Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nejspíš si nakonec stejně poznamenám, kde to bylo, a nechám to na zítra. Třeba bude pro jednou ráno moudřejší večera. =D
(Což je, jak jsem zjistila, docela problém. Párkrát jsem narazila na věty, které překladem nabraly třeba i přes řádek navíc a nešlo to zkrátit. :anxious: Aspoň ale vím, čím se v případě nouze nebudu živit. =D)
Moc pěkné.
"Jsou tady."
"A je to tady."
"Už se to blíží."
"Už to bude."
Ne teď chvilku vážně, 1) ČL je Česká Lípa? 2) Arogance nemusí být vždy na škodu 3) Jestli tě vzali na vejšku (dělala si přijímačky nebo brali na průměr?) tak nejspíš hloupá nebudeš. 4) Dnešní teen-ageři si přece někde musí svoje pocity frustrace vybíjet, tak proč ne tady a proč ne na Thorara =D
1) Ano.
2) Myslíš?
3) Bohužel dneska na výšku vezmou každýho blbečka, takže tak.
4) Chvíli jsem byla uražená, co si to dovoluješ mě nazvat teenagerem, ale pak mi došlo, že ještě pěkná dva měsíce jím zůstávám. Pravda, pravda, dnešní mládež, to je něco hroznýho. ;-)
@Branislav_Gepeto Nestraš! Do jednadvaceti platíme v baletu ještě nějaký dotovaný příspěvky, potom už asi vážně zkrachuju, takže já ještě zůstanu radši mladá. No ale možnost To za mých časů zní velmi lákavě. :-)