Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1150151153155156394

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. dubna 2013
    Takže žralok už nebojuje s chobotnicí?
    BTW další šílenost:

• @flanker.27 O fous lepší animace, trochu míň přehrávání (i když stále dost na to, aby amatéřina tloukla do očí) a pouze jeden druh příšery, jinak se to zdá nastejno.

P.S.: Ta kobrokonda je skvělá! :D
  • a co je na tomhle pravdy?
  • Božínku.... :roll:
  • Je to vůbec pravděpodobné? Co já si pamatuju z hodin biologie tak takhle velký had by to "neudýchal" a T-Rex nežil v té éře, kdy bylo ve vzduchu 30% kyslíku, ale je to jen tip laika, co myslíš ty @MissUtahraptor ?
  • @Kolikokoli Na wiki je 12-13 metrů, v tom "dokumentu" mu nadělili skoro patnáct metrů :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    V odkazu od MissU je 12-15 metrů.
  • Kreacionisti to maj zmáknutý stejně nejlíp :D Dinosauři se nevešli na archu a basta. A všechny vrstvy usazenin vznikly při jediný potopě.
  • @Anvil Teď vážně netuším, kde mám údaje o kyslíku, ale tolik ho bylo snad jenom v prvohorách.
    Mě na tom hlavně pobavilo, jak po něm ten had "skočil" a bleskurychle se omotal. :D

Jinak ke kreacionistům a arše mám oblíbený vtip:
    Ptá se myš dinosaura:
    "Hele, Dino, dal si tě Noe mezi přátele na Facebooku?"
    "Ne, proč?"
    "Tak to máš asi docela problém. No nic, já běžím, ať nezmoknu, obloha vypadá na pěknej slejvák"
  • @MissUtahraptor Hezký :)
    Já u tý jejich brožurky čůral smíchy, to se nedá :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Sestra si chcela pozrieť Nema v nemeckom jazyku a bolo údesne ťažké ho nájsť. Lenže je na dve časti a ona k nemu chce titulky. Našiel som titulky pre celý film, ktoré sa dajú prakticky využiť len pre prvú časť a nemôžem nájsť titulky pre zbytok filmu. Autor uploadu je c1neon a ide o XVid formát rozdelený na dve časti a obe majú 700 MB. Nejaké rady?
  • Ten s tím Titanicem je perfektní =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Když už jste načali tu Archu...

• Viděla jsem Avangers (dobře, po půlhodinách s dabingem na bráchově mobilu před usnutím), ale dost mě to tedy zklamalo. Skvělá parta: slizoun s hvězdičkou, železný muž, který "mě dostal do kolen pokaždé, když něco řekl" (po každé jeho "hlášce" jsem se musela ptát sama sebe, jestli lidstvo už tak degeneruje), sexy blonďatý bůh s plachetkou, černej pirát, lučištník, kterého jsem zaregistrovala až ke konci a pro mužské diváctvo samozřejmě úplně zbytečná Scarlett. Jediní dva sympaťáci byli snad Loki a ten chlap měnící se v zelenou věc.

Asi jsem úplně blbá, ale měl ten film nějaký děj? Nejzábavnější mi přišel začátek, kdy se dávali dohromady a potom tam jen řešili, že musí zachránit svět na své ponorce, potom tam šli do Nů Jórku na pětiminutovou bitvu, kterou samozřejmě vyhráli (u pohádek uznávám, když Petr Máchal vyřídí všechny vojáky jenom dřevěnou tyčkou, ale "vážný akční film" a vyhrát válku o modrou krychličku asi tak v poměru 7: moc Lokiho strojům?)

Opravdu jsem tak nudná a beze smyslu pro humor, nebo je Avangers: Pomstitelia tak slabý film?
  • upraveno 30. dubna 2013
    @Lady Sansa buď jsem taky nudnej nebo si taky myslim, že film je slabý.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Lady Sansa Pokud se ti nelíbí Marvelovské komiksy a filmy tak se ti to líbit prostě nebude.
  • @Everett_Young X meni jsou super (hlavně First class)! Já jsem prostě nějaká divná! :-)
    @Lady Sansa Tak zrovna First Class nezapadá úplně do konceptu Marvelu a je to film pro mladší generaci. Horší byl jen X-men origins wolwerine. Jinak X-men 1-3 jsou rulez!!!
  • @Lady Sansa Zkusila bych s Tebou diskutovat, ale za
    a.) Si tak trochu myslím, že bychom nakonec došly k závěru, že se naše názory diametrálně liší vinou odlišného chápání a očekávání.
    b.) Se chystám v nejbližších chvílích zvednout a odjet od internetu.
    c.) Tvého názoru na většinu postav je mi sice líto (pohybují se u mě na stupnici někde mezi oblíbenými a neutrálně sympatickými), ale komukoli, kdo "je hodný" na Lokiho jsem ochotná odpustit takřka vše. =D
  • @MissUtahraptor I když už tady sice nejsi, tak s tebou naprosto souhlasím (teda kromě názoru na Avangers) :-)
  • @Lady Sansa To sa ti vážne páčil X-men filmy ale nepáčil sa ti Avengers? Ved X-men je príbehovo asi na rovnakej úrovni ako Avengers s tým rozdielom že Avengers aspoň vyzerá krajšie. Nikdy som nedokázal dopozerať X-Men Origins do konca, myslel som že Hulkovia su najhorším Marvel filmom aký kedy vznikne ale Wolverine to prekonal na plnej čiare. First Class som radšej ani nepozeral.

Na všetkých Marvel filmoch mi vadilo že tam vlastne nebol záporák. Polovicu filmu sa postava predstavuje na rýchlo tam strčia niekoho zlého a koniec. Avengers aspoň od začiatku vedeli po kom pôjdu.
  • @JoeGyry Já zase tak nežeru tu triologii a ty srandičky okolo (Rosomáka přímo nesnáším - a nepohoršujte se tu, já mu prostě wolverine říkat nebudu :-)), ale First class tomu silně zvyšuje průměr.
    @Lady Sansa First Class? Promiň ale Xavier je tak neuvěřitelně naivní/hloupý/hrající si s růžovými poníky/retardovaný že mi až způsobuje fyzickou bolest se na něj dívat. Stejně tak půlka jeho pubertální armády. Stejně tak Ian McKellen je lepší Magneto než Fassbender a to se dá říct o většině herců zde vystupujících. Celkově je První třída braná daleko méně vážně než předchozí filmy a do prostředí komiksů absolutně nezapadá.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.