Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
1262729313264

Komentáře

• @Krisa ty bláho :D mno jsem docela ráda, že není 30. dubna, kdyby bylo, asi bych se cítila značně nesvá :anxious:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer Proč 30. dubna?
    @Dreamer Aha :D
    Já si pamatuju, když jsem mívala kratší vlasy, tak jsem vždycky ráno vypadala jak palma, teď už se mi dělá jen jeden velký dred.
  • @Krisa Paráda, taky se mi dělá dred, nejsem jediná, to jsem ráda. :-) Vlasy bych si za normálních okolností ostříhala nejspíš na ježka, ale v baletu řekli do drdolu, tak mám vlasy do drdolu. (Je to ale hroznej mor, dokonce jsem v prváku měla růžový vlasy a to mi ti syčáci taky zatrhli, že prý s tím mám chodit do strýtdencu a ne do klasického baletu... :-P)
  • Předem mého postu se omlouvám - budu sprostý, ale musím si to někde vylít.

Takže, sere mě, že zatímco já, študent na vysoké škole, se musím učit a něco dělat abych něco získal, a přidělává mi to vrásky, tak člověk, co nedodělal ani učňák si jezdí po hokejových, fotbalových zápasech, chodí denně do hospody, vsází na sport, podává si sportku v práci dělá hovno, pracuje na VPP, skoro neustále marodí, vybírá si dovolenou. Jinak se opírá o lopatu, nebo popíjí na schodech obchodu pivo už od rána, nebo sedí na traktůrku a to co má dělat on dělají jiní. Několikrát ho vyhodili z domu nebo okradl vlastní prarodiče. A je spokojenej, ještě se tím chlubí, nic mu nechybí.
  • @Blackfish já bych řek, že mu chybí, ale nechce to dát najevo
  • @Blackfish
    Dřív nebo pozdějc mu ty prameny vyschnou a dojede na to. Nerozčiluj se, pak se mu budete jen smát.
  • upraveno 8. dubna 2013
    Alespoň chodí do práce.Nekrade kov.Nepřepadává lidi.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 8. dubna 2013
    @Blackfish A ty mu závidíš? Nebo co ti je do něho? :-)
  • Člověk, který nepotřebuje vlastní byt, auto, zajet si na dovolenou, pozvat lidi do restaurace apod., fakt pracovat nemusí.
    Fakt se bojím, že kdyby zarazili nerobišům dávky, tak se zvedne přepadávání o 500%.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @BenNevis Čímž se dostáváme k tomu že to v podstatě nejsou dávky ale výpalné.
  • @Everett_Young Pro mnohé určitě. Zatímco v Londýně přičmoudlí jdou do ulic a rabujou obchody, u nás jsou i na to moc leniví a raději budou postávat u automatů. ;-)
  • upraveno 8. dubna 2013
    -----------
  • @Blackfish: Tohle skutečně působí jako pohoda jenom zvenčí a takoví lidé rozhodně nevedou až tak bezstarostný život. Jistě že všechno utratí, protože stejně nemají reálnou šanci na něco si ušetřit (ani nakrást ne). Na vlastní bydlení, auto, prostě na nic.. Současný "tržní" systém s nimi dělat nic nebude, protože úsilí je v tomto případě neúměrné výsledku (z hlediska těch konrétních jedinců) a na dlouhodobý výhled a "obecný zájem" se dnes nehraje. Lidé to neradi slyší, ale je to tak, protože nám to tak vyhovuje. Polož si otázku: "Jsem ochotný obětovat svůj čas na to, že se takového člověka budu snažit změnit?"

Podobné je to s různými podvodníky, kteří tady zpronevěří balík peněz a zdrhnou za kopečky. Na to tamní gauneři jen čekají, a dotyčný velice rychle zjistí, že žít takhle "na zapřenou" je mimořádně drahé. Ze začátku (dokud má prachy) žije v permanentním strachu, že ho někdo zmáčkne, "bezpečí" si musí kupovat, a dřiv či později z něj zůstane žebrák v cizí zemi. Nebo se může pokusit o totéž co předtím - tedy o podraz - až na to, že šance na úspěch má drasticky menší než napoprvé a "doma". Ono se totiž za všechno platí, akorát to má různou podobu.

