Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1141142144146147581

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Lady Sansa Tak ty jsem si musel vygooglit. No zřejmě slušnej oddíl. To já už asi uměl počítat zlomky když se pánové teprve narodili, to by moje matikářka neřekla :-D
  • @Azazel Nie diky začína tam byť príšerne teplo
  • Ale zase, Winter is comming
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Leto je tu, hmyz sa prebúdza, zase sú ulice preplnené hlučnými deťmi, všetko je osvietené až to oči vybíja, je tu príšerné teplo, všade vysoká tráva. A spomínal som už hmyz? Včely. Komáre. Včely. Muchy. Včely. :-( Vláda Mrazivej pani sa skončila a ja teraz musím pretrpieť asi 5-6 dlhých mesiacov utrpenia. Ako každý rok...
  • @Branislav_Gepeto Aneb jak se říká u nás:
    Ptáci řvou, kytky smrděj, v hospodě je nejlíp! :D
    upraveno 18. dubna 2013
  • @Ugla @Anvil @Nevada Dodatečně děkuji za rady ohledně překladu (čtyři, pět dní zpět). Nakonec jsem použila to "Už se chystají.".
    Ono jsem si ten text stejně musela občas dost upravovat, tak možná ani nemělo cenu si nad takovou drobností tolik lámat hlav. :D
  • @MissUtahraptor A ako je to prelozene v starych prekladoch hry? Ci si nepozerala?
  • @Hildegarda Tam to nebylo. Šlo o jednu z mála do filmu přidaných vět. :)
  • upraveno 19. dubna 2013
  • @Ugla Odpusť mi mou mladistvou naivitu, ale nezdá se ti, že jsi až moc alergický na cokoli západního? Já vůči nim také chovám zdravou skepsi, ale že bych až stavěl Američany do role toho, kdo dostali Korejce do téhle situace a tak jsou vlastně ublížení oni a velký bratr je všeho zla strůjce? Jak říkám lásku k Amíkům nechovám, ale na každý konflikt musí být dva a každý nese svůj díl viny.
  • Já teda sdílím babiččin postoj k Americe - GB, Francie a celej evropskej západní blok jsou fajn země, ale Amerika, to je něco posvátnýho. Tohle do mě bylo vtloukáno úplně od malička, takže já tu asi nezměním názor kvůli nějaké diskusi na fóru, ale já tady této problematice rozumím asi tak jako pěstování celeru z západní části Estonska, takže jsem úplně mimo. :-)
  • @Branislav_Gepeto To je jistě pravda, ale to, že jsi masírován propagandou neznamená, že se jako inteligentní člověk automaticky přidáš na druhou stranu ne? Korejci tvrdí o Američanech stejné lži, jako obráceně ne?
    upraveno 19. dubna 2013
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @flanker.27 Jméno Palin snad ani nemůžeš nevytáhnout bez podobného faux pax. Pamatuji, že říkala, že může ze svého domova na Aljašce vidět Rusko (obhajovala tím nějaké čistě konzervativní proamerické hovadiny) tohle byla jedna z reakcí:
  • upraveno 19. dubna 2013
  • @Ugla Nebo za mnou =D jasné. Já to nesnáším úplně stejně, jediná připomínka byla, že tvůj původní příspěvek byl moc jednostranný, s tímhle druhým se mohu velmi ztotožnit.
  • @Anvil @Ugla A nepřeháníte to trošku s tím vychvalováním KLDR? Vím, že tady je řeč o něčem jiným, ale Severní Korea je země zla, kde porušují lidská práva jako diví. Kamarádka byla v Pekingu a už tam to prý bylo docela drsný a KLDR je ještě o pár levelů jinde.
    Vím, že tohle je vnitřní záležitostí státu, bla bla bla, ale Severní Korea není zas tak šíleně super ideální stát.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Odkud se přesunula ta debata o Korei?

@flanker.27
    Nevzpomeneš si jak se to jmenovalo? Další komedii s Palinovou v hlavní roli bych si dala líbit. Ta ženská je neskutečně vyhrabaná.
  • @Nevada Ze sranda topič, myslím. Ale protože to tak strašně legrační téma není, tak se to asi přmístilo.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A jo, díky. Tam se mi nějakým záhadným způsobem podařilo přeskočit hromadu příspěvků.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.