@DanielSvatoš taky si říkám... co takhle, naše milé HBOčko, natočit něco o Kartágu? První série - Hamilkar a Iberie Druhá seríe - Hannibal a masakr Itálie
začíá to porážkou Galů a první série končí vraždou Ceasara...druhá série začíná přesně kde to skončilo a končí to chvilku potom co je Markus Antinius a Kleopatra poražena a Octavianus je císař
Poslední díl Vikingů byl hodně dojemný. Podařilo se jim dát hezky do kontrastu Ragnarovo štěstí a neštěstí jeho rodiny. Rollo je prozatím takový zrádce teoretik. Pořád vykládá o tom, jak se stane jarlem nebo králem, tak jsem zvědavá, jestli taky něco podnikne.
@brbr Až do konce. I když mě to v půlce (a navíc cca. polovina dílů) vůbec nebavilo a konec byl zcela nepřekvapivý. :( Nakonec jsem tomu dala odrané tři hvězdy a je to nejslabší seriál, který jsem skoukla celý.
Following že je moc úchylný? Podle plakátu co jsem letmo zahlédl na CZ Torrentu jsem usoudil že jde o nějakou komedii nebo rodinný seriál a už jsem se o to nezajímal - o čem to vůbec je, mohu-li prosit?
lidi, potřeboval bych poradit, před cca rokem jsem viděl trailer na jeden horor ve stylu Walking dead (zombie), podle odhadu bych řekl že to na 100% bylo v USA někdy v období války sever proti jihu, buď během, nebo těsně po. Něco na zpusob http://www.csfd.cz/film/16762-mlynek-na-maso/ vim že to neni moc, ale víc fakt nemam :-|
@Marek Jakýpak spam? Normální dotaz. Podívej se, co jsem já ráno (dopoledne/po poledni/?) prováděla v Co posloucháš???. ;) ... úplně normální dotaz. =D
Komentáře
Hannibal kanibal nebo Hannibal vojevůdce?
taky si říkám...
co takhle, naše milé HBOčko, natočit něco o Kartágu?
První série - Hamilkar a Iberie
Druhá seríe - Hannibal a masakr Itálie
Prosíííííííííííííííííííííííííím :-D
Rollo je prozatím takový zrádce teoretik. Pořád vykládá o tom, jak se stane jarlem nebo králem, tak jsem zvědavá, jestli taky něco podnikne.
Nakonec jsem tomu dala odrané tři hvězdy a je to nejslabší seriál, který jsem skoukla celý.
co na to říkáte ? budete se koukat ?
Překladatelka nemá čas.
... úplně normální dotaz. =D
:roll:
Horší a horší. Nemám slov.