Jenže moje klíče mají takový objem, že se do kapsy nevejdou (jsou na nich nepostradatelné nezbytnosti jako například metr, plyšový medvěd, otvírák na pivo, kolečko do nákupního koše, krokodýl z korálků, propiska atd.) :D dále pak sebou obvykle nosím baterku, deštník, knihu, kapesníky, peněženku, sluchátka, mobil, hřeben, pití a ještě je tam spousta místa na další potřebné věci :)
@Dreamer jo to je další věc co nechápu, obrovsky svazky klíčů, kterýma jde i zabít. Jo aha, tak už vlastně chápu. Máte to místo pepřáků a paralyzérů :-) Nejlepší je chytat takovýhle klíče pod oknem....
@Anvil je fakt, že v tom ty dva klíče těžko hledají, ale na druhou stranu nemusím dlouho hledat klíče v kabelce, prostě je to ten největší chuchvalec :D
Ad make-up - zkusily jste se někdy zeptat chlapů? Podle mého průzkumu jim make-up nechutná a nic tak nedokáže tlumit vášeň, když se vám žena rozpatlává pod rukama...připomíná to horror :-)
Ad sexy šaty - připadáte si v krásných extravagantních šatech lacině? Zato v housenkovitém modelu přešitém z pytlíku na papuče po mrtvé hípísačce z chudinské čtvrti si připadáte jak? Kde berete dojem, že tím na ceně stoupnete?
Opět doporučuji optat se chlapů. Nechte je utopit ve vlastních slinách. Krásné šaty a to jak vám sluší poznáte nejlépe podle toho, jak chlapi slintají a jak moc vás ženské pomlouvají a odsuzují. Doporučuji shlédnout Cech panen Kutnohorských nebo Počestné paní Pardubické :-) Modely šatů, kterých si chlap nevšimne rovnou vynechávejte :-)
(Samosebou to vše za předpokladu, že se chcete líbit chlapům. Pokud se však hodláte zavděčit místním moralizujícím drbnám té které oblasti, kde bydlíte, tak směle pokračujte ve výběru mrtvolných odstínů a ohavných vzorků :-) )
Taky nechápu, k čemu je třeba kabelek- hlavně těch obrovských. Jsou výjimky- maminka jednu rozměrnější vlastní, ale to v ní nosila domů i sešity na opravování. Mně stačí jedna středně velká ledvinka a to tam tahám i bloček na kreslení, hopsakouli, krabičku sirek a hordy jiných zbytečností, abych se nenudila. Nasoukám tam i menší knížku formátu "edice Pevnost". Jenom můj nožík se mi tam nevejde. :D
@Anvil - Černá Alison - moc hezky sis to s tím multi-účtem vymyslel =D
@Černá_Alison Plně souhlasím, když potkám hezkou holku, chci vidět jí, ne nějaký make-up. Ale pozor, na některé členky zdejšího fóra jsi až moc radikální ;)
@Hildegarda Myslím, že @Černá_Alison zodpověděla poměrně přesně. Postavila ses do čela jakéhosi spolku "my ženy" a ve svém rozhořčení se cítíš povolána být jejich mluvčí. problém je, že členkám tohoto spolku, jehož práv se zastáváš, přisuzuješ vlastnosti, které jsou opravdu k smíchu. Takhle holky toho respektu nedosáhnete... :D
Flanker má pravdu, bez rozumného přístupu se tady budem vyšklebovat donekonečna a čím víc se nás budeš "ve jménu žen" snažit vyhnat a setřít, tím větší to pro nás bude sranda.
Já taky nenosím ty obrovské černé vaky, do kterých se dá poskládat snad i mrtvola, spíš středně velkou brašnu přes rameno, lidi se občas diví, co všechno se tam dá narvat :D
A jedna tajná pro dámy - víte, jak se chlapi vymluvají, že nerozeznají víc barev než modrá, červená, zelená, žlutá, černá, bílá a nepřítel světa "růžová" ? :-)) Věřte mi, že zatraceně dobře poznají rozdíl mezi českou modrou a švédskou modrou :-D (Včera s tím jistojistě problém neměli) Jejich problém s barvami je ten, že když se jim něco nelíbí jako takové, tak po nich nechtějte, aby doceňovali tadyhle azurovou, támhle pastelovou a onde námořnickou či královskou modř....jen nemají odvahu vám do očí říct "Je to hnusné, prosím, vem si něco jiného", aby nezranili vaše city.
Nikdy vás nenapadlo, že se tak ty holky třeba oblíkají, protože se to líbí jim samotným a cítí se v tom dobře a přirozeně? Ne všechno, co ženský dělaj, se musí nutně točit kolem nás, pánové (a Černá_Alison). ;-)
A ještě něco.
Zaručuju, že když tu budou věci, co se chlapům líběj, ani nás nenapadne si z vás utahovat a budeme se předhánět o vaší přízeň. My vás holky totiž máme rádi!
vs.
