Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1144145147149150394

Komentáře

• I já chci být hrdina :D Stačí se k tomu prolhat. Například včera jsem zachránil z rukou nacistických somálských pirátů 12 dětí z rozvojových zemí, 3 koťata a jednu velrybu grónskou.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Když už bych měl o někom mluvit jako o hrdinovi, byl by to Nicolas Winton. Ten o svým činu nikdy veřejně nemluvil a vlastně se o něm donedávna vůbec nevědělo.
  • Nicolas byl jeden z největších hrdinů všech dob. Opravdu neskutečný respekt, z něj by si měli vzít příklad všichni. :applause:
    Ještě dodám, že není to tak, že bych činy přehlížela. Je to tak, že když někdo dělá dobré činy, ale je sobec a tak trochu hajzlík (Matka Tereza), tak ho nepovažuju za dobrého. Když někdo dělá špatné činy, ale je v srdci dobrý a lituje toho (Darth Vader), tak ho nepovažuji za vzor cností, ale mám v něj větší víru, než v toho, co je na venek dobrák a v srdci zkažený. Protože když má někdo dobré srdce a dělá špatné činy, tak si to může jednou uvědomit a napravit své chyby. Když má ale někdo srdce černé a dělá dobré činy, tak jednou může od dobrých činů upustit, protože uvidí, že může získat lepší zisk jinde.
    Když je někdo dobrý v srdci i v činech (Nicolas Winton), tak je to pro mne největší hrdina.
    upraveno 25. března 2013
  • "Dobře" to udělali v Drtivém dopadu, kde se losovalo.
    Sir Nicolas Winton je frajer největšího kalibru. U nás na škole měl přednášku pán, který byl jedním z "jeho dětí" - a jeho vyprávění byl tak silný zážitek, že na konci jsme řvali úplně všichni (posluchárna byla nacpaná k prasknutí - stálo se i sedělo na zemi).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Montezuma3 A to tě překvapuje? (Žeru Saoirse Ronan)
  • Třeba to je prostě příliš dobrá adaptace... :D
    Komerčně to asi úspěch mít bude. Což je dobře jak pro režiséra, tak pro Saoirse. Jenže já bych mou oblíbenou herečku rád viděl taky v něčem, co se mi bude líbit, a nebudu si v půlce filmu říkat, že je to zase jen plýtvání talentem.
    upraveno 25. března 2013
    @Krisa Co to u všech bohů je? Anderson? Ronan, Law, Norton Fiennes, Brody, Murry, Wilson, Swinton, Dafoe a Goldblum? To chci okamžitě teď hned vidět! :D
    @Montezuma3 Vlhký sen mnoha diváků?
  • Mi se líbila v Pevné pouto.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Nevada Tohle jsme s kamarádkou viděli večer předtím, než jsme si pustili poslední díl Twilightu a je neuvěřitelný, že mají naprostou pravdu :)
  • Děsivé digitální dítě a Skeletor, vůbec všechna jména pro Kristen Stewart se povedla =D Placatej ksicht je v těsném závěsu.
    Mně se líbilo k jednomu z těch předchozích dílů, jak tam vypíchli větu "I'm hotter than you."
  • Jo, zkrocená hora ve stanu, to bylo perfektní :D Upřímné trailery na Stmívání jsou nejvtipnější, ten na Promethea je spíš smutný a ty ostatní jsou lehce křečovité.
  • @Dreamer Na Titanic je boží.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já se hodně pobavila u Skyfall, navíc přesně vystihuje všechny moje výtky.
  • Mně se Skyfall i Titanic líbí a ty trailery měly pár vtipných momentů, ale zas taková psina to nebyla :) nejlepší byla asi část starring...
  • paulczpaulcz zima se blíží
  • Tak musím doporučit - Wreck-it Ralph. Je to taková Toy story pro počítačovou generaci.
  • Konečně jsem viděla ten Atlas mraků. Pro fanoušky doporučuji přečíst si i knížku, protože do filmu se všechno nevešlo. Hlavně příběh Somni 451 byl dost odbytý.
    Asi bych nějaký z příběhů z filmu vynechala, ať to má rozumnou délku a více prostoru.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.