@Krisa 'ksem slyšela ve zprávách, že o víkendu přišli čeští kanoisti k tolika medailím, že se jim o tom ani nezdálo :-p Co o tom vědí rozhodčí? Kapříci připlavali? :-D
@Černá_Alison Kapříků bylo v Račicích celkem dost - plavali bříškem nahorů, byli docela nafouklí a malé rybičky je oďobávaly...technická četa je neustále lovila a odstraňovala :D
No, já byla na cílové kameře...:D. Ale abych to upřesnila, byla jsem záloha pro záložní skenovací cílovou kameru pro hlavní cílovou skenovací kameru. Bylo to super - 8 madailí nikdo nečekal! A zvlášť třeba ty 3 zlaté byly vyjeté úplně neuvěřitelně - se strašným náskokem, fakt jsem čuměla! A kromě medailí bylo i hodně výborných výsledků (dost finálových účastí).
@Krisa To říkají všichni že oni s tím nic... :) Znáš tu písničku od Čechomoru "sú tam dzevonky bohaté chú za huběnku tři zlaté"? :)
Ty jsi tři zlaté nechtěla za huběnku (teda aspoň ne od závodníků, to možná od někoho jinýho), ale za ovlivnění výsledků, já do tebe vidím jak do studny :)
@Černá_Alison A já si říkala, proč jste mi tu Krisí přišili :D No to nevím, přispěla jsem jedině tím, že jsem Jardovi řekla, že doufám, že pojedou rychle :D Ale já nemám kočku :(
@flanker.27 Já nic neovlivňovala! Na to jsem moc malý pán - má pozice v rozhodcovské hierarchii je "poskok" (i když už jsem možná nadposkok, ale nedívala jsem se, jestli jsem už povýšila na 2. třídu) :D. Nevím, jestli tím někam konkrétně míříš, ale náhodou u některých závodníků jsme s Marikou a Allison uznaly jisté kvality...=D.
@Černá_Alison Mé rady jsou výborné - nedávno jsem posílala 2 malé kluky na vratší a rychlejší loďku a koučovala jsem je stylem - hlavně se nekejvejte a nepráskejte :D. A nepráskli se! Bohužel to neplatí pro všechny lidi, které jsem posílala do spárů Orlice :)
@Černá_Alison Koho kam posílám? Potřebuji to konkretizovat - buď se ptáš na větší chlapce, co posílám na Orlici nebo na ty, které posílám do háje, tak nevím...
@flanker.27 Kdyby slezl z těch chůd, tak určitě (přece nemůže mít tak krátké tělo v porovnání s nohama). Jeden český kajakář (ze čtyráku) má vyrobený singl na míru, protože se do žádného nevešel - mám přes 2 metry.
@Černá_Alison Hm, tak ti, které posílám do háje ze srandy, většinou neposlechnou. Ti, které posílám do háje opravdicky, nikdy neposlechnou :(.
Komentáře
'ksem slyšela ve zprávách, že o víkendu přišli čeští kanoisti k tolika medailím, že se jim o tom ani nezdálo :-p Co o tom vědí rozhodčí? Kapříci připlavali? :-D
Když dojde na dorty, tak se neznám :-)) (ty sprosté vynech - to zná každý, ale jakákoliv inspirace vítána :-D)
No, já byla na cílové kameře...:D. Ale abych to upřesnila, byla jsem záloha pro záložní skenovací cílovou kameru pro hlavní cílovou skenovací kameru.
Bylo to super - 8 madailí nikdo nečekal! A zvlášť třeba ty 3 zlaté byly vyjeté úplně neuvěřitelně - se strašným náskokem, fakt jsem čuměla! A kromě medailí bylo i hodně výborných výsledků (dost finálových účastí).
@Krisa To říkají všichni že oni s tím nic... :) Znáš tu písničku od Čechomoru "sú tam dzevonky bohaté chú za huběnku tři zlaté"? :)
Ty jsi tři zlaté nechtěla za huběnku (teda aspoň ne od závodníků, to možná od někoho jinýho), ale za ovlivnění výsledků, já do tebe vidím jak do studny :)
No to nevím, přispěla jsem jedině tím, že jsem Jardovi řekla, že doufám, že pojedou rychle :D
Ale já nemám kočku :(
@flanker.27 Já nic neovlivňovala! Na to jsem moc malý pán - má pozice v rozhodcovské hierarchii je "poskok" (i když už jsem možná nadposkok, ale nedívala jsem se, jestli jsem už povýšila na 2. třídu) :D. Nevím, jestli tím někam konkrétně míříš, ale náhodou u některých závodníků jsme s Marikou a Allison uznaly jisté kvality...=D.
Krisí, pokud tvé rady tak výborně zabírají, tak nezbývá než tě jmenovat olympijským poradcem všech našich týmů :-))
Bohužel to neplatí pro všechny lidi, které jsem posílala do spárů Orlice :)
@Černá_Alison Hm, tak ti, které posílám do háje ze srandy, většinou neposlechnou. Ti, které posílám do háje opravdicky, nikdy neposlechnou :(.
Z toho se dá uzusovat, že fungují pouze tvé positivní povely :-))
Jo, na míru, to je asi ono.