Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
11213151718106

Komentáře

• Chech - ty materiály jsou překrásné - japonské hedvábí a hedvábný brokát až 20ti osnovový - skvostné :-) Střihy jsou uvalené a kombinace barev a tvarů :-D
    Když si představím, co všechno bych z takových materiálů mohla ušít....haúúúúúú :-D
  • Vidíte ty vzory na brokátech ? To není žáden potisk - to je tkané, což znamená, že na každý odstín je přidána specielní další osnova a vrstva do tkalcovského stavu - tká se to jako damašek. To je neskutečná machrovinka :-) Navíc atlasová vazba, což znamená co nejdelší a nejkvalitnější vlákna s povrchovou úpravou. U nás to dělá už jen Hedva Moravská Třebová a všechno jde na vývoz! :-(
  • Takhle to na mě působí, jakoby někdo rozbalil dárky a zmuchlaný papír naházel na jednu hromadu :D To byl záměr, aby to připomínalo vánoční nadílku pod stromečkem?
  • @Černá_Alison Promiň ale všechny tři jsou jako pěst na oko.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Černá_Alison Já myslela, že to je reklama na balící papír :)
    (Jednotlivě jsou ty látky moc pěkné, najednou je toho na mě trochu moc)
  • Však já taky říkám, že se u toho ukrutně bavím :-))
    Pak jsem taky napsala, že to jsou nádherné materiály a jak složitě a kvalitně jsou vyrobeny :-))
    Everette, ty nečteš :-) (to se ti nepodobá ;-) )
  • @Černá_Alison Já vím co si říkala, ale stejně se mi ty šaty nelíbí. Ale já mám k baroku, Rokoku a podobným přeplácaným volovinám odpor i normálně.
  • A myslíš že mi se líbí ? :-))) Dala jsem je zde jako kuriozitku :-p
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Takhle nějak bych si představoval oblečenou Smrťovu dceru :D
  • upraveno 10. května 2013
    Myslíš Ysabell Stohelitskou ? :-D
    @flanker.27 To by ti Zuzana dala, kdybys jí takhle oblékal matku :D bys dostal pohrabáčem a možná i deku s králíčkama na hřbet.
    @Černá_Alison Asi, je to už dlouho co jsem listoval Mortem :)

@Riv Já myslim, že by byla ráda, kdyby jí vůbec viděla...
  • Pokud si vzpomínám, tak Ysabell byla ujetá přes růžovou a poníky, takže to možná není od věci :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Tie šaty... Nu... Baroku nikdy nie je dosť...
    Jo, to je přesně ono co jsem měl na mysli :)
    @Černá_Alison To mi pripomenulo svadbu mojej znamej. Obe mamicky si dali usit tie iste ruzove saty s volanmi az zrak prechadzal. Islo o damy v starsich rokoch s vyssou nadvahou, takze to vyzeralo velmi komicky. :wall:
  • Najkrajčie svatobne šaty su žlté.. alebo tmavé...
  • @Krisa Kolik kousků ta tvoje sbírka podivností a úchyláren vlastně obsahuje? =D
  • upraveno 11. května 2013
    @flanker.27 V takej bielej by ma hned odviezli na are a podali transfuzku. (zase dobra transfuzka nie je vobec zla, mnam :twisted: ) Snehobiela je uplne mimo mojej farebnej skaly a nesvedci kazdemu.
  • Taky si myslím.
    @Everett_Young Jsi si opravdu jistý, že to chceš vědět? :twisted: =D
  • @Krisa Možná? ;-)
  • @Krisa Dobře, tak tohle stačilo :D
  • @Krisa mne ešte nestačilo
    @Gardien K službám - doporučuji klipy DJ Ozmy ;)

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.