Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1121122124126127581

Komentáře

• @Thorar Jasně, díky. :)
    Tam bych radši nechtěla. :D
  • Já bych navštívil Narnii, tam je klídek. Bydlel bych u panaa Tumnuse a chodili bychom na návštěvu k Bobrovým. =D A občas bych se vydal do Středozemě. Přecejenom je to jen kousek přes Mlžné hory. Kam bych nechtěl je Západozemí. Tam je nebezpečno, takže leda v čele armády. Teda v čele... někde uprostřed.
  • Já bych chtěl navštívit Západozemí a Východní Země a pak bych se hrozně rád podíval do Faerûn.
  • upraveno 28. února 2013
    Udělala bych si okružní plavbu po tom světě. Ale v Západozemí bych se radši moc nezdržela :D
  • Tohle je zajímavé... Proč by nesmrtelnost stála za houby?

http://www.cracked.com/article_18708_5-reasons-immortality-would-be-worse-than-death.html

Poslední důvod je zvlášť krutě vtipný :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Já bych se asi stavil v Braavosu nakoupit nějaké ty mořské potvory. Samozřejmě jen u vybraných dodavatelů potulujících se po městě s vozíkem :twisted:
    upraveno 28. února 2013
  • @Branislav_Gepeto "Koupil jsem ti kytku." "To je ale milé, já ti na oplátku něco ušiji." :D
  • Podľa toho, čo som počul, vo FSoG love nie je veľmi súčasťou rovnice. :D
  • Uz ste niekedy nieco vyhrali? Ja raz v tombole na vinobrani cinsky porcelan, ale teraz mi volali zo sukromnej skolky vedla v ulici, ze som vyhrala dvojmesacnu celodennu starostlivost o dcerku. Uz davno ma tak nic neotesilo :D.
    Clovek aspon usetri tych 385x2 evri :)
  • zdar, jen tak na okraj, je tu nekdo z okolí Berouna/Hořovic na real pokec o SoIF nekde v hospodě u pivka? :D Na občas si tu neco přečtu na strankach, ale jinak sem se registroval až dneska takže se tu jeste moc neorientuju takže sorry jestli sem to postnul do špatne kategorie :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Hildegarda Knížku Maxipsa Fíka, kterou už jsem měla doma :D
  • upraveno 2. března 2013
    Já vyhrála jednou jedinkrát - na plese, zahradnické potřeby (hnojivo, lesk na listy...) :-) Měla jsem ohromnou radost vzhledem k tomu, že do zahrady chodím spíš sbírat... :-D
    A ještě jsem vyhrála lístky na koncert, který byl nakonec kvůli nemoci zrušen :-) Takže to se ani nedá počítat.
    @Michelle Kamarád vyhrál jednou jedinkrát v tombole na plese - kýbl a záchodovou štětku (měl hroznou radost, protože takové věci na kolejích nikdy neměli) :)
  • @Krisa Kamarádka vyhrála popelnici :-)
    @Michelle Velkou? Plastovou nebo plechovou? Tu plechovou bych jí záviděla - jednou jsem ji sháněla kvůli fotkám a nikdo neměl pěknou :(
  • Plastovou. Plechovou jsem už neviděla roky :-)
    @Michelle Tak to je slabší :D
  • @Krisa Když si představím, jak by tu plechovou asi táhla domů, tak myslím, že byla ráda za plastovou :-D
    @Michelle Koulela - vždycky mě bavilo válet kovovou popelnici, když ji popeláři vysypali. U plastové s kolečkama to ztratilo kouzlo :)
  • @Krisa Proti gustu... :-) Mně by se asi po ránu a ve společenském koulet nechtělo :-D
    @Michelle Jestli byla čistá, tak v tom nevidím žádný problém. A ještě se v ní mohl někdo odkoulet :)
  • Já byla v televizní soutěži, jestli se to počítá (Taxík) :D A spolu s kamarády jsme vyhráli :D (teda kamarády, spolužák, se kterým se zas tak nebavím mě poprosil, ať tam jdu s ním a s jeho kamarádem :D) a mamka vyhrála lísty na Sázava fest a dala mi je. To bylo taky super :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Melindaaaa Tak to chce odkaz na video
  • :D Bohužel už je to asi půl roku a oni to z archivu mažou asi po 14 dnech, nebo tak nějak směšně rychle...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.