Uááááá! Nejdřív mi bratr oznámí, že Iron Man trojka už bude na začátku května (původně jsem žila v představě, že na konci března, později na KONCI května :anxious:), a pak zjistím, že u nás v kině NEBUDE ANI JEDNOU S TITULKY! :evil: Grrrrrr! Ještě, že zrovna Tony v dabingu docela jde... Ale jestli provedou to samé i s Thorem v listopadu, asi umřu. Na toho má bratr zvát mě a dabovaný Loki by byl má smrt. :other:
@M1on Tak já si zase říkám, že tak zle snad ještě není, aby rušili kino v okresním městě, kde jsou další tři větší města a hordy vesniček co by kamenem dohodil.
Jak jsem kdysi dřív byla zvyklá sledovat vše s dabingem, tak teď už bych na dabovaný film šla jen kdybych neměla jinou volbu a chtěla ten film opravdu hodně moc vidět. Což byl naposled tuším případ zrovna Thora :) To už raději jedu do kina do 60 km vzdáleného Brna, než jít na dabing 14 nebo 7 km od bydliště. Což by případ třeba Hobita. Toho bych s dabingem radši vynechala a počkala si na DVD.
Neznasam, ked nieco neviem najst. Ci je to zalozka do knihy, nove tricko, faktura alebo pas. Hladam dovtedy, kym to nenajdem a som nervna az slak. Ale pri tom to vobec v danej chvili nepotrebujem.
Ale kluce od bytu ANO! Vcera vecer som vosla do bytu a rano uz kluce nie su :'-(:wall::spike:
Komentáře
=D Úbohé deti v Kráľovom prístavisku hladujú a teba zaujíma nejaká sukňa? Margaery by ti teda dala príučku.
Mimochodom k rifle/džiny...
Uprednostňujem nazov deninky
Nejdřív mi bratr oznámí, že Iron Man trojka už bude na začátku května (původně jsem žila v představě, že na konci března, později na KONCI května :anxious:), a pak zjistím, že u nás v kině NEBUDE ANI JEDNOU S TITULKY! :evil:
Grrrrrr! Ještě, že zrovna Tony v dabingu docela jde... Ale jestli provedou to samé i s Thorem v listopadu, asi umřu. Na toho má bratr zvát mě a dabovaný Loki by byl má smrt. :other:
U nás kino zrušili(kvůli digitalizaci) a je z toho aula,divadlo, atd
To už raději jedu do kina do 60 km vzdáleného Brna, než jít na dabing 14 nebo 7 km od bydliště. Což by případ třeba Hobita. Toho bych s dabingem radši vynechala a počkala si na DVD.
Neznasam, ked nieco neviem najst. Ci je to zalozka do knihy, nove tricko, faktura alebo pas. Hladam dovtedy, kym to nenajdem a som nervna az slak. Ale pri tom to vobec v danej chvili nepotrebujem.
Ale kluce od bytu ANO! Vcera vecer som vosla do bytu a rano uz kluce nie su :'-( :wall: :spike: