Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
13637394142106

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 O víkendu jsme to četli a všechny ženy se shodly, že je to vůbec nepřekvapuje :D. Ještěže se toho do mé taštičky s knírem moc nevejde :D
  • @Krisa
    'ksem slyšela ve zprávách, že o víkendu přišli čeští kanoisti k tolika medailím, že se jim o tom ani nezdálo :-p Co o tom vědí rozhodčí? Kapříci připlavali? :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Musim doma zalovit, mám tam někde prezentaci s obrázkama dortů vyvedenejch do tvaru všeho možnýho...
  • @flanker.27
    Když dojde na dorty, tak se neznám :-)) (ty sprosté vynech - to zná každý, ale jakákoliv inspirace vítána :-D)
    @Černá_Alison Kapříků bylo v Račicích celkem dost - plavali bříškem nahorů, byli docela nafouklí a malé rybičky je oďobávaly...technická četa je neustále lovila a odstraňovala :D

No, já byla na cílové kameře...:D. Ale abych to upřesnila, byla jsem záloha pro záložní skenovací cílovou kameru pro hlavní cílovou skenovací kameru.
    Bylo to super - 8 madailí nikdo nečekal! A zvlášť třeba ty 3 zlaté byly vyjeté úplně neuvěřitelně - se strašným náskokem, fakt jsem čuměla! A kromě medailí bylo i hodně výborných výsledků (dost finálových účastí).
  • upraveno 20. května 2013
    @Černá_Alison Sprostý tam nejsou :)

@Krisa To říkají všichni že oni s tím nic... :) Znáš tu písničku od Čechomoru "sú tam dzevonky bohaté chú za huběnku tři zlaté"? :)

Ty jsi tři zlaté nechtěla za huběnku (teda aspoň ne od závodníků, to možná od někoho jinýho), ale za ovlivnění výsledků, já do tebe vidím jak do studny :)
    upraveno 20. května 2013
    @Černá_Alison A já si říkala, proč jste mi tu Krisí přišili :D
    No to nevím, přispěla jsem jedině tím, že jsem Jardovi řekla, že doufám, že pojedou rychle :D
    Ale já nemám kočku :(

@flanker.27 Já nic neovlivňovala! Na to jsem moc malý pán - má pozice v rozhodcovské hierarchii je "poskok" (i když už jsem možná nadposkok, ale nedívala jsem se, jestli jsem už povýšila na 2. třídu) :D. Nevím, jestli tím někam konkrétně míříš, ale náhodou u některých závodníků jsme s Marikou a Allison uznaly jisté kvality...=D.
  • @Krisa
    Krisí, pokud tvé rady tak výborně zabírají, tak nezbývá než tě jmenovat olympijským poradcem všech našich týmů :-))
    @Černá_Alison Mé rady jsou výborné - nedávno jsem posílala 2 malé kluky na vratší a rychlejší loďku a koučovala jsem je stylem - hlavně se nekejvejte a nepráskejte :D. A nepráskli se!
    Bohužel to neplatí pro všechny lidi, které jsem posílala do spárů Orlice :)
  • A co týpci, které posíláš..echm...tam někam ? :-))
    @Černá_Alison Koho kam posílám? Potřebuji to konkretizovat - buď se ptáš na větší chlapce, co posílám na Orlici nebo na ty, které posílám do háje, tak nevím...
    @Krisa Všichni lidi můžou bejt moc velký na malý loďky :)
    @flanker.27 Nikdo není moc velký na malé loďky (tedy pokud myslíš rychlostní). Jen ten stability level bývá občas docela problém :D
    @flanker.27 Kdyby slezl z těch chůd, tak určitě (přece nemůže mít tak krátké tělo v porovnání s nohama). Jeden český kajakář (ze čtyráku) má vyrobený singl na míru, protože se do žádného nevešel - mám přes 2 metry.

@Černá_Alison Hm, tak ti, které posílám do háje ze srandy, většinou neposlechnou. Ti, které posílám do háje opravdicky, nikdy neposlechnou :(.
  • @Krisa
    Z toho se dá uzusovat, že fungují pouze tvé positivní povely :-))
    @Krisa U abnormalit těžko můžeš operovat s normálníma proporcema.
    Jo, na míru, to je asi ono.
    @Černá_Alison To je těžká otázka, když 2 koťátkům není vidět do obličeje...
  • Teda- byla doba, kdy mě na rentgen posílali co půlrok, ale takovouhle pěknou žádanku jsem nikdy nedostala. :( =D
  • upraveno 20. května 2013
  • @Černá_Alison Úplně nechápu, co to má vyjadřovat, ale dost mě to děsí :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.