The World of Ice and Fire – Svět ledu a ohně - Ice & Fire

upraveno 26. dubna 2013 v Svět ledu a ohně
2456713

Komentáře

• Potvrzuji, BookDepository jsou nejlepší. A většinu jsem to měl do týdne.

ad překlad - no zatím jsem o tom až tak neuvažoval, ale vůbec nevěřím, že by se Talpress měl k vydání. A zřejmě ani nikdo jiný. Takže jediná šance je si to udělat po svém. Na d20.cz jsme takhle překládali příručky Dungeons and Dragons apod. Byla to samozřejmě čistě el. forma a jistým způsobem byla ošetřena i právní čistota - ale spíš to byla taková právní klička, na kterou bude mít každý právník asi jiný názor :-)
  • Vzhledem k tomu, že reálně hrozí, že v listopadu budu už nestudující a ještě nezaměstnaná, tak klidně taky kousek přeložím... Jen po mně nechtějte cokoliv o Baratheonech nebo Greyjoyích. :D
  • Vzhledem k tomu, že jsem získal dost známých v Anglii, tak asi někoho požádám, aby mi to objednal a poslal, když už budu v září zpátky. V angličtině taky dobrý :D :P
  • I já to musím mít !
    Budou-li hromadné objednávky, tak se chci přidat.

Co se týče překladu, mohla bych něco přeložit, ale bojím se překladu vlastních jmen - abychom neskončili jako zbytek ságy, kde se 1 člověk pokaždé jmenuje jinak - podle toho, kdo to přeložil...
  • a taky nutně potřebuju ten kalendář...
  • Kľudne sa pripojím k prekladaniu. Ale odmietam prekladať Totaly-not-gay house
  • aha, tak jo, v tom případě něco přeložím
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ha, tak o tomhle slovníku jsem neměla tušení! No totok...
  • Jo, je to dobrá věc, hledala jsem v tom, když jsem četla Hostinu s těma přeloženýma jménama :D.
    upraveno 1. května 2013
    Jo, o rejstříku vím a nejednou jsem ho využila. V tom slovníku se líp hledá :)

Což mi připomíná, že jsem nedávno blbě odkázala svevu. Promiň, svevo, fakt jsem to nevěděla.
  • @Nevada V pohodě, nic se přece nestalo. :)

Ten slovník vypadá pěkně a užitečně, super!
  • toto nebude vianočný darček. nebudem čakať tak dlho. predobjednávka je dobrý point!
  • upraveno 9. května 2013
    :(
    :'-(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    :/
    Škoda. Dunk a Egg sa preložil, Vichry bohvie kedy, toto sa preložilo.
  • Jó jó, být fanouškem Písně není žádný med. Už si začínám zvykat...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Být fanouškem Písně je skoro stejně kruté, jako být postavou samotné Písně.
  • Třeba má odložení i jiné motivy.Například snahu vydat to pohromadě s Vichry....
  • @NesijícíKraken I ty jeden optimisto! ;)
    On určitě jen vtipkuje :-D
  • Já nevím, proč GRRM spamujou takovýma blbostma, když se má soustředit na dopsání ságy. S každým dalším rokem jsem víc a víc nervózní. A doufám, že se ve vichru toho bude dít víc a někam se to hne - narozdíl od tance, kde se všechno jen víc zašnodrchalo, vytvořil se Mereenský uzel a ten zůstal zašmodrchán. A Dany místo rozšmodrchávání trampuje v Dothrackým moři.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @MissUtahraptor
    Je to takové zbožné přání.Ve skutečnosti asi budeme sakra rádi,když se Vichrů do toho příštího podzimu dočkáme.
    Já říkala, že sranduje :-D
  • Vie sa vôbec, či nejako s Víchrami postúpil? Koľko strán asi tak má?
  • @Anglachel Dost na to aby na nich popsal smrt nejméně jednoho Starka.
  • To mi nevadí, nejako ma tí zostávajúci moc neberú(áno, priznám sa všetkým, nemám rád Aryu a vždy sa teším, keď jej kapitoly skončia) :D Ale Daenerys nech nechá, jej kapitoly sa mi vždy páčili(okrem Stretu, tam to bola nuda) :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.