Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1146147149151152394

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jestli máte rádi dinosaury, tak tady jich pár máte a docela lošťomilejch

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 To je hezký, to musím Oťasovi pustit. Škoda, že to má jen necelých 8 minut, to si nestihnu ani sednout, aniž by mi vysel za krkem :D
  • Jak může mít dvouprstý Tyrannosaurus tříprstou (!!!) matku? Proč mají ti Pteranodoni bouli na špičce zobáku? A proč se to, proboha, jmenuje Pangea, když ta už se plynule rozpadala někde od začátku triasu?!

Bohové, to je kravina...
    A to jsem vypnula alespoň smysl pro časové a prostorové rozmístění druhů. :roll:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @MissUtahraptor Hezký jak každej dycky vyšiluje u toho, co se dotýká jeho zaměření :D
  • Je to divný, ještěže dělám mušle, jinak bych soptila stejně :D.

• @MissUtahraptor Aspoň víš, jak se cítím u Indiana Jonese :-D
  • @brbr To je to tak strašné? :D
  • @MissUtahraptor Jo, tak akční rozhodně nejsme, to by bylo všechnojak ementál :twisted:
  • @brbr Takže archeologové nenosí běžně kovbojský klobouk a neutíkají před gigantickou hliněnou koulí? :'-( Ještě řekni, že nemáš ani bič...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Je tu večer a je čas na filmové okénko. A rovnou třeba na šest.
  • @Dreamer S krumpáčem se blbě běhá nejen před gigantickou koulí, ale i před rozzuřeným investorem. Bič mi jako pracovní pomůcku neproplácí, ale občas nosím na sluníčku klobouk :-)
  • Dokoukán Raubíř Ralf. Jo, jsem zřejmě stále malý děcko, bavila jsem se náramně.
  • @Montezuma3 Wow, musím říct, že mě dostala jedna věc: v čase 2:00:00 u Epizody III Ani bojuje proti Obimu a Obi mu seká nožky, Ani padá do lávy. Ve stejnou chvíli u Epizody VI Luke zapaluje hranici Dartha Vadera. V čase 2:02:18 v Epizodě III se Ani plazí z lávy a přesně ve stejný okamžik se zjevuje Lukovi v Epizodě VI. Náhoda? Nemyslím si to...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Těch schodných momentů je tam mnohem víc. V jednu chvíli jsou tam dokonce vidět všechny verze Obi-Wana ;-) A schválně, kdo najde místo, kdy je na všech šesti vidět R2-D2 ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    To jsi sem neměl dávat. Já už Star Wars neviděla určitě tak 2 nebo možná dokonce 3 roky :(
  • @Nevada To treba napraviť. ;)
    Jo, to je :)

Ale kde vzít tolik času? Já mám na duben už tolik plánů (a nemluvě o práci)... :/
  • Já jsem Star Wars neviděla nikdy a nějak mě to ani zvlášť nemrzí :-) (Teda jednou jsem se o to pokoušela u žehlení, ale nebavilo mě to, a tak jsem radši zvolila starou dobrou Princeznu nevěstu)
  • @Lady Sansa Pridavam sa do klubu
  • Angels Share odporucam. Osviezenie po vsetkych tych hollywoodskych vyhladenych ksichtoch. Kriminalnika hra skutocny kriminalnik.
  • Koukněte, co jsem našel, vypadá to celkem slibně :)
    Jen tak mimochodem - dnes večer dávají na ČT2 Zemanova Čarodějova učně.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.