Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
178101213106

Komentáře

• Nicméně, hlavní důvod k mému zapojení se do debaty nebyla diskuse o šatech a make-upu, nicméně příspěvky jako např. ten Anvilův "Flanker má pravdu, bez rozumného přístupu se tady budem vyšklebovat donekonečna a čím víc se nás budeš "ve jménu žen" snažit vyhnat a setřít, tím větší to pro nás bude sranda." . Ano, to zní opravdu rozumně od muže, který přišel do "ženského" topicu od začátku jen provokovat. A to se ani nezmiňuju o těch videích. To bylo vyloženě nechutný a nevhodný.

@Černá_Alison Jsou ženy, kterým ten druhý účes sluší daleko víc než ten první. A jsou muži, kterým se vzhled á la Barbie nelíbí. Použil bych tvoje vlastní slova: "Některým se to nelíbí a některým se to líbí".
  • Tak délku vlasů, styl účesu a ani barvu vlasů nediskriminuju.. krom přešlechtěných barbie.. prostě nejlíp holka vypadá, když na ní ten makeup není poznat. Dokonce znám i holku, která i s velmi krátkým "pánským" účesem vypadá zatraceně sexy
  • @Darkover
    A to mi se ty šaty tedy líbí a to značně - připadala bych si jak ředitelka vesmíru :-)
    Myslím, že bych se spokojila s obdivnými pohledy ostatních chlapů a tvůj bych oželela :-) Navíc nejvíce bych si užívala krhavé pohledy ženských, ohrnuté nosy, šťouchání loktů a syčení potrefených husí.
    Dobře, pár takových modelů mám a řeknu ti, že vždycky když se kolem ozve chlapské uznalé "mmmmm", tak se cítím fantasticky a za odměnu se na něj usměju ;-)
    (Třeba tě to překvapí, ale žáden mi ještě nenabízel peníze,... Nehledě na to, že pochybuji, že některé ze sociálních pracovnic takového typu nosí takový model :-) )
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Darkover O "nadlehčení" u mě rozhodují zcela jiné parametry a opět dle mých zkušeností holky s vysokým sebevědomím, který se pěkně i vyzývavě oblíknou vůbec nemají potřebu se "lehce" chovat prostě proto, že se líběj a maj z čeho vybírat. Naopak nenápadný slepičky nedostatek pozornosti kompenzují vyšší přístupností.

@Černá_Alison Tak tohle jsme měli v práci, jedna ženská si nechala zhruba takhle vlasy zaříznout, s klucima jsme nad tím nechápavě kroutili hlavou.
  • @flanker.27
    Chápu, že to může být v některých ohledech třeba praktické (sport,...), ale to už si pak musí každá rozhodnout, co je jí milejší :-)
  • upraveno 5. května 2013
    (A nebo raději ne :-) Budu hodná.)
  • @Darkover Ty jo, fakt jsem čekal na někoho, kdo to začne brát smrtelně vážně a všem začne říkat, že se chovají jako děti a postujou hnusný odkazy. Gratuluji ti. Nicméně už jen založením takového topicu a s tak vyzývavým popisem tím přímo říkaly, chtějí být škádlené. Taky tím, že před tebou a Hildegardou to tak bylo a nepřišlo mi, že to někomu strašně trhá žíly a jakmile se takovíto jedinci objevili už tady žádné "strašné odkazy" a "hloupé narážky" nedávám ;) (už to není legrace, když to bereš tak smrtelně vážně) Ale tak nevadí.
  • Černá_Alison píše:
    "
    @Darkover
    Doufám, že žiješ ve stejně šťastném partnerském vztahu jako já - moc bych ti to přála, ale nezníš tak. Zníš jako někdo, komu si Hildegarda pm přišla postěžovat "Zažeň ty hnusné zlé kluky." A tys sebral meč a šel bránit ji a potažmo i některé případné další. Tak ti přeji ať se ti to vyplatí a aspoň něco z toho máš ;-)
    "

:-D Tak teď jsi mě pobavila. Je roztomilý, jak nedokážeš pochopit, že ne všem se líbí to, co tobě. Já ti přece tvůj vkus a styl neberu, tak klid ;-)
    A jen pro upřesnění. Ano, žiju už víc než 8 let ve šťastným partnerským vztahu. Ne, nikdo si mi PM nestěžoval. Když si dáš trochu práce, tak zjistíš, že na tohle forum píšu asi tak podruhý nebo potřetí a absolutně nikdo mě tady nezná. Takže tak.

