Adaptací je minimálně sedm, seriál z roku 2006 se mi vyloženě nelíbil a jiné jsem neviděla. Mě se prostě to nové líbí (Fassbender na tom má dost zásadní zásluhu), žádným przněním bych to nenazývala (Dreamer - jo, vím, všimla jsem si uvozovek, ale od ostatních to tak vyznívá), ale já jsem nezukšená naivní holčička, takže můj názor nemá nějakou velkou cenu.
Jo, to by asi neměl, ale my náctileté slípky si prostě nepomůžeme. Jen tak mimochodem, co vůbec udělal špatně, já jsem mu tu roli žrala od začátku od konce... :-)
@Lady_Seans Jakápak slípka? Tímhle titulem se nemůžeš pyšnit dokud na tvé zdi nebude alespoň jeden plakát Edwarda a jeden Jacoba. Oba samozřejmě musí mít příšerný make-up a postrádat tričko nebo další části oděvu =D
@Everett_Young Já už jsem v té pokročilejší fázi (za pár dní už mi bude dvacet, takže se mi konečně brácha s Vaškem nebudou posmívat, že jsem týnejdžr) a tvajlajt šílenství mě naštěstí minulo, my jsme harrypotterovský věk. A místo Jacoba a Edwarda mám jeden plakát s ovečkou Shaun a jeden (spíš bratrův) s Nirvanou, což uznávám, je trošku slabota :-D
A nezměnil jsi na mě trošku názor? Z minulé války mezi zastánci Sansy a Aryii se teď stává přinejmenším příměří a občas už máme dokonce i stejné názory. Ať žije mír! (Dneska jsem viděla Bílou nemoc od Čapka) :-)
@Lady_Seans Nirvanu beru ale Ovečka Shun? Vážně? Co je na tom tak dobrého že to má na CSFD červené hodnocení? Z války se stává příměří protože už jsem dlouho nečetl žádnou kapitolu Sansy u které bych se zase nadmíru vytočil =D
@Everett_Young Díl jak tančí na pračce a hledají jehlu v kupce sena? Jak si velká tlustá ovce tahá dorty, zelí a bůhvíco ještě z vlny? Jak sestavují bagr? Ne, nic, neobměkčím tvoje srdíčko očividně zavřené pro ovečku Shaun? :-D
Jo, uznávám, Timmy je nudnej a Timmyho samostatnej seriál je peklo :-)
@Thorar Měli jsme na výběr semináře:biochemii, cvičení z matiky a fyziky, řečtina a dějiny umění, tak jsem šla do DU, jako ostatní, komu se nechtělo nic moc dělat (jenom nějakých pár snaživých holek z céčka to bralo fakt vážně) Dostali jsme takovou postarší zmatenou učitelku, která se vždycky prvních pět minut tam snažila něco přednášet o antickém divadle a trubadúrech, ale všichni kecali, a tak se Rézi naštvala, řekla, že to s námi nemá smysl, pustila nám Jen počkej zajíci a odkráčela do kabinetu. K tomu zajímavýmu (pro mě aspoň) jako je 19. a 20. století jsme se samozřejmě nikdy nedostali a příští rok už se ten seminář nečekaně neotevřel :-)
Takže Jen počkej zajíci, to nepatřilo do samostatné výuky, ale jako záložní plán :-D
My jsme si vybírali dva. Ten dvouletý: konverzace z aj, nj, fj a nějaká šílená přírodovědná cvičení myslím a ten druhý: viz na nahoře. Skoro všichni nakonec v tom druhým zůstali, jen se rozdělilo cvičení z fyziky a matiky a my, ztracenci z DU, jsme si museli vybrat mezi takovýma parádičkama. Tak jsem si hodila korunou a šla jsem do té fyziky :-)
Tak to mi jsme si vybírali: V sextě konverzace + jeden další dvouletý (matika nebo biologie nebo SVS, nic jiného se neotevřelo, tak jsem vzal SVS že se tam nebude nic dělat a teď se tam příšerně nudím) a do oktávy si vybíráme dva jednoleté (v mém případě dějepis a IVT)
Pred takymi 15 rokmi boli u nas hitom magicke oka - obrazky, na ktore sa clovek zahladel a vystupil mu z neho 3D obraz. Mne to nikdy neslo a vzdy ma to vedelo neskutocne nastvat.
Komentáře
A nezměnil jsi na mě trošku názor? Z minulé války mezi zastánci Sansy a Aryii se teď stává přinejmenším příměří a občas už máme dokonce i stejné názory. Ať žije mír! (Dneska jsem viděla Bílou nemoc od Čapka) :-)
Jo, uznávám, Timmy je nudnej a Timmyho samostatnej seriál je peklo :-)
Takže Jen počkej zajíci, to nepatřilo do samostatné výuky, ale jako záložní plán :-D
http://www.jenpromuze.cz/video/14811-rosti-musi-pryc-obskurni-reklama-na-holeni-vaginy