Lenže na stredoveké pomery bolo tých 50(rátajme, že už nemohla mať deti a zrejme to nebolo len nejaký mesiac, ale dlhšie) už celkom dosť veľký vek. A Jory bol jeho synovec, nie syn :)
No knizku prave cist nechci a ze serialu mi to nebylo vubec jasne... myslim ze to az tak zasadni vyznam pro dalsi dej nema, ale uvidime... nekde jsem slysel ze ve treti serii budou i flashbacky Jinak dekuju za odpovedi
Tak jsem si to pustil snad podesáté a pořád je na co koukat :-) Je zajímavé, že jsem si dříve nevšiml, že Theon chce zabít Horatia ("I will kill that Hornblower")... :-D Asi mu závidí, že je lepší námořník a velitel :-)
Závěr řeči Theona ("Nechtěl jsem ho přerušovat...") je mi odněkud povědomý, ale má senilní hlava si nedokáže vybavit odkud. Nebylo v knížkách na jiném místě něco podobného? Nebo to mám odjinud? Nebo je to jen deja-vu?
Muzu poprosit jestli by minekdo neposlal link kde stahnout vsechny dily nebo kde muzu shlednout 2serii 10 díl? nikde ho nemuzu najit.. Moc prosim..:) Jinak serial vazne zboznuju.. je to muj nejoblibenejsi ikdyz je zatim malo dilu.:)
U scény s Tyrionem, Sansou a Sandorem je celkem jasné, proč v seriálu nakonec nebyla - překrývá se obsahem s jinými a byla asi natočená jenom na zkoušku. Irri a Doreah - to bylo dobré, jenom by to zkazilo překvapení z objevení těl na konci epizody. Loras a Marge - tohle byla lepší scéna než ta, kdy Loras smutně kouká na Renlyho tělo, akorát jim tu chyběl Malíček :roll: Pojetí Marge je tu navíc už úplně jasné - je opravdu celá Anna Boleynová.
Jsem zvyklá spíše na reakci "Proč to kur*a vystřihli?!", v tomhle případě to bude spíš "Ještě že tak!". První scéna by nebyla špatná, druhá křiví charaktery ještě víc než to, co zbylo (Sansinu linku považuji za třetí nejpokaženější) a třetí prostě byla zbytečná. :(
@Everett_Young Mne Renly prišiel ako taký slabší odvar Oberyna, stále som to bral tak že Lorasa mal pre srandu/z nudy že má aj naďalej rád ženy. Ale Loras mu bol oddaný naplno heh.
@joe grey tak seriálový loras samozrejme vraví o seriálovom lorasovi, nie o knižnom. v knihe nevieme ako to bolo, v seriály bola jedna explicitná scéna, kde Loras presviedča Renlyho, aby bol kráľom.
Komentáře
Jinak dekuju za odpovedi
Nebylo v knížkách na jiném místě něco podobného?
Nebo to mám odjinud?
Nebo je to jen deja-vu?