Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1143144146148149581

Komentáře

• @Arutha2321 Jo, v téhle soutěži jeden soutěžící kdysi prohlásil, že motýl má 2 křídla a vybíral z možností 2,3,4,5 nebo tak :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Anvil To je podle mě pokračování impreriální politiky 19. století. Starý carský Rusko a Británie se nikdy moc nemusely a docela to přetrvalo.
  • Kdyby řekli, že atentátníci jsou z huhlyhuhly(něco by se zahuhlalo).Tak by hned chtěli tomu vyhlásit válku někteří.
  • @flanker.27 Co tu jsem mi přijde, že Angličani nemaj rádi nikoho... na všechny koukají, jako na méněcenné hňupy (někteří více, někteří méně, ale obecně to lze říct)
    @Anvil No, nejsi první, od koho to slyším. Podle mých informací jediní nepovýšení Angláni jsou z Walesu :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Arutha2321

Jéj! :-D
  • @flanker.27 Jo a celý zbytek Anglie si myslí, že ve Walesu jsou sedláci, co jim kouká seno z bot, je to strašně vtipný :D
    @Anvil Kdysi tam byl můj kamarád studijně, bydlel u nějaký rodiny a tak jak si děláme srandu z amíků, že nevědí kde co leží, tak tam ho dostávala ženská z tý rodiny, že nevěděla, kde je ČR. "Is it near France? Is it Near Spain?" Věděla, že je to v Evropě, ale stejně se nakonec zeptala: "Is it near Canada?"
    Odpověď byla jasná: "Yes, it is near Canada." :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 19. dubna 2013
    @flanker.27 Tak ale řekněme si pravdu kolik z nás zná přesný polohy jejich 52 států?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. dubna 2013
    @M1on 52? Nebylo jich náhodou 50? Tedy, pokud nepočítáš ty malé ostrůvky okolo.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Everett_Young Máš pravdu, ale proč mam furt zafixováno těch 52 :-k
    upraveno 19. dubna 2013
    @M1on
    Na což mi nedá nereagovat - kolik z Američanů zná přesné polohy jejich států. Nebo aspoň většiny z nich.
    @M1on No, věřim, že bych minimálně většinu z nich dokázal vyjmenovat a rozhodně aspoň přibližně určit (holt průprava ve válečných lodích, protože bitevní lodě se pojmenovávaly podle států). Jenže to není při vší povinné úctě totéž. Illinois není totéž co Francie nebo Maďarsko (když už je tu to video). Já po nich nechci ukázat Laguedoc nebo kraj Vysočina. Ale průměrnej Čech, má-li trochu času a nápovědy, aspoň vyjmenuje sousední státy. Tipuju, že vzpomenout si na Kanadu a Mexiko bude pro ně neřešitelný, a to už bych po nich ani nechtěl vědět, hranice kterejch zemí vede Beringovým průlivem.
    @flanker.27 Jo, to jsme se s kamarádama připili (čti vožrali jak prasata) a snažili se dát dohromady co nejvíc států (ve třech lidech, z hlavy, bez přípravy), dali jsme jich 30, takže tak marní zase nebudeme :D
    Edit: států v americe
    @Anvil jak říkám, asi bych to bral podle jmen bitevních lodí a to by bylo, abych jich minimálně tolik nedal :)
    upraveno 19. dubna 2013
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    My tuhle hru hrály s kamarádkama taky, bylo nás 5 a nakonec jsme to daly dohromady všechno (jedna je fakt bedna a věděla jich strašně moc sama). A hodně nám pomohl film Slečna drsňák, na který jsme vzpomínaly :D
    Albany by mohli vědět, Poslední mohykán je docela známej film :)
  • Mysl´=im že ich je 51 nie? teda, 50 plus hawai nie?
  • upraveno 20. dubna 2013
  • upraveno 20. dubna 2013
    Mám nový vtip
    Pane vrchní, ta vaše káva smrdí, jak nemytý čurák.
    Tak to si ji musíte vzít do druhé ruky pane.
  • @Anvil good old jokes
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.