Kdy Martin dopíše DwD?

upraveno 3. února 2011 v George R.R. Martin
2456712

Komentáře

• upraveno 13. prosince 2007
    tak, majster nám zase niečo napísal. ostatný krát to bolo, že má napísaného dosť veľa z Tyriona a ide na iné. Teraz napísal, že prepísal Tyriona a je to lepšie.
    FAKT ZAČÍNAM DOSTÁVAŤ STRACH.
  • upraveno 13. prosince 2007
  • upraveno 29. prosince 2007
  • upraveno 1. ledna 2008
    Moria! Tolik nepříjemných zpráv. Pojďme k něčemu veselejšímu. Mám takové tušení, že letos už to konečně bude. Navrhuju udělit hrdý titul Jasnozřivec tomu, kdo to trefí nejblíž. Můj tip tedy je: 1.5.2008.
  • upraveno 1. ledna 2008
    No já už jsem kdysi prorokoval, že by mohl vydáním Tance oslavit konec jeho milovaného texaského republikána na trůně a vypadá to, že to tak moc daleko od skutečnosti nebude. ;)
  • upraveno 2. ledna 2008
    už je to tu! už je to tu!
  • upraveno 2. ledna 2008
    Kde? Co? Jak?
  • upraveno 2. ledna 2008
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. ledna 2008
  • upraveno 3. ledna 2008
  • upraveno 3. ledna 2008
  • upraveno 4. ledna 2008
    čítam jonovu kapitolu, ide mi to celkom pomaly, ale zatiaľ je to fajn. Akurát som dosť v šoku, že Jon stretol na schodoch Sama. Hm? Nemal byť v Citadele?????
  • upraveno 4. ledna 2008
    No jistě, že měl. Nebyl to nějaký flashback? Ostatně vyčkejme pár dní a počteme si, myslim, všichni. ;)
  • upraveno 4. ledna 2008
  • upraveno 4. ledna 2008
    je to tak. samozrejme, že táto kapitola sa odohráva pred Samowelovou kapitolou. Táto synchróonosť môže ešte dať zabrať :-)
    Zdal sa mi ten sam, nejaký veselý, ešte nevedel, čo je to skutočná morská choroba :D
  • upraveno 4. ledna 2008
    dodelaj :-) už to dočítam v angličtine, ale je to vlastne len významová kostra. rád si prečítam aj literárne nuansy :-)
  • upraveno 4. ledna 2008
  • upraveno 4. ledna 2008
  • upraveno 5. ledna 2008
  • upraveno 17. ledna 2008
    k tejto téme zatiaľ nič nové. včera však Majster pochvoal svojho domáceho mazlíčka Augusta. Nič v zlom, len dúfam, že si svoju bolesť nevyvr´ši na niektorej z obľúbených postáv :-(
  • upraveno 17. ledna 2008
    No, mohl by pochovat nejakeho naseho mazlicka - treba Sansu :-D
  • upraveno 2. února 2008
  • upraveno 19. června 2008
    Tak Martin nám cestuje po Španělsku, jako by se nechumelilo. Pak není divu, že můj tip 1.5. 2008 nevyšel! Viděl bych to tedy asi spíš na ten podzim. Možná zimu. Zima se blíží. ;-)
  • upraveno 25. června 2008
    Tak nám Martin přijel do Evropy a mě nezbývá než definitivně pohřbít naději, že Tanec bude dokončen ještě v červnu...
    ...možná září:((
  • upraveno 25. června 2008
    Jak říkají neúspěšní maturanti: někdo září, někdo v září. :-)
  • upraveno 28. června 2008
    Před lety (dobře, před rokem :-) jsem na téhle diskuzi poněkud zoufale vykvikl, že jestli DwD nevyjde do dubna 2008, budu Martina považovat za záměrného trapiče... Teď si říkám, že budu rád, když si Tanec přečtu před Vánoci. (na překlad už samozřejmě čekat nehodlám, sry Hanino :)
  • upraveno 5. července 2008
    ajhľa Eddard!
  • upraveno 23. září 2008
    Únor 2009.
  • upraveno 23. září 2008
    Jaime, kámo, jen tak mezi námi blonďáky, plánuješ, že přijedeš Cersei na pomoc, když ti napsala ten dopis, anebo se na to nepřijedeš? :-)
  • upraveno 23. září 2008
    tiež som zvedavý, čo odpovie. môj dohad je, že nebude chcieť prísť a keď sa rozhodne, už bude neskoro. okolo bude sneh a bieli chodci a jaime bude brániť hrad, ktorý dobyl.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.