Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1149150152154155581

Komentáře

• @Marek to je inventor?
  • upraveno 3. května 2013
    @Marek rotace že?
  • upraveno 3. května 2013
    @M1on jop + pár pracovních rovin ... bohužel mne v tom omezuje vlastní představivost než schopnost modelovaní, ale ted dělám na figurce koně, to už je jiné kafe :-D
  • Ako sa tak na Vás divam napadá mi: Lidi, toho nakecaj
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Ugla A tohle je fakt Krisa nebo ne? :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    =D
    @Krisa Já s tim přece nic... :(
  • @flanker.27 Asi tím chtěla naznačit, že by ráda, aby to tak zůstalo :D
    No já uznávám, že je ta fotka trochu zvrácená, ale mně se stejně líbí :)
    upraveno 6. května 2013
    @flanker.27 Tím jsem chtěla naznačit, aby sis rozmyslel co odpovíš na otázku "Čemu se směješ?" :D

@Anvil Co má jak zůstávat?
    @Krisa Tvojí reakci =D
    Komu přijde, že tahle holka teda žádnou plastiku nepotřebovala?
    http://www.stream.cz/novy-zivot-diky-plastice/811498-novy-zivot-diky-plastice-ii-maruska
    @flanker.27 Tuto odpověď hodnotím jako uspokojující a tobě bezpečnou :D
    @Krisa Uf, to jsem si oddechl, to smrdělo krchovem :)
    @Anvil To já vím, ale právě tohle nechápu :'-(
  • Má to zůstat tak, aby se nevyjadřoval ;)
    @Anvil Jo takhle. Tak to naopak, já chtěla konkrétní vyjádření :)
  • Já se ještě zdovolením vrátím ještě k tématu, které se tu řešilo asi tak o tři stránky zpátky, ale v sobotu jsem to jaksi nestihla, protože jsem musela jít okamžitě bojovat do Vietnamu (i když tohle je asi proti nepsaným pravidlům, ale mě to nedá :-) )
    Světová literatura 19.století (ten seznam, co sem dávala tuším Dreamer), to jsou největší skvosty, které kdy vznikly. Pýcha a předsudek, Obraz Doriana Graye, Paní Bovaryová, Anna Kareninová, Jana Eyrová, Stařec a moře mě taky šíleně dojal. Sice mi možná budete namítat, že je to na jedno brdo, ale když se do toho začtete, tak vám to rozhodně tak napřijde, protože je to napsáno prostě dokonalým jazykem.
    Česká literatura je taky dobrá, občas se tvářím, že mě i baví, ale Povídky malostranské jsem proklimbala :-)

Tak a to je všechno, co jsem chtěla, můžeme se zase vrátit k vaší zmatené debatě, kterou nechápu :-D
  • @Lady Sansa Co tě dojalo na Starci a Moři? 8-O
  • @Everett_Young Moře, stařec stál za prd :D
  • @flanker.27: U té kosmetické chirurgie jde především o osobní pocity - co někomu přijde "v mezích", může být pro jiného traumatizující. Za velkou kliku považuju v téhle souvislosti úroveň našich doktorů, kteří někoho nezřídí jen proto, že ho zrovna "něco popadlo" a chce na sobě nechat spáchat něco, čeho by časem mohl litovat.

Pokud ta operace jde směrem ke konformitě jako tady (zmenšení velkého nosu), tak se tím ve většině případů nic nezkazí, a pro tu holku to může znamenat hrozně moc. Její hláška o tom, jak bude teď "víc řádit" působila, pravda, spíš úsměvně - jestli to nedělala dosud, tak v tom velikost frňáku nehrála nejspíš až tak zásadní roli..

Z profesního hlediska tím zase získávají cenné zkušenosti ti doktoři, kteří pak můžou někomu např. spravit obličej po těžkém úrazu apod.
  • @Everett_Young Já vím, jako správný týnejdžr bych měla asi sdílet váš názor, ale já jsem ještě v té době měla takové máčkoidní období a dojímal mě i krteček. Ale názor nezměním, Stařec a moře je podle mě krásná knížka.
  • @Anvil Ale ty tomu vůbec nerozumíš. Tady přece o nějaké moře nejde. Celé dílo je nadčasová alegorie na současnou situaci českých důchodců (kteří taktéž stojí za prd :D ) kteří se topí v moři dluhů a marně se snaží chytit pomyslnou rybu která by je zachránila. A když už jí chytnou, ověví se české úřady (v knize zmíněni jako žraloci) a chudáky české důchodce okradou. Přesto z nich pak na srazu důchodců mají ostatní respekt protože domů přitáhnou kosti (důchod) =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.