Chech - ty materiály jsou překrásné - japonské hedvábí a hedvábný brokát až 20ti osnovový - skvostné :-) Střihy jsou uvalené a kombinace barev a tvarů :-D Když si představím, co všechno bych z takových materiálů mohla ušít....haúúúúúú :-D
Vidíte ty vzory na brokátech ? To není žáden potisk - to je tkané, což znamená, že na každý odstín je přidána specielní další osnova a vrstva do tkalcovského stavu - tká se to jako damašek. To je neskutečná machrovinka :-) Navíc atlasová vazba, což znamená co nejdelší a nejkvalitnější vlákna s povrchovou úpravou. U nás to dělá už jen Hedva Moravská Třebová a všechno jde na vývoz! :-(
Takhle to na mě působí, jakoby někdo rozbalil dárky a zmuchlaný papír naházel na jednu hromadu :D To byl záměr, aby to připomínalo vánoční nadílku pod stromečkem?
Však já taky říkám, že se u toho ukrutně bavím :-)) Pak jsem taky napsala, že to jsou nádherné materiály a jak složitě a kvalitně jsou vyrobeny :-)) Everette, ty nečteš :-) (to se ti nepodobá ;-) )
@Černá_Alison To mi pripomenulo svadbu mojej znamej. Obe mamicky si dali usit tie iste ruzove saty s volanmi az zrak prechadzal. Islo o damy v starsich rokoch s vyssou nadvahou, takze to vyzeralo velmi komicky. :wall:
@flanker.27 V takej bielej by ma hned odviezli na are a podali transfuzku. (zase dobra transfuzka nie je vobec zla, mnam :twisted: ) Snehobiela je uplne mimo mojej farebnej skaly a nesvedci kazdemu.
Komentáře
Když si představím, co všechno bych z takových materiálů mohla ušít....haúúúúúú :-D
(Jednotlivě jsou ty látky moc pěkné, najednou je toho na mě trochu moc)
Pak jsem taky napsala, že to jsou nádherné materiály a jak složitě a kvalitně jsou vyrobeny :-))
Everette, ty nečteš :-) (to se ti nepodobá ;-) )
@Riv Já myslim, že by byla ráda, kdyby jí vůbec viděla...