Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
15681011106

Komentáře

• @Hildegarda A taky sis objednala další dvě nové :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. května 2013
    @Hildegarda Tři, jedna je oznamována na straně 5 :)
    A další je ve stadiu usilovného zvažování :)
  • @Hildegarda A kdo ví, kolik jich ještě přijde :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 4. května 2013
    @flanker.27 Nie, tie kluce som stratila v kabelke, ktoru som mala 6 rokov a bola v sakli s vecami, ktore treba vyhodit, lebo presne tak vyzera, ale kedze sa mi sucasna pokazila, prisla mi medzitym vhod, lebo tato sa da aspon zapnut ;)

A ta na strane 5 je dufam uz na poste, ale stale som bez funkcnej kabelky. Takze teraz budem mat tri. A ano, velmi sa hanbim. :roll:

Kolko mas kupenych hier na pocitaci? Tiez iba tri? :-k Alebo nelegalne stiahnutych? Ja tie kabelky nekradnem, ale podporujem tunajsi trh, vsetko made in SR/CR ;)
    upraveno 4. května 2013
    @Hildegarda No, to je chvályhodné podporovat trh, jistě ano samozřejmě, nhejlépe kabelkami, vůbec v tom není potřeba mít jich víc najednou, nene, kdepak =D

To chce klid, nikdo ti to nevyčítá, jen není zrovna dobré přirovnání kabelka (funkční věc s jedním účelem, ať vypadá jakkoli) vs. hra (mnoho různých, BTW jsem nehrál nic víc jak měsíc), kterou kupodivu nekradu, nevím, co taková hloupá narážka má za cíl...
  • @Hildegarda Jaj, hned se nešťeň =D (good job general flanker) a hry nemám koupené žádné a nelegálně stáhunté taky žádné. Uděláš to tak s kabelkama taky? ;) (nelegálně si je stáhni)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jo, můžeš si stáhnout obrázek nějaké pěkné kabelky. Vytisknout a nalepit na tu starou ;-)
    I když, možná že i s kabelkami se dá hrát, proč ne? =D
  • Asi z rovnakeho dôvodu prečo je polovica čitateľov JPM ženami lezu muži do tohto vlákna
    @flanker.27 Ta narazka ma za ciel ti naznacit, ze ucastnici tohto topicu maju trochu ine potreby a uchylky ako muzi, ktorym to nik nevycita, tak sa practe niekam ;)
    upraveno 4. května 2013
    @Hildegarda Tak moment, tady to smrdí diskriminací. Já si cením lidí, kteří s největším sebezapřením plní občanskou povinnost kupovat kabelky, ale proč by tato polovina lidstva zároveň nemohla mít stejnou úchylku, tedy požitek z her stejně jako muži? =D
  • @Branislav_Gepeto Treba sa zabezpecit na starobu a akcie su dobra volba, hlavne ked tie moje za tri roky stupli o 300 percent ;)
  • @Hildegarda A proč by se nemohla zúčastnit zdejší diskuse a měla by se klidit. =D
  • @flanker.27 :wall: Nepochopil. Nevadi.
    Ak si cenis ludi s kabelkami, preco to ukazujes negaciou vo vlakne, ktore pre teba nie je ani urcene? Ja na PC gaming nechodim vysetrovat a provokovat, lebo ako si povedal, kazdy moze mat pozitok z hier/kabeliek. Tu nejde o pedofiliu ;)
  • Ty jo, tak teď očekávám strašlivej stěr od flankera, hodně štěstí :D
    @Hildegarda No, především bys na PC Gaming musela případně stírat spoustu ženských soukmenovkyň. Můžou být totiž klidně také, co se jim líbí obě vlákna. To je to co nechápeš ty, že na tom není nic výlučně mužského.

Ostatně vlákno PC gaming nebylo nikým dopředu vymezeno pro určitou skupinu, vstup volný. Možná právě proto nikdo neměl potřebu si tam z ničeho a nikoho dělat legraci.

Znovu opakuju, neber si všechno tak osobně. Chlapi (i některý ženský) si dělaj srandu ze sběratelek kabelek, ženský z chlapů že myslej jen na sex a nemaj dost porozumění. Ber to s trochou nadhledu.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 5. května 2013
    A co říkáte na pánské "kabelky"?

například http://www.svetkabelek.cz/kabelky-pro-muze/
  • upraveno 5. května 2013
    @flanker.27 O, aka mylka, pane!

Toto vlakno bolo vytvorene z ohladuplnosti voci vam. Nechcelo sa nam spamovat v Kecaliste, kde by si to muzi vysvetlovali ako blbe zenske klaboseni. A ohladuplne sme sa presunuli inam - tam, kde sme dufali, ze nebudeme zavadzat s nasimi kabelkami a botickami. Ale aj tu sme tercom vtipov a trapnych hnisajucich tiel. Navrhujes nejake riesenie? Prestanete, ak tu oficialne vyhlasim, ze mozu vstupovat muzi, ak sa chcu bavit k topicu a nie OT? Lebo tak je to v diskusiach, nie? V tom pripade to oficialne vyhlasujem. Ale to som vobec nemusela. Mas pocit, ze ak sa Gepeto slusne pyta, tak mu neodpoviem? Mas pocit, ze ak by tu niekto konkretny zadal poziadavku na recept jahodovy kolac, tak by sme ho poslali do prdele?

Pripomina mi to situaciu zo skolky - chlapci sa hraju s autickami, dievcata s babikami, niektore dievcata tiez s autickami ( napr PC gaming), ale zrazu sa len tak sa niektori chlapci dohodnu a zacnu babikam vytrhavat nozicky.
  • upraveno 5. května 2013
    @Hildegarda Smysl pro humor a nadhled dobře vypálené cihly. Aneb jak by pravil klasik: "Máš písek v ..."
  • @Hildegarda
    absolutní souhlas !!! :D
    Jestli se chtěj kluci smát kabelkám, ať se smějou někde jinde, než v kabelkovém vlákně.
    Normální holka kabelky POTŘEBUJE. Kam jinam bychom daly všechny naše nutné serepetičky ... peněženku, doklady, klíče, pudr se zrcátkem, řasenku, make-up, rtěnku, hřeben, tričko s dlouhým rukávem pro případ, že by se udělalo zima, deštník v případě hrozícího deště atd.... Dát to do kapsy?? jak velkou kapsu bychm na šatičkách měli mít? A jak ošlklivě by to vypadalo???

Holka MUSÍ mít ALESPOŇ 3 kabekly (ale raději mnohem více) - aby to mohla dle barvy a stylu kombinovat se šatníkem.
    Ale to běžný tupochlap nemůže nikdy pochopit... :twisted:
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 5. května 2013
  • @Thorar no proč ne, některé ty brašny vypadají docela dobře, stejně jsem nikdy nepochopila, jak se chlapi obejdou bez tolika potřebných věcí, která já obvykle tahám v kabelce :D to se jim všechno vleze do kapes? :-k
  • je pravdou, že z některých dámských kabelek, by si jeden strhnul záda :)
  • @Černá_Alison :applause:
  • @Černá_Alison To je žena dle mého gusta! :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.