Co jiného číst?

upraveno 3. ledna 2011 v Literatura
1568101193

Komentáře

• upraveno 26. dubna 2008
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. dubna 2008
  • upraveno 26. dubna 2008
    upraveno 26. dubna 2008
    Rytíř: Řekni mi co čteš, já ti řeknu, kdo jsi. Nebo jako v tomto případě, řekni mi, jestli čteš IF a já ti řeknu, kdo jsi. :))
  • upraveno 27. dubna 2008
    upraveno 27. dubna 2008
    Nemyslíš Temnou hlídku? Na Denní hlídce Vasiljev jen spolupracoval (patrně na příběhu Zrcadla).
    No dyť řikám, Temná hlídka. ;-) Nechcete ji někdo? Dal bych mu ji s vlastnoručním věnováním. :-)
    Ne díky, sama jsem ji střelila do antíku :-)
  • upraveno 28. dubna 2008
  • upraveno 11. května 2008
    žambor je žabař. kulhánkovi - majstrovi braku - nesiaha ani po prázdny zásobník v glocku
  • upraveno 11. května 2008
    upraveno 12. května 2008
    Dlouho nic o hororu. Co takhle nejlepší hororová povídka? Podle mě: W. F. Nolan: Malý svět Louise Stillmana.
  • MIlMIl
    upraveno 13. května 2008
    Nejlepší hororová? Co takhle Martinovy Portréty dětí.
  • upraveno 29. května 2008
    upraveno 29. května 2008
    Já si po zdejší diskusi Posledního pána prstenů přečetl znovu, a musím říct - chvíle napětí - četl jsem to s chutí. Líbilo se mi to ještě víc než prvně. Tangorn, Haladdin, Cerleg a Kumaj, přirostli mi k srdci víc než Frodo, Sam, Smíšek a Pipin. Taky jsem znovu shlédl LOTRovskou filmovou trilogii (číst to už asi nebudu, možná dětem), která se mi sice pořád líbí, ale tu a tam - zkrátka mi tam chybí zajímavý lidi. Asi jsem taky indoktrinovanej ASOIAF. Ale neporovnávám PP a PPP, každý je něco jinýho a každý má svoje. Jak se v PPP říká několikrát: "To je horší než zločin. Je to chyba."
  • MIlMIl
    upraveno 2. června 2008
    Nevíte někdo jestli někde na internetu není shrnutí jednotlivých dílů Eriksonových Malazských knih padlých?
  • upraveno 4. června 2008
    Summářit Eriksona? To je podobný úkol, jako snažit se vystihnout dadaistickou báseň jedním slovem. :-)
  • upraveno 7. června 2008
    A četl někdo Robin Hobb a jejího Farseera nebo Snědého muže?
    Farseera ano, Snědého muže jen první dvě knihy, protože další přestala knihovna odebírat. :(
    Farseera jsem taky myslím četl (a líbil se mi), ale jen dva díly, další už přestal Rytíř kupovat. :-)
    áno, áno tak jest :-)
  • upraveno 8. června 2008
    No ono s rychlostí s jakou to "zlatokopo Návrat" vydává se není čemu divit že. Ale mě se to líbí hodně. Už jsem několikrát uvažoval, že to pořídím v originále.
  • upraveno 24. června 2008
    Poslušně hlásím, že dočteno...v závěru jsem si úplně užíval Jamieho, to jak získal Řekotočí, Sam mě dosti překvapil a natěšil. Vlastně mě natěšili všichni! A jsem zvědavý na lorda Sněha a Tyriona. Carsei bude taky hodně zajímavá - kdo jinému jámu kopá....:-D
  • upraveno 23. října 2008
  • upraveno 23. října 2008
    deváta brána vyšla ako lacne DVD resp. ako príloha k časopisu Playboy. Aspoň k slovenskej mutácii určite. možno ti to pomôže zohnať. rád by som si to asi prečítal, lebo námet mi prišiel super, film už tak nie. inu polanski už zostarol....
  • upraveno 27. října 2008
  • upraveno 24. listopadu 2008
    Jo Ledovej drak ma hodne dobrou grafickou upravu... Nevim, zda je to vekem, nebo nedostatkem casu, ale me fantasy bavi cim dal mene a ctu uplne neco jineho. Paradoxne me ale Pisen bavi naopak cim dal vic, ted prave docitam sagu poctvrte a paralelne poprve i anglicky, coz jsem mel udelat mnohem driv, protoze me - pri vsi ucte - preklad ctvrteho dilu hodne zlobi (nemyslim preklady jmen, ale vubec tu odflaknutost). Ted jsem se dostel k nekolika povidkam, ktere jsem jeste od Martina necetl, ale vsehovsudy se mi moc nelibi - mimo sagu jsem byl bezezbytku uchvacen pouze Soumrakem na Wolronu. Abych se konecne dostal k tematu :) - prectete si neco od Milose Urbana (doporucuju hlavne Hastrmana a Stin katedraly), neni to sice na prvni pohled fantasy, ale na ten druhy sakraze je :)
  • upraveno 24. listopadu 2008
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.