Být normálním, poctivým člověkem je dlouhodobě nejúspěšnější strategie. Konzervativní, tedy pomalá a účinná. A je úplně přirozené mít starosti např. o ty výsledky ve škole - právě ty starosti jsou důkazem toho, jakou cenu pro tebe daná věc má. Jde akorát o to nenechat se tím ovládat - čistá hlava a nezatížený pohled mají totiž také svoji cenu.
    Nenávidím lidi, kteří hází kamením po lodičkách!
    S pliváním z mostů i masturbujícími individui jsem se již smířila, ale tohle mě nehorázně štve! A dneska mi ještě ke všemu mířili na hlavu a neměli úplně maličké kamínečky, blbci! A nebyli to žádní malí šmejdi, ale bylo jim kolem 20, takže už by mohli trochu přemýšlet, co se asi stane, až mě do tý palice trefí. Mor a neštovice na ně :onfire:
  • @Maliky Skoda, ze nedociahne :-?
    @Maliky Jo, to je normálka - sluníčko, řeka, břeh, most. Občas jezdíme měřené "odmostovky" (trénink na 200m, má to asi 175m) a jednou jeden pán stál přímo u startu pod mostem - ze začátku to bylo dost nepříjemné, jezdíme jich 9-12 a postupem času už to bylo jenom :roll: (ještě furt)?
    Ale jednou mě takovej blbec pěkně naštval, protože na soustředění čekal na malé holčičky, hajzl jeden! Když ho jel kamarád "upozornit", tak tam nebyl a když jsem pak jezdila s holčičkama, tak taky ne (možná lepší - kamarád by ho mohl trochu rozcuchat a mým nadávkám a výhružkám by se asi vysmál). Tohle mě taky nebetyčně štve! Ať masturbuje přede mnou, já se s tím nějak zvládnu vypořádat, ale před 10 letýma holkama...hovado! Fakt jsem se o ně bála, co kdyby se tam nějaká práskla a musela na břeh...

Pitomce s kamením bych fackovala, jenže než bych přijela ke břehu, vylezla, vytáhla loď a došla na most, tak by mě ukamenovali :D
  • Lidi jsou fakt hovada.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ocasníci (to je policejní žargon) jsou zpravidla neškodní, ti se ventilujou veřejně, v tom spočívá jejich sexuální vyžití.
    @flanker.27 Možná zpravidla neškodní, ale pak mi na břehu zprzní či zabije děcko a já si to pravidlo budu moci tak akorát nabouchat do palice. A tenhle vyloženě čekal na ty malý holky, protože my jsme tam projížděli každý den před nima a nic a když se přijely ony, tak se odněkud zjevil.
  • @Krisa To je fakt síla. Ikdyž nevím, proč mě to tak překvapuje.
  • Něco míň společensky závažného, ale musím si ulevit. Nesnáším, když mlíko ve flašce zkysne do druhého dne, ačkoliv do expiračky má ještě daleko. (Hned je mi líú).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Nezbývá než mít poblíž přítele nejen na telefonu.

Připomnělo mi to písničku od Jahelky:

Býval Jéňa premiant, než se z něj stal deviant,
    exhibicionista, carara, ten se pozná dojista,
    nosí plášť až na paty, pod ním chodí hambatý,
    a když se pak obnaží, carara, sám sebe tím oblaží.
    Poslechněte o činu, který spáchal Jeník,
    zprávu o tom zločinu přines' krajský deník,
    místo děje: autobus plný učnic z Fruty,
    a Jeník tam exhiboval víc než Tutti-Frutti.

®: Kudy, kudy, kudy, kudy jdou na nás ty pudy,
    před pudem, za pudem, na léčení nepudem.

Přistoupil u rozhlasu za značného ohlasu
    ve svém plášti na paty, carara, pod kterým byl hambatý,
    a v tom plášti, představ si, měl ten Jeník dvě kapsy,
    abyste to věděli, carara, ty kapsy dno neměly.
    Oči jak dvě kuličky, když spatřil ty žabce,
    stál uprostřed uličky s pravou rukou v kapse,
    jak s ní šmejdil tam a sem, přitom vzdychal slastně,
    tak všem bylo zcela jasné, co tam dělá vlastně.

®:

To je hrubě neslušné, tak dost, Jéňo, dnes už ne,
    aniž jsme to propásli, vyvedli ho, zabásli,
    prokurátor žaloval, že se špatně zachoval,
    a tak Jéňa, třesouc se, předveden byl před soudce.
    Soud se toho úkolu nevídaně zhostil,
    nemravného Jeníka z obžaloby zprostil,
    zdůvodnil to logicky: prý ve vlastní kapse,
    tam si může každý dělat, co že se mu zachce.

®:
  • @Krisa: obě záležitosti jsou na ohlášení policii - pokud jste tak dosud neučinili, neodkládejte to. Holt si tam měšťáci občas udělají výlet.

Nevím jak moc neškodní jsou nějací úchyláci, každopádně létající kameny jsou nebezpečné všem bez rozdílu. Pokud je to nějaká partička, vyfoťte je. Netvrď mi, že to tam dělají běžní kolemjdoucí, copak je to Praha?!
  • @Ugla Když oni tam ti policisti masturbujou... :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. dubna 2013
    Nebo, ještě lépe, donuťte ty retardované tupce házet kamení po tom zvrhlíkovi. A máte vystaráno.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.