Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Anvil Co má jak zůstávat?
http://www.stream.cz/novy-zivot-diky-plastice/811498-novy-zivot-diky-plastice-ii-maruska
Světová literatura 19.století (ten seznam, co sem dávala tuším Dreamer), to jsou největší skvosty, které kdy vznikly. Pýcha a předsudek, Obraz Doriana Graye, Paní Bovaryová, Anna Kareninová, Jana Eyrová, Stařec a moře mě taky šíleně dojal. Sice mi možná budete namítat, že je to na jedno brdo, ale když se do toho začtete, tak vám to rozhodně tak napřijde, protože je to napsáno prostě dokonalým jazykem.
Česká literatura je taky dobrá, občas se tvářím, že mě i baví, ale Povídky malostranské jsem proklimbala :-)
Tak a to je všechno, co jsem chtěla, můžeme se zase vrátit k vaší zmatené debatě, kterou nechápu :-D
Pokud ta operace jde směrem ke konformitě jako tady (zmenšení velkého nosu), tak se tím ve většině případů nic nezkazí, a pro tu holku to může znamenat hrozně moc. Její hláška o tom, jak bude teď "víc řádit" působila, pravda, spíš úsměvně - jestli to nedělala dosud, tak v tom velikost frňáku nehrála nejspíš až tak zásadní roli..
Z profesního hlediska tím zase získávají cenné zkušenosti ti doktoři, kteří pak můžou někomu např. spravit obličej po těžkém úrazu apod.