim...obcas se tam daji najit opravdu perlicky
  • @Černá_Alison kdo si hraje nezlobí? 8-O
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • upraveno 18. května 2013
  • Pred takymi 15 rokmi boli u nas hitom magicke oka - obrazky, na ktore sa clovek zahladel a vystupil mu z neho 3D obraz. Mne to nikdy neslo a vzdy ma to vedelo neskutocne nastvat.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.