Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jeden z příběhů muslimek, který dopadl víceméně dobře...
Rok Kohouta je slušně depresivní knížka, nejen o adopci. Je to smutné, že rok dva průserů vymaže 16 let rodičovské lásky.
Je tam i pasáž o knížeti, jak se zastal Boučkové, když si stěžovala na nejmenovaný týdeník (teď nevím, jestli to měl být Reflex nebo Respekt), který ji prezentoval ve špatném světle.
A netušila jsem, že její matka byla taky milenkou Havla. Kde ten člověk bral čas na tolik bab? :-D
Někteří faráři jsou však přes hubu. Vzpomněla jsem si, jak se jeden evangelický farář rozčiloval, že někdo pokradl měděné tabulky ze hřbitova. Doslova řekl, že přeje tomu zloději, aby si koupil pančovaný alkohol a oslepl.
Kde se vytratilo Ježíšovo učení o odpuštění? A pak se divím, kolik je mezi věřícími agresivních fanatiků.
Jo, můžu mávnout rukou, nebo se můžu ozvat, že mi to vadí. Já se ozývám, že mi to vadí. Radši předem, protože mám eminentní zájem dát najevo, že to tolerantně neodkývám. :)
Kolem věřících se musí chodit po špičkách obecně, ale v téhle konkrétní diskuzi mi ateisté přišli víc vztahovační. Takže flanker vs. Hildegarda 0:1 :-)
V jiné diskuzi to může být zase jinak.
@Ugla Jinak respektuji, že to flankerovi vadí, jenom se tomu podivuji. Výsledkem je, že mu netvrdím, že ho bůh miluje. :-)
Ale kdyby se mi náhodou opravdz podařilo dostat se někam na tu mapu, tak by to určitě bylo na Liliput :-?
Z čeho je Sodor? Něco mi to říká, ale...