Jak může mít dvouprstý Tyrannosaurus tříprstou (!!!) matku? Proč mají ti Pteranodoni bouli na špičce zobáku? A proč se to, proboha, jmenuje Pangea, když ta už se plynule rozpadala někde od začátku triasu?!
Bohové, to je kravina... A to jsem vypnula alespoň smysl pro časové a prostorové rozmístění druhů. :roll:
@Dreamer S krumpáčem se blbě běhá nejen před gigantickou koulí, ale i před rozzuřeným investorem. Bič mi jako pracovní pomůcku neproplácí, ale občas nosím na sluníčku klobouk :-)
@Montezuma3 Wow, musím říct, že mě dostala jedna věc: v čase 2:00:00 u Epizody III Ani bojuje proti Obimu a Obi mu seká nožky, Ani padá do lávy. Ve stejnou chvíli u Epizody VI Luke zapaluje hranici Dartha Vadera. V čase 2:02:18 v Epizodě III se Ani plazí z lávy a přesně ve stejný okamžik se zjevuje Lukovi v Epizodě VI. Náhoda? Nemyslím si to...
Těch schodných momentů je tam mnohem víc. V jednu chvíli jsou tam dokonce vidět všechny verze Obi-Wana ;-) A schválně, kdo najde místo, kdy je na všech šesti vidět R2-D2 ;-)
Já jsem Star Wars neviděla nikdy a nějak mě to ani zvlášť nemrzí :-) (Teda jednou jsem se o to pokoušela u žehlení, ale nebavilo mě to, a tak jsem radši zvolila starou dobrou Princeznu nevěstu)
Komentáře
Bohové, to je kravina...
A to jsem vypnula alespoň smysl pro časové a prostorové rozmístění druhů. :roll:
Ale kde vzít tolik času? Já mám na duben už tolik plánů (a nemluvě o práci)... :/