Tímto se tedy navracím k režimu tichého čtení si zdějších diskusí, protože to tady sklouzává do roviny, kterou opravdu nemusim.
  • Ha, už jsem na to přišla :idea: Začínám se domnívat, že pod přezdívkou Iris se skrývá chlap, který se teď královský baví :twisted:
  • @Dreamer
    Tak rozdílů je v těch šatech povícero - ty červené nejsou zlé, avšak ty síťované punčochy obecně zvané "bordelky" k nim nejdou, vršek tak vypadá nevyváženě a o indiánském make-upu ani nemluvě. Navíc té holce by slušelo něco kratšího nebo delšího - tato délka šatů je pro ni nešťastná, dělá ji prdelatou a krátkonohou. Pušapka je tam navíc (a nebo je to silikon). A ještě ten škaredě udělaný spodní lem, jako od šičky - fuj. Ale globálně vzato - ano jsou hezké.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tak když na to přijde, chlapa stejně nejvíc zajímá co je pod těma šatama.
  • upraveno 5. května 2013
    @Thorar
    Že jo :-) Teda kromě Darkovera samosebou. Určitě by nebyl rád, že ho takto zevšeobecňuješ.

@brbr
    I to mne napadlo, už proto, že tu tato uživatelka nic nenapsala :-)

Ad třešňové šaty - jako švadlena tomu vytknu nepraktický střih - nabíraná sukně sluší pouze holkám hodně štíhlým. Kdyby byla mírně do zvonu, vypasovaná na míru, tak by sedla všem kromě extrémům. Navíc nabírání v pase dělá tlustou skoro každou, což uvítá snad jen anorektička na cestě zpět do života. Horní střižení výstřihu vypadá efektně na holkách s hezky klenutým hrudníkem - mluvím o tvaru hrudního koše a nikolivěk poprsí - ty s drobným hrudním košem v tom vypadají jako věšák. V každém případě tento střih se absolutně nehodí jako konfekce, je možno ho šít pouze na míru, protože jinak bude každá zklamaná. Vzadu by totiž odchlipoval a vpředu by se krabatil a visel.

Co se týče vzorku - beru :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Dreamer Když už se to tu probírá, tak přesně souhlasím s Alison. Holka vypadá pěkně macatě, opticky to zvětšuje zadek dost podstatně. Mně osobně se moc nelíbí styl "zužování směrem dolů" (určitě na to máte nějakej odbornej výraz). A ten výstřih nahoře by se hodil k úplně jinýmu typu. Kdyby byly buď kratší nebo delší a rozšiřovaly se, byly by pěkný. Ale naprosto nic nevypovídají o "lacinosti", děvka bude děvkou v kterýchkoli z nich a naopak.

Ty co postoval @Darkover jsou pěkný, proti těm nic nemám.

@Thorar No, občas to chce atraktivní balení, protože některý zevnějšky prostě fakticky odpuzujou.
  • @Černá_Alison děkuji ti za tvůj odborný názor a následný rozbor, ani jsem nedoufala, že se tu mezi námi objeví osvícená osoba, která rozumí tomu, po čem muži touží :D

• @Darkover Že ještě naposled zareaguji. Není to škoda jenom číst? Chci říct, přes všechny názorové neshody a tak mi přijde, že jsi inteligentní a nebojíš se. Takové diskutéry oceňuji a bylo by škoda, kdyby ses neprojevoval a jenom četl.
  • @Everett_Young Kdyby to byla ještě nějaká verse z dob, kdy uniformy byly UNIFORMY- fešácké, vypasované s knofličky a podobnými serepetičkami- a ne jen flekaté ryze praktické hadry, možná bych i souhlasila. :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. května 2013
    @MissUtahraptor Ale přesně to jsem sem nechtěl dávat protože když se takovýhle obrázek pokoušíš najít googlem, vyplivne ti 99% obrázků na kterých více než polovina uniformy chybí :roll:
  • @Everett_Young @MissUtahraptor Jak už říkal Thorar, nejhezčí jsou děvčata stejně bez šatů :D
  • @Everett_Young Můžeš udělat koláž. Chybějící části doplnit z jiných obrázků. =D
  • @Thorar 8-O 8-O :oops:
  • @Thorar No, některé možná. Ale tahle určitě ne :twisted:

@Anvil Ano, fakt mě to tak štve protože dneska když se řekne jak říká Thorar "vojanda" tak si každej představí holku pózující v rádoby vojenském spodním prádle. A to mě opravdu štve.
  • @Everett_Young Proč tě to štve? (jenom zvědavost)
    @Everett_Young nevim co zadavas do vyhledavace (a jakou si pamatuje tvoji vyhledavaci minulost) ale me to vyplivne vetsinu vojand oblecenych. Zkus jina klicova slova nez "hot sexy naked army girl" =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.