Mně se ještě moc nelíbila 6.série. Absence Daniela byla znát.
- Jacku... - Jo? - Ne že by mi o to šlo... znovupřipojení k SG-1 a průzkum galaxie, potkávat nové kultury, nebezpečí, zachraňovat svět a takové věci... ...dostáváme za to zaplaceno, že?
@Nevada Měl dobré hlášky, ale byl moc necita (např. v tom díle, kde byli pro harsesise v tom "budhistickém chrámu") a taky nesnáším postavy, které se neustále litují, jak měli nejhorší život na světě (jasně umřel mu syn, ale není jediný na světě - ani jediný s SG-1, kdo o někoho přišel).
@Kolikokoli Teyla byla hrozná to je pravda. Zelenkovi hlášky jsou výborné. Michael je bezva záporák. Kterou omamnou látku si použila že ti Cam a Val přišli v pohodě? Carson byl bezva i po reinkarnaci.
Já měl SG-1 dlouho za nejoblíbenější seriál. Ale u posledních řad se mi už přestával líbit. Dělali ze StarGate StarTrek. Už se necestovalo branou, ale vesmírnými plavidly a to mě nebavilo. Nemluvě o tom, že se O'neill a Hammond stáhli do ústraní a místo nich byli nasazeni "šašci". A Atlantis ani ten "další" jsem nesledoval. Viděl jsem vždy jen zlomek v televizi a vubec mě to nachytlo. Zato když běží stará dobrá esgé jednička, tak se rád znovu podívám (i po sedmé)
Atlantida byla super, souhlasím zhruba s Everettem, až na toho Forda/Shepparda. Sheppard nebyl tak strašný jako Mitchell, na O´Neilla neměl ale i tak byl dobrej, například díl Vegas byl parádní a máme podobnej hudební vkus :D Rodney je nejlepší postava Atlantidy o tom žádná. V závěsu za ním je Todd a Zelenka. Nikdy jsem neměl rád ty Athosiany, Teylou počínaje, tím dlouhovlasým šaškem konče. Ronon nebyl lepší než Tielc od začátku SG-1 ale toho Tielca v posledních dvou, třech řadách SG-1 překonal, vlastně od té doby co začal brát Tretonin a Jaffové byli národ tak už to nebyl on. Nejlepší velitel Atlantidy byla Carterová, tu Weirovou jsem nějak nemusel. Zelenka perlil v originále česko/anglickými hláškami (Im trying do prdele.) Souhlasím s Baalem jako s nejlepším záporákem SG-1, nějaká Orisai mu nesahala ani po kotníky, natož to její vojsko vidláků, co se přes noc naučilo stavět obrovské lodě, schopné mezihvězdného cestování.
K SGU - viděl jsem Zaklínače, takže můžu říct že jsem viděl zmršenější seriál než tohle. Ani jedna postava sympatická (ze začátku se zdál ten vědec co ho hrál Carlyle, do té doby než se rozbrečel) Každá postava tam má psychické problémy, nějakou rádoby temnou minulost a vlastní obrovské problémy. Parta ubožáků+parta zelenejch mozků co se dostali spolu na antickou loď, no super, dokoukáno jen z povinnosti. Promrhanej potenciál. Jedinej lepší díl byl ten kde je zmasakrovali ty mimozemský pijavice, to mě i bavilo. Jinak nuda nuda, šeď šeď.
