Dotaz- Žhavé výstřely dvojka mi připomněli cosi- nejspíš sci-fi seriál, co dávali v TV už před nějakým tím rokem. Jediné, co si z toho pamatuji je, že některé postavy uměli "roztéct" do louže podobné roztavenému kovu. Netuší někdo aspoň trochu, co by to mohlo být? Když ne jméno, aspoň o čem to bylo... :?: :)
OMG, nějaký upgrade? Něco mi říká, že SGA už asi nedokoukám. Viděla jsem jen asi třetinu 1. série. V SG-1 jsem díly s replikátory nesnášela. Horší už bylo snad jen cestování v čase.
Ta časová smyčka v SG-1 byla taková světlá výjimka v cestování časem. To byl dobrý díl. Správné hlášky, dokonalý Jack. Baal měl styl, to se mu musí nechat. Ale měl to pak usnadněné, protože poslední dvě série už byly hodně slabé, na ty jsem koukala už jen z povinnosti. Ori byli zlo zloucí. Nicméně největší peklo v SG-1 byla Vala. Jak já tu babu nesnášela.
Mitchell se dal snést až když přestal napodobovat Jacka. Trvalo jim to něco přes polovinu 9.série, než pochopili, že tudy cesta nevede. O´Neill je pochopitelně jen jeden.
Jeden díl s replikátory se mi přece jen líbil hodně. Ten, kde našli jejich stvořitelku.
Souhlas ohledně doktorky.
Jedno jediné pozitivum Vala měla. Aspoň se tím pádem nesnažili udělat romantický pár z Daniela a jeho skutečné manželky (když už si ji tam prosadil).
Cam i Vala byli ok (díky Farscape :D) + jsem neměla ráda Jacka. SGA bylo super tak do 2./3. série. Nejlepší díly určitě ty, které se zaměřovaly na Rodneyho (takže ten, jak byl v Jumperu pod vodou, ten jak uvízl ještě s Carterovou a Kaylee... eh... Kellerovou. Měla jsem moc ráda Carsona a hodně jsem ho oplakala. A samozřejmě Zelenku :). Khal Drogo ušel, ale kdo byl nejvíc na pěst... Teyla. Hlavně od té doby, co měla děcko... strašné...
Cestování časem nedává smysl snad v žádném seriálu/filmu (alespoň takový neznám). Pokud jde o cestování časem v SG1, tak se mi nejvíce líbil úplně poslední díl Unending. Řekl bych, že i nejlepší díl z posledních dvou řad (už chyběl jenom O'Neill) -- taky jsem měl co dělat, abych překousl Valu. Jinak se mi z posledních dvou řad ještě líbil 200 díl, ty narážky (+ neviditelný O'Neill) jsou naprosto dokonalé :).
Za nejlepší považuju prvních 7 řad (mážná až na první řadu, která mi přišla nějak nudná).
Komentáře
Jediný případ, na který si vzpomínám byl Star Trek DS-9, ten bezpečnostní důstojník se uměl roztéct (dokonce jednou za x dní musel).
V SG-1 jsem díly s replikátory nesnášela. Horší už bylo snad jen cestování v čase.
@Blackfish
Tajuplný svět Alex Mackové
Jeden díl s replikátory se mi přece jen líbil hodně. Ten, kde našli jejich stvořitelku.
Souhlas ohledně doktorky.
Jedno jediné pozitivum Vala měla. Aspoň se tím pádem nesnažili udělat romantický pár z Daniela a jeho skutečné manželky (když už si ji tam prosadil).
Pokud jde o cestování časem v SG1, tak se mi nejvíce líbil úplně poslední díl Unending. Řekl bych, že i nejlepší díl z posledních dvou řad (už chyběl jenom O'Neill) -- taky jsem měl co dělat, abych překousl Valu. Jinak se mi z posledních dvou řad ještě líbil 200 díl, ty narážky (+ neviditelný O'Neill) jsou naprosto dokonalé :).
Za nejlepší považuju prvních 7 řad (mážná až na první řadu, která mi přišla nějak nudná).