@MissUtahraptor Dneska jsem American horror story začal sledovat. Zatím mám za sebou jen pilotní díl a zaujalo mě to. Koukal bych asi dál (asi jako když jsem první serii her o trůny skoukl za jednu noc, protože jsem byl nedočkavej konce), ale vzhledem k tomu, že se blíží noc, jsem sám doma a v přízemí se ozívají divné zvuky, nechám koukání ná slunný den
@Maliky U první série chápu, chvílemi mi z ní i solidně běhal mráz po zádech. Druhou už mám skoro za sebou (poslední hodinu průběžně zapínám/vypínám jedenáctý díl) a stále mne většinou v prvé řadě nebaví a rozhodně neděsí. :(
@MissUtahraptor To je opravdu zvláštní. Co jsem se tak ptala, tak většina vychvaluje právě tu 2. sérii (i mi přijde lepší). Je taková děsivější... hrůznější.
@MissUtahraptor To byla realistická reakce. Rozhodně v době, kdy neexistovaly mobilní telefony. Druhá možnost byla zavolat jeho telefonem policii a čekat... kousek od něj.
To využívání hororových klišé se mi líbilo, připadalo mi to jako hezká hra s divákem, takové mrknutí na něj.
@MissUtahraptor by jistě využila své hluboké znalosti dinosaurů. Na jedné straně stojí Psychopat, na druhé Miss U. On se dívá na ní, ona na něj. On stojí úplně klidně - myslí si že ho nevidí. A pak to přijde. Ne zepředu, ale z obou stran...
Komentáře
Uz mi slubil, ze si precita Piesen, tak mozno sa tie rozhovory zacnu tocit o niecom inom :)
Zatím spíš remake napasovaný na současné americké reálie.
To využívání hororových klišé se mi líbilo, připadalo mi to jako hezká hra s divákem, takové mrknutí na něj.