Ha :D mě Sheppard celkem bavil, ale celý tým držel nad vodou Mckay, což byla moje nejoblíbenější postava. Momoa byl celkem v pohodě, ale snaha vyrobit dalšího Teal'ca, tentokrát v ženské verzi, způsobila mega průser jménem Teyla. Co se S-G1 týče, tak bez Jacka to šlo do háje. Daniel sice celkem držel úroveň, ale Vala ji zase rychle srážela na dno. Nejlepší záporáci byli Goauldi, to je známo :) I když některé díly s replikátory/robo-brouky vůbec nebyly špatné. Nejvíc mi utkvěly v hlavě díl s "návleky", které dělají super lidi, pak časová smyčka a taky se mi líbily díly s tím mimozemšťanem, jmenovala se myslím Čaka? Daniel ho sbalil na musli tyčinku :D
Hm, tak už vím co mi na Atlantis nesedělo. McKaye jsem v SG-1 nemohla vystát. Pokud byl v Atlantis nejlepší postavou, tak už jsem doma :)
@Dreamer Myslíš Unase, z té rasy prvních hostitelů? Takoví ti hodně gumoví :o))
Já mám třeba ráda i díl, kde si většina SG-1 vymění těla pomocí přístroje, který najdou na jedné planetě. Byla sranda jak Jack hrál Teal'ca a Teal'c zase Jacka. A ten mimozemšťan Macello (či tak nějak) vyrazí v Danielově těle za radovánkami do města.
Rodney byl perfektní. Byla to velká osina v zadnici, ale měl skvělé hlášky. Takový Sam a Theon v jednom - a z obou to nejhorší :D. Nejlepší mimozemšťani byli jednoznačně Goauldi. Mám hodně ráda mytologii, takže zvlášť ten jejich sraz byl parádní. Unasové byli super a ten díl, kdy Unas unese Daniela, považuju za jeden z nejlepších - Daniel je totiž absolutně nejlepší postava SG-1. Trochu mě mrzelo, že Jonase "odstranili", když se Daniel vrátil, protože i ten byl v pohodě. Jack byl neskutečně na pěst. Měl sice dobré hlášky, ale když šlo o vážné scény... omg... :D. Ale i tak jsem jim to se Samantou přála. Teal'c stál za prd v posledních sériích. Občas měl nějakou super hlášku, ale už byl moc vážný a furt řešil tu radu atd. V SGU byl nejlepší samozřejmě Richard. Je skvělý i jako Rampelník a řekla bych, že se ty postavy od sebe moc neliší. Taky Tamara byla dobrá postava. A samozřejmě Eli se svými nerdovskými hláškami :D.
ripper street veľká spokojnosť. a jorah mormont v podobe idealistického, lyricky hovoriaceho plukovníka.... musím povedať, že ak by som išiel točiť Old Shaterhanda, Indyho alebo niečo podobné, tak by som ho veľmi zvažoval...
@sarven Tak o tom žádná, ale kdo má to čekání vydržet :D Sice mezi čekáním na jeden seriál vysílají jiné, ale stejně. A nejhorší jsou srdce/kule rvoucí cliffhangery (zdravím True Blood) :wall:
@Krisa ja viem, ale čakanie je vlastne skvelá vec, ktorá takmer zmizla z dnešnej doby. navyše, čím sme starší tým je všetko aj tak rýchlejšie.
čakanie robí zo zážitku väčší zážitok. pamätám si ako som ako dieťa odškrtával dni do vianoc a 45 dní mi prišlo ako nekonečno. teraz ani nestihnem odzdobiť stromček a vianoce sú späť.
preto som mal rád čakanie medzi jednotlívymi filmami LOTR trilógie, lebo sa dalo špekulovať čo bude. ono v podstate aj toto fórum vzniklo možno tak trochu z čakania na Martina.
@sarven Já čekání nesnáším když čekám, ale když pak když to čekání skončí, tak mě hrozně mrzí, že je konec úplně. Třeba u toho LOTRa jsem se nemohla dočkat, byla jsem strašně ráda, že jsem viděla Návrat krále, ale zároveň mě při odchodu z kina mrzelo, že už nikdy nebude nic víc. Takže v podstatě čekání nenávidím a mám ráda zároveň :D (Nevím, jestli jsem to napsala nějak pochopitelně)
@Krisa Vcera sa ma sused pytal, ci sa tesim na prveho aprila. Nasadila som wtf vyraz a on ze ved vtedy bude Games of Thrones a mne to vobec nedoplo. Uz asi to cakanie prekracuje iste medze :)
J8 bych dabing nezvládl protože neskutečně ubijí některé moc hezké hlasy. Např Mormontův, Rheonův (bude) a také hlas jedné velmi talentované mladé herečky jejíž jméno netřeba dodávat.
Komentáře
+ 1
@Kolikokoli
Jak můžeš nemít ráda Jacka? To přece nejde! 8-O
Jo, 200. byla dobrá :)
Mně se ještě moc nelíbila 6.série. Absence Daniela byla znát.
- Jacku...
- Jo?
- Ne že by mi o to šlo... znovupřipojení k SG-1 a průzkum galaxie, potkávat nové kultury, nebezpečí, zachraňovat svět a takové věci...
...dostáváme za to zaplaceno, že?
K SGU - viděl jsem Zaklínače, takže můžu říct že jsem viděl zmršenější seriál než tohle. Ani jedna postava sympatická (ze začátku se zdál ten vědec co ho hrál Carlyle, do té doby než se rozbrečel) Každá postava tam má psychické problémy, nějakou rádoby temnou minulost a vlastní obrovské problémy. Parta ubožáků+parta zelenejch mozků co se dostali spolu na antickou loď, no super, dokoukáno jen z povinnosti. Promrhanej potenciál. Jedinej lepší díl byl ten kde je zmasakrovali ty mimozemský pijavice, to mě i bavilo. Jinak nuda nuda, šeď šeď.
Co se S-G1 týče, tak bez Jacka to šlo do háje. Daniel sice celkem držel úroveň, ale Vala ji zase rychle srážela na dno. Nejlepší záporáci byli Goauldi, to je známo :) I když některé díly s replikátory/robo-brouky vůbec nebyly špatné. Nejvíc mi utkvěly v hlavě díl s "návleky", které dělají super lidi, pak časová smyčka a taky se mi líbily díly s tím mimozemšťanem, jmenovala se myslím Čaka? Daniel ho sbalil na musli tyčinku :D
@Dreamer
Myslíš Unase, z té rasy prvních hostitelů? Takoví ti hodně gumoví :o))
Já mám třeba ráda i díl, kde si většina SG-1 vymění těla pomocí přístroje, který najdou na jedné planetě. Byla sranda jak Jack hrál Teal'ca a Teal'c zase Jacka. A ten mimozemšťan Macello (či tak nějak) vyrazí v Danielově těle za radovánkami do města.
Nejlepší mimozemšťani byli jednoznačně Goauldi. Mám hodně ráda mytologii, takže zvlášť ten jejich sraz byl parádní. Unasové byli super a ten díl, kdy Unas unese Daniela, považuju za jeden z nejlepších - Daniel je totiž absolutně nejlepší postava SG-1. Trochu mě mrzelo, že Jonase "odstranili", když se Daniel vrátil, protože i ten byl v pohodě.
Jack byl neskutečně na pěst. Měl sice dobré hlášky, ale když šlo o vážné scény... omg... :D. Ale i tak jsem jim to se Samantou přála.
Teal'c stál za prd v posledních sériích. Občas měl nějakou super hlášku, ale už byl moc vážný a furt řešil tu radu atd.
V SGU byl nejlepší samozřejmě Richard. Je skvělý i jako Rampelník a řekla bych, že se ty postavy od sebe moc neliší. Taky Tamara byla dobrá postava. A samozřejmě Eli se svými nerdovskými hláškami :D.
Každopádně, nejlepší seriálová bromance: Teal'c a Jack :D
Indeed :D (Vskutku) :D
musím povedať, že ak by som išiel točiť Old Shaterhanda, Indyho alebo niečo podobné, tak by som ho veľmi zvažoval...
Sice mezi čekáním na jeden seriál vysílají jiné, ale stejně. A nejhorší jsou srdce/kule rvoucí cliffhangery (zdravím True Blood) :wall:
čakanie robí zo zážitku väčší zážitok. pamätám si ako som ako dieťa odškrtával dni do vianoc a 45 dní mi prišlo ako nekonečno. teraz ani nestihnem odzdobiť stromček a vianoce sú späť.
preto som mal rád čakanie medzi jednotlívymi filmami LOTR trilógie, lebo sa dalo špekulovať čo bude. ono v podstate aj toto fórum vzniklo možno tak trochu z čakania na Martina.
(Nevím, jestli jsem to napsala nějak pochopitelně)