tak, majster nám zase niečo napísal. ostatný krát to bolo, že má napísaného dosť veľa z Tyriona a ide na iné. Teraz napísal, že prepísal Tyriona a je to lepšie. FAKT ZAČÍNAM DOSTÁVAŤ STRACH.
Moria! Tolik nepříjemných zpráv. Pojďme k něčemu veselejšímu. Mám takové tušení, že letos už to konečně bude. Navrhuju udělit hrdý titul Jasnozřivec tomu, kdo to trefí nejblíž. Můj tip tedy je: 1.5.2008.
No já už jsem kdysi prorokoval, že by mohl vydáním Tance oslavit konec jeho milovaného texaského republikána na trůně a vypadá to, že to tak moc daleko od skutečnosti nebude. ;)
čítam jonovu kapitolu, ide mi to celkom pomaly, ale zatiaľ je to fajn. Akurát som dosť v šoku, že Jon stretol na schodoch Sama. Hm? Nemal byť v Citadele?????
je to tak. samozrejme, že táto kapitola sa odohráva pred Samowelovou kapitolou. Táto synchróonosť môže ešte dať zabrať :-) Zdal sa mi ten sam, nejaký veselý, ešte nevedel, čo je to skutočná morská choroba :D
k tejto téme zatiaľ nič nové. včera však Majster pochvoal svojho domáceho mazlíčka Augusta. Nič v zlom, len dúfam, že si svoju bolesť nevyvr´ši na niektorej z obľúbených postáv :-(
Tak Martin nám cestuje po Španělsku, jako by se nechumelilo. Pak není divu, že můj tip 1.5. 2008 nevyšel! Viděl bych to tedy asi spíš na ten podzim. Možná zimu. Zima se blíží. ;-)
Před lety (dobře, před rokem :-) jsem na téhle diskuzi poněkud zoufale vykvikl, že jestli DwD nevyjde do dubna 2008, budu Martina považovat za záměrného trapiče... Teď si říkám, že budu rád, když si Tanec přečtu před Vánoci. (na překlad už samozřejmě čekat nehodlám, sry Hanino :)
tiež som zvedavý, čo odpovie. môj dohad je, že nebude chcieť prísť a keď sa rozhodne, už bude neskoro. okolo bude sneh a bieli chodci a jaime bude brániť hrad, ktorý dobyl.
Komentáře
FAKT ZAČÍNAM DOSTÁVAŤ STRACH.
Zdal sa mi ten sam, nejaký veselý, ešte nevedel, čo je to skutočná morská choroba :D
...možná září:((