Jděte s tím do nově založené diskuse, kde si můžete vylévat srdce, nad jakýmikoli "kravinami" se vám zamane, řešit do nekonečna oblečení, vztahy, děti, no prostě takové ty typické ženské bolístky! Je to tu zde naprosto bez cenzury a mužům se zásadně zakazuje do čehokoli rýpat a pohoršovat se tu, můžou pouze chválit své ženy, jak jsou šikovné, krásné, chytré a prostě úžasné.
V podstatě vůbec sem nepíšu a asi bych se neměl zapojovat do vašich "sporů", ale nedalo mi to. :-)
@Darkover:-) K této eventualitě jsme se vyjádřila zde: (Samosebou to vše za předpokladu, že se chcete líbit chlapům. Pokud se však hodláte zavděčit místním moralizujícím drbnám té které oblasti, kde bydlíte, tak směle pokračujte ve výběru mrtvolných odstínů a ohavných vzorků )
pravda pravdoucí.. vždy když si některá z mých kamarádek změní vzhled, tak pozoruji, že její kamarádky jí píší "vypadáš úžasně", "jsi kočka" atd. Zatímco chlapi tam nepíší nic, a mi se chce na ni zařvat "cos to se sebou proboha provedla?". Zatímco když na stejnou změnu reagují kladně chlapi, tak ženy .. mlčí :D
@Darkover Jsou i tací, třeba v intošských čajovnách. Ale z mých zkušeností vyplývá, že to nebývá příliš upřímné a v konfrontaci s realitou toto přesvědčení moc neobstojí :)
Komentáře
Ad sexy šaty - připadáte si v krásných extravagantních šatech lacině? Zato v housenkovitém modelu přešitém z pytlíku na papuče po mrtvé hípísačce z chudinské čtvrti si připadáte jak? Kde berete dojem, že tím na ceně stoupnete?
Opět doporučuji optat se chlapů. Nechte je utopit ve vlastních slinách. Krásné šaty a to jak vám sluší poznáte nejlépe podle toho, jak chlapi slintají a jak moc vás ženské pomlouvají a odsuzují. Doporučuji shlédnout Cech panen Kutnohorských nebo Počestné paní Pardubické :-)
Modely šatů, kterých si chlap nevšimne rovnou vynechávejte :-)
(Samosebou to vše za předpokladu, že se chcete líbit chlapům. Pokud se však hodláte zavděčit místním moralizujícím drbnám té které oblasti, kde bydlíte, tak směle pokračujte ve výběru mrtvolných odstínů a ohavných vzorků :-) )
Měly byste si nás v tomto topicu vážit a hýčkat a ptát se na naše názory :D
Jsou výjimky- maminka jednu rozměrnější vlastní, ale to v ní nosila domů i sešity na opravování. Mně stačí jedna středně velká ledvinka a to tam tahám i bloček na kreslení, hopsakouli, krabičku sirek a hordy jiných zbytečností, abych se nenudila. Nasoukám tam i menší knížku formátu "edice Pevnost". Jenom můj nožík se mi tam nevejde. :D
@Černá_Alison Plně souhlasím, když potkám hezkou holku, chci vidět jí, ne nějaký make-up. Ale pozor, na některé členky zdejšího fóra jsi až moc radikální ;)
Věřte mi, že zatraceně dobře poznají rozdíl mezi českou modrou a švédskou modrou :-D
(Včera s tím jistojistě problém neměli)
Jejich problém s barvami je ten, že když se jim něco nelíbí jako takové, tak po nich nechtějte, aby doceňovali tadyhle azurovou, támhle pastelovou a onde námořnickou či královskou modř....jen nemají odvahu vám do očí říct "Je to hnusné, prosím, vem si něco jiného", aby nezranili vaše city.
A ještě něco.
Zaručuju, že když tu budou věci, co se chlapům líběj, ani nás nenapadne si z vás utahovat a budeme se předhánět o vaší přízeň. My vás holky totiž máme rádi!
vs.
Jděte s tím do nově založené diskuse, kde si můžete vylévat srdce, nad jakýmikoli "kravinami" se vám zamane, řešit do nekonečna oblečení, vztahy, děti, no prostě takové ty typické ženské bolístky! Je to tu zde naprosto bez cenzury a mužům se zásadně zakazuje do čehokoli rýpat a pohoršovat se tu, můžou pouze chválit své ženy, jak jsou šikovné, krásné, chytré a prostě úžasné.
V podstatě vůbec sem nepíšu a asi bych se neměl zapojovat do vašich "sporů", ale nedalo mi to. :-)
@Černá_Alison jo už jsem chutnal lepší věci než makeup a je to zbytečnost.
K této eventualitě jsme se vyjádřila zde:
(Samosebou to vše za předpokladu, že se chcete líbit chlapům. Pokud se však hodláte zavděčit místním moralizujícím drbnám té které oblasti, kde bydlíte, tak směle pokračujte ve výběru mrtvolných odstínů a ohavných vzorků )
Zatímco když na stejnou změnu reagují kladně chlapi, tak ženy .. mlčí :D
"To chápu, ale nesmíš se divit, že se jim to nelíbí :-)"
Některým se to nelíbí a některým se to líbí :-)