Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1137138140142143581

Komentáře

• @Krisa Svět je malej :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Anvil A kdy jsi provozoval to mávání? Jestli je nějaká šance, že jsem tam byla i já?
  • Minulý rok od října do června jsem nedělal nic jiného ;)
    @Anvil Já taky. A mával jsi na strašně božího člověka na žluté lodi s brýlemi? :D
  • Žlutých lodí tam myslím bylo víc, brýle si nepamatuji, ale určitě jsem tě tam potkal, protože to je skvělá náhoda :D
    @Anvil Tak jo :D
  • @Lady Sansa Mám stejnej probém. Holubi na mě ve městě nalítávaj jak německý stuky. A stejnou averzi na mě mají i slepice. Pak vypadám jak idiot, když někomu řeknu, že mám ze slepic strach. Ale kdo by neměl, když na něj běží patnáct slepic a chtěj ho zavraždit :evil: :spike:
    upraveno 6. dubna 2013
    @Maliky Já tě naprosto chápu - já mám strach z kohoutů. Když jsem byla malá, tak mě jeden tak pokloval, že ho paní majitelka musela přetáhnout koštětem, aby mě už nechal být. Opeřenci jsou děsné bestie!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Když bylo to zdražování vajíček, tak naše babi (naštěstí ne ta, co u nás bydlí, to by mě asi jeblo) si pořídila slepičky a jedinej z naší rodiny, kdo je odvážnej a chodí rád vysbírávat vajíčka je nejmladší ségra, všichni ostatní se všichni vymlouváme na bůhvíco.
    A teď si babička odjede s kámoškama do Řecka, takže jsem měla za úkol tam dvakrát jet a postarat se o ně, já bych to bez bráchy asi nedala :-) A od té doby, co nám slípky pelichají, štítím se jich ještě víc. :roll:
  • :dance: mám radost, že nejsem jedinej, kdo trpí slípkofobií :applause:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    :wall:
  • @Everett_Young Copak? Tebe nikdy nenapadla zlá opelichaná krvežíznivá slepice že tě to tak pohoršuje? :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Branislav_Gepeto tak samo. Nebojím se ani kuřat, ani brojlerů, ale slepice jsou prostě agresivní :spike:
  • @Branislav_Gepeto Teda, jednou jsme byli s mámou na výletě na běžkách a táta nám slíbil výbornou slepici na paprice (nebo možná na něčem jiným, to není zas tak důležitý). Celou dobu mi na výletě tekly sliny, jak jsem se na to těšila a přijedeme domů, kouří se po celým baráku a taťka nám ještě nutil jíst připálenou omáčku a nedovařenou slepici, no paráda! V noci nám z toho všem bylo pěkně blbě :-)
    Takže z toho vyplývá, že já upřednostňuji kuřátka a pouze když je dělá maminka nebo babička.
    @Lady Sansa Babička jich má kolem 30ti a normálně kolem nich chodím. Nevidím důvod proč by se se mnou měli dostávat do sporu, natož na mě útočit.
  • No jo, podle toho se pozná bárbína z města. Já jsem prostě neschopná, mám ráda Sansu, nesnáším slepice - no příšerná kombinace :-)
    @Lady Sansa Ale narozdíl ode mě, ty je potom neřežeš a nekucháš (měla by to dělat máma, ale jí je z toho vždycky špatně) takže z tebe nemají žádný respekt :twisted:
  • @Lady Sansa bárbína by nikdy nepřiznala, že je bárbína...
  • @Anvil Díky teda, to je milý (a stejně nejsem na bárbínu dostatečně vysoká a hubená ;-))
  • @Everett_Young vypadáš, že to děláš rád :D
  • hádejte co dělá slepice s useknutou hlavou
    @Anvil Ne, ale když vidím jak nad tím máma vždycky fňuká (chudáček slepička, snáší vejce a mi jí za to podřízneme bla bla bla) tak co jiného mám dělat?
  • @M1on Běhá okolo špalku, díky pomalé rekci nervové soustavy. Jo a taky stříká.
    @Anvil :applause: máš zlatého bludišťáka
  • upraveno 6. dubna 2013
  • podobné kousky dělá i zcela vykuchanej kapr.
  • Jsem vděčný, že nám to nedělaly mrtvoly na pitevně :D
    @Anvil To by bylo celkem nepříjemné. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.