Hra o trůny 2x10 - Valar Morghulis

upraveno 3. června 2012 v 2. řada
11011121315

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. června 2012
  • upraveno 11. června 2012
    El_bond: Nebo si to přečti v knížce. Třeba :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 11. června 2012
    upraveno 11. června 2012
    upraveno 11. června 2012
    Lenže na stredoveké pomery bolo tých 50(rátajme, že už nemohla mať deti a zrejme to nebolo len nejaký mesiac, ale dlhšie) už celkom dosť veľký vek. A Jory bol jeho synovec, nie syn :)
    No knizku prave cist nechci a ze serialu mi to nebylo vubec jasne... myslim ze to az tak zasadni vyznam pro dalsi dej nema, ale uvidime... nekde jsem slysel ze ve treti serii budou i flashbacky
    Jinak dekuju za odpovedi
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. června 2012
    El_bond: Knižní viník má velký význam pro další děj.
  • upraveno 12. června 2012
    Tak jsem si to pustil snad podesáté a pořád je na co koukat :-) Je zajímavé, že jsem si dříve nevšiml, že Theon chce zabít Horatia ("I will kill that Hornblower")... :-D Asi mu závidí, že je lepší námořník a velitel :-)
  • upraveno 29. srpna 2012
    Závěr řeči Theona ("Nechtěl jsem ho přerušovat...") je mi odněkud povědomý, ale má senilní hlava si nedokáže vybavit odkud.
    Nebylo v knížkách na jiném místě něco podobného?
    Nebo to mám odjinud?
    Nebo je to jen deja-vu?
    upraveno 29. srpna 2012
    Josh: Alebo je to typický joke, ktorý už videl niekoľkokrát a vždy v inom kontexte a vždy je dobrý?
  • upraveno 23. října 2012
    Muzu poprosit jestli by minekdo neposlal link kde stahnout vsechny dily nebo kde muzu shlednout 2serii 10 díl? nikde ho nemuzu najit.. Moc prosim..:) Jinak serial vazne zboznuju.. je to muj nejoblibenejsi ikdyz je zatim malo dilu.:)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. října 2012
  • upraveno 23. října 2012
    A na nete čumime len na trailery.. ale važne nevie niekto čo tym sťarovanim myslela? to akože z koŽE?
  • Hm, nevěděla jsem kam to hodit... Deleted scenes (2. série):

• Loras s týmto účesom mi strašne pripomína Smíška z Pána prsteňov.
  • U scény s Tyrionem, Sansou a Sandorem je celkem jasné, proč v seriálu nakonec nebyla - překrývá se obsahem s jinými a byla asi natočená jenom na zkoušku. Irri a Doreah - to bylo dobré, jenom by to zkazilo překvapení z objevení těl na konci epizody. Loras a Marge - tohle byla lepší scéna než ta, kdy Loras smutně kouká na Renlyho tělo, akorát jim tu chyběl Malíček :roll: Pojetí Marge je tu navíc už úplně jasné - je opravdu celá Anna Boleynová.
  • Jsem zvyklá spíše na reakci "Proč to kur*a vystřihli?!", v tomhle případě to bude spíš "Ještě že tak!". První scéna by nebyla špatná, druhá křiví charaktery ještě víc než to, co zbylo (Sansinu linku považuji za třetí nejpokaženější) a třetí prostě byla zbytečná. :(
  • je to tak, ani jednej scény nie je škoda...
  • mně nějak nevadí, že je vystřihli
  • Hmm Loras postrčil Renlyho do toho boja o trón? To sa mi nezdá, aspoň knižný Renly mi neprišiel ako niekto kto by sa nechal ovplyvniť svojím panošom.
  • @JoeGyry kdyby jen panošem...
  • @Everett_Young Mne Renly prišiel ako taký slabší odvar Oberyna, stále som to bral tak že Lorasa mal pre srandu/z nudy že má aj naďalej rád ženy. Ale Loras mu bol oddaný naplno heh.
  • @JoeGyry Proto měl za manželku tak krásnou holku jako Marge a nedotknul se jí? ;-) A ženy měl rád víc než někteří heterosexuálové.
  • @joe grey tak seriálový loras samozrejme vraví o seriálovom lorasovi, nie o knižnom. v knihe nevieme ako to bolo, v seriály bola jedna explicitná scéna, kde Loras presviedča Renlyho, aby bol kráľom.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.