Výzva splněna, viděla jsem poslední dva Tvajlajty...uf =D oči se mi během sledování protočily tolikrát, až mám strach, že mi z toho v nich zůstane trvalý tik :roll:
Vcera sme mali chut na nejaku komediu a vybrala som Death at a Funeral. Britsky. A to som este nevedela, ze tam hra Tyrion a detektiv Reid. No lahodka :). Konecne po dlhom case mi nejaka komedia prisla vtipna a uzila som si to.
Pokud se chcete kouknout na moderní špionážní drama mrkněte na 30 minut po půlnoci. Rozhodně se nejedná o nějakou agitku cia či americký armády ( což asi dost lidí čekalo po debatách aby film byl uveden až po amerických prezidentských volbách ). Přišlo mě to dost realisticky podaný ( co může běžný divák posoudit ), hodně spletitý ( že se v tom běžný divák místama ztrácí ) a celkově dost neakční. Takový, že si člověk říká ( i s vědomým toho že tam určitě není ukazaný všechno), že CIA není všemocná a pomáhala si i dost drsnýma metodama výslechu(místama podobnýmu středověky mučení ). A konečná vlastní akce likvidace Usámy tam je natočena v podstatě v realném čase ( trvá ve filmu stejně dlouho jak měla trvat ve skutečnosti) a je to taková vybíjená.Divákům co by čekali akční kousky ve stylu Bourna nebo Jacka Bauera se film líbit nebude, protože dvě hodiny filmu spíš v některých ohledech připomínají hraný dokument.
Hmm, tady se někdo snaží zbavit statusu "největší šprt z Bradavic". A docela úspěšně.
Zatím jsem Emmu a Daniela neviděl v žádném filmu z dob po Potterovských, ale vypadá to, že se jim docela daří vymanit se z kouzelnické škatulky a chytají se i v jiných projektech. Což jsem tedy osobně moc nečekal.
U Ženy v černém jsem si ani na chvíli nevzpomněla, že je to Potter, takže myslím, že alespoň tady se mu docela podařilo vymanit se z potterovské škatulky.
@Michelle Proto je tam to dobový- hoď ho doprostřed parketu v příslušném období a slečniky se do krve porvou... :twisted: (A co se toho líbí týče- ach, ty uniformy!- neúměrné množství příslušně upravených mužů vypadá v podobných dobře padnoucích věcičkách neúměrně lépe, než by tomu mělo být. Takže "líbí" bych vyloženě neřekla, ale slušelo mu... :D)
Komentáře
,,Je tady možnost, že jen nacvičují jógu?"
=D
Už chýba len Hamill
Zatím jsem Emmu a Daniela neviděl v žádném filmu z dob po Potterovských, ale vypadá to, že se jim docela daří vymanit se z kouzelnické škatulky a chytají se i v jiných projektech. Což jsem tedy osobně moc nečekal.
(A co se toho líbí týče- ach, ty uniformy!- neúměrné množství příslušně upravených mužů vypadá v podobných dobře padnoucích věcičkách neúměrně lépe, než by tomu mělo být. Takže "líbí" bych vyloženě neřekla, ale slušelo mu